Whatsapp pikeun pc

Whatsapp pikeun pc

Sakumaha seueur urang ngimpi tiasa dianggo Whatsapp pikeun pc. Kamungkinan ieu sumping ka kami tina wéb WhatsApp Web, ku cara ieu, kami mimiti tiasa nganggo WhatsApp pikeun Windows PC tina panyungsi naon waé, kami ngan saukur kedah nyingkronkeun alat sélulér kami nganggo Web WhatsApp.

Nanging, éta mangrupikeun fungsi anu teras-terasan tetep satengahna, janten pangguna nungtut aplikasi asli, program anu tiasa urang pasang pikeun ngobrol tina WhatsApp dina PC urang tanpa kedah muka browser naon, kalayan konsumsi énergi sareng sumber daya anu tersirat ieu. WhatsApp mutuskeun pikeun nyandak tindakan, sareng éta sababna, dina Maret 2016, WhatsApp ngaluncurkeun aplikasi pikeun PC dina basa Spanyol, anu ku masang éta, ngamungkinkeun urang ngobrol sareng sadaya kontak WhatsApp urang gancang sareng gampang, kami bakal nyaritakeun kumaha.

Unduh WhatsApp kanggo PC

Upami anu kami hoyongkeun nyaéta unduh WhatsApp pikeun PC, prosedur na moal langkung gampil, WhatApp parantos ngaktipkeun bagian anyar dina halaman wéb resmi anjeun. Sakali urang lebetkeun, halaman wéb ngadeteksi sistem operasi naon anu kami anggo, sareng cara éta kami tiasa masang WhatsApp pikeun Windows PC ku cara anu paling gampang, tapi henteu ngan éta, aplikasi ogé cocog sareng Mac OS X.

La Aplikasi WhatsApp cocog sareng Windows 8, Windows 8.1 sareng Windows 10, muka rupa-rupa kamungkinan dina hal kasaluyuan, sabab éta sistem operasi.

Kumaha carana masang WhatsApp dina PC anjeun

Ayeuna anu penting nyaéta terang kumaha nempatkeun WhatsApp dina PC, sareng éta moal gampang. Sakali WhatsApp pikeun Windows parantos diunduh tina situs anu parantos kami nunjukkeun, urang kantun buka folder "unduhan" kami sareng ngajalankeun file .exe anu parantos diunduh. Nalika instalasi parantos réngsé, urang ngamimitian program, sareng kanggo ngamimitian damel, urang bakal nuturkeun léngkah anu sami sakumaha dina WébApp WhastApp.

Nyaéta, urang buka setélan WhatsApp dina smartphone urang teras pencét dina pilihan "WhatsApp Web", sapertos kieu kaméra bakal muka sareng urang tiasa nyeken kodeu "Bidi" anu nunjukkeun urang dina layar PC urang. Ti waktos éta, urang tiasa nganggo WhatsApp dina PC urang saolah-olah aplikasi na.