Xiaomi Redmi Note 9 Pro, seueur kautamaan sareng sababaraha cacat [Review]

Kisaranana Xiaomi Redmi sareng sésana produk pabrikan Cina sacara umum parantos nampi pembaruan konstan dina sababaraha bulan terakhir, héran katalog Xiaomi sigana parantos nyandak sekrup anu penting, sareng didieu kami aya di Androidsis pikeun nguji berita ieu sareng ngawartosan anjeun heula serahkeun pangalaman urang.

Kali ieu urang ngagaduhan Redmi Note 9 Pro, jajaran menengah anu saé, éndah tur murah anu ngagaduhan sababaraha cacad sareng seueur kautamaan. Panggihan sareng kami naon anu urang paling resep sareng naon anu paling kami resep ngeunaan anu gaduh Xiaomi Redmi jarak pertengahan.

Bahan sareng desain

Sakumaha sering kajadian di kisaran Redmi Xiaomi, terminal na ageung. Kami gaduh dimensi tina X x 165,7 76,6 8,8 mm pikeun beurat total tina 209 gram, anu henteu. henteu goréng upami urang nyandak 6,67 inci tina panel hareupna sareng batréna ageung anu aya di lebetna. Jauh tina naon anu sigana kajadian sababaraha taun ka pengker ku kisaran Redmi, Note 9 Pro ieu masihan perasaan kualitas instan dina panangan. Sakedik pigura di payun, desain anu diperbarui pisan, ngawangun anu cukup pantes.

  • Dimensi: X x 165,7 76,6 8,8 mm
  • beurat: 209 gram

Di dieu anjeun tiasa ningali kana Instagram tina kolega Androidsis:

Tombolna tiasa aya hubungan anu saé sareng rute anu leres. Kami mendakan aranjeunna sadayana di beulah katuhu, boh volume anu dihijikeun, sareng tombol "kakuatan" anu ayeuna ngahijikeun pamaca sidik jari sareng anu kuring, sacara pribadi, sigana alternatif anu langkung saé pikeun pamaca sidik jari di tukang anu aranjeunna kantos anggo. Opat sénsor anu cukup nonjol di tukang, pusat pisan sareng masihan rasa harmoni anu menarik. Pasti dina hal desain, sakedik ngabantah ngalawan Redmi Note 9 Pro.

Naha anjeun resep Redmi Note 9 Pro? Anjeun tiasa ngagaleuh Ieuh ku harga anu pangsaéna.

Ciri téknis

Marca Xiaomi
model Redmi Note 9 Pro
layar 6.67 inci
Resolusi HD lengkep +
Persentase pangeusi panel payun 84%
Format Layar 20: 9
processor Qualcomm Snapdragon 720
Memori RAM 6 GB
neundeun 64 GB
Slot kartu mémori Micro SD
Kaméra poto saparapat
Lénsa utama 64 Mpx
Lénsa sudut lega 8 Mpx
Potrét modro 2 Mpx
Lénsa makro 5 Mpx
Kaméra selfie 16 Mpx
batre 5.020 mah
cahaya ganda LED
sistem operasi Android Q 10
Lapisan personalisasi MIUI 11
beurat 209 g
dimensi X x 76.7 165.7 8.8 mm
harga  268.99 
Link pameseran Redman 9 Xiaomi Catetan Pro

Sakumaha anu parantos urang tingali, ieu Xiaomi Redmi Note 9 Pro kakurangan nanaon.

Eusi tampilan sareng multimédia

Urang mimitian ku layar, dimana urang mendakan panel tina 6,67 inci kalayan pigura anu teu asimétri tapi rada alit. Kami ngagaduhan résolusi FullHD + sarua jeung 2400 x 1080 piksel, anu henteu saé nunjukkeun kisaran harga, enya, sareng rasio aspek 20: 9 lumayan manjang. Sedengkeun pikeun panel LCD, éta ngagaduhan integrasi anu saé, sakali deui Xiaomi parantos damel saé nalika nyaluyukeun warna na, Sanaos kacaangan henteu luhur dugi ka katenjo, éta langkung ti cukup pikeun di luar ruangan.

Di sisi anu sanésna, kami mendakan bayangan klasik ayeuna di sababaraha pasisian sareng sakitar "bintik" tengah anu aya kaméra. Dina hal sora, urang mendakan naon anu diarepkeun ti kisaran tengah, sora anu cekap dina hal volume luhur, tapi éta henteu menonjol dina sesa bagian, dimana éta dibélaan, tanpa langkung. Ieu mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling sering dipotong dina kisaran pertengahan, sareng Redmi Note 9 Pro henteu janten pengecualian.

Tés kaméra

Kami angkat ka kaméra, dimana kami mendakan opat sénsor éta urang teraskeun kana detail di handap:

  • 1MP Samsung ISOCELL GW64 Sensor
  • 8MP Sudut Lebar Ultra
  • 5MP makro
  • Jerona 2MP

Sacara pribadi, kuring gaduh dua sénsor sésana, tapi leres yén aranjeunna nyayogikeun kagunaan anu menarik. Anu paling nonjol nyaéta jerona, sabab éta rada katénjo yén parangkat lunak éta aya hubunganana sareng foto dina format "Potrét". Di sisi séjén, anu Sensor utama 64MP, sakitar 64MP anu henteu diaktipkeun sacara standar, kusabab standar shot langkung gancang sareng langkung enteng. Éta nangkep eusina kalayan saé pisan dina ampir kaayaan anu hampang, kami ngantepkeun sababaraha tés:

Kaméra pidéo masihan kami kamampuan pikeun ngarékam dugi ka 4K dina 30 FPS sanaos dina tés kami parantos milih vérsi FullHD. Kami ngagaduhan pangaluyuan warna anu pikaresepeun, kami henteu nunjukkeun seueur kaleungitan kontén nalika lampu murag, tapi stabilisasi nyaéta pertengahan kisaran. Sedengkeun pikeun kaméra payun, urang gaduh 16MP leres-leres direngsekeun sareng anu masihan hasil utamina saé tina panangan parangkat lunak.

Otonomi sareng bagian tambahan

Otonomi anu mangrupikeun edan nyata dina Xiaomi Redmi Note 9 Pro ieu, dimimitian kusabab cÉta ngagaduhan 5.020 mah sareng muatan gancang 30W anu adaptor jaringan na kalebet kana iket. Kami tungtungna bet dina USB-C sareng ngaraosan sési langkung ti dalapan jam layar sareng gampang dua dinten panggunaan umum tanpa ngaco. Memang leres urang tiasa sono ngecas nirkabel upami urang biasa, tapi dina hal batréna langkung seueur tiasa dipénta Redmi Note 9 Pro ieu, titik anu menonjol sareng seueur.

Kami henteu hilap fitur tambahan tina alat, Pikeun mimitian, éta ngagaduhan NFC, sareng ieu bakal ngajantenkeun seueur haters merk mindblow. Anjeun tiasa mayar sareng seueur deui nganggo Redmi Note 9 Pro ieu anu dina tés urang parantos sampurna membela dirina dina bagian ieu.

  • Conectividad
    • NFC
    • Jack 3,5mm
    • WiFi 6
    • Bluetooth 5.0
    • GPS
    • Palabuhan IR
    • Slot SIM dobel
    • Slot MicroSD dugi ka 512 GB

Pendapat editor

Hésé pikeun milarian alternatif anu gaduh ciri sapertos kieu kirang langkung 239 euro anu biasana mahalna Redmi Note 9 Pro. Éta tiasa nyanghareupan Xiaomi Mi 10 Lite sareng janten persaingan anu tangguh, utamina upami anjeun tiasa ngalakukeun tanpa layar OLED. Éta pasti nyumponan seueur sarat anu dipilarian ku pembeli pertengahan, sareng anjeun tiasa kéngingkeun éta kalayan harga anu pangsaéna dina IEUH Amazon Link ieu, tina 239 euro.

Redmi Note 9 Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
239 a 239
  • 80%

  • Redmi Note 9 Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 68%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Luncat dina kualitas dina ngawangun Redmi
  • Otonomi serangan jantung anu nyata
  • Fitur anu saé / babandingan harga

Kontra

  • Layar nampilkeun sababaraha kalangkang
  • Sorana henteu dugi ka tara
  • Bisa ngalakukeun tanpa sahenteuna dua sénsor
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.