Xiaomi nyusul Fitbit sareng Apple sareng parantos mangrupikeun pabrikan panganggona mimiti di planét

Xiaomi

Raksasa Cina Xiaomi tetep tumuh di jero sareng luar tanah airna. Sakitu anu munggaranna, éta ngaleungitkeun Apple sareng Fitbit sareng parantos janten pabrik alat-alat anu tiasa dianggo ageung di dunya.

Ieu diungkabkeun ku laporan anu disiapkeun ku firma analisis Stratégi Analytics anu dorongan Xiaomi kagambar, dina waktos anu sami sareng Penjualan alat Fitbit turun 40 persén salami kuartal kadua 2017.

Xiaomi neraskeun naékna

Numutkeun ka tukang diajar disiapkeun ku Strategi Analytics, Xiaomi parantos hasil ngaleuwihan Apple sareng Fitbit sahingga janten anu ngajual alat-alat anu tiasa dianggo pangageungna di planet ieu. Numutkeun laporan ieu, perusahaan Cina bakal dijual 3,7 juta unit salami kuartal kadua 2017, vs. Fitbit urang 3,4 juta sareng Apple 2,8 juta dina période anu sami, sanaos kanyataanna Apple bakal ngalaman kamekaran relatif langkung ageung tibatan perusahaan Cina. Salian ti tilu mérek ieu, aya deui 11,7 juta alat anu tiasa dianggo anu dijual dina kuartal kadua 2017, sami sareng 54 persén tina total.

Dina hal perséntase, duanana Xiaomi sareng Apple parantos ngalaman kamekaran unggal taun, nyanghareup ka ragrag Fitbit. Dina pengertian ieu, nalika Xiaomi angkat tina 15 dugi 17 persén, Apple parantos naék tina 9 dugi 13 persén, nyaéta dua persentase poin langkung seueur tibatan perusahaan Cina. Kontrasna, Fitbit parantos nyésakeun pangsa pasar 13 persén, angkat tina 26 persén taun kamari janten 16 persén anu réngsé kuartal kadua 2017.

Pangiriman alat anu tiasa dianggo ku pabrik nalika kuartal kadua 2017 sacara global (dina jutaan unit) | SUMBER: Strategi Analytics

Dua mérek naék, dua cara pikeun ngarti kana séktor

Éta anu matak dua firma anu parantos naék dina ruas pakean, Apple sareng Xiaomi, nawiskeun pendekatan anu béda pikeun sektor ieu. Pikeun bagian na, Xiaomi ngagaduhan rupa-rupa produk anu tiasa dipaké atanapi tiasa dianggo dina harga anu kalapa kalapa anu kalebet sensor detak jantung sareng fitur sareng fungsi sanésna (urang sadayana terang Mi Band anu generasi kadua dimungkinkeun pikeun mésér di Spanyol harga 25-30 euro). Sabalikna, Apple ngan ukur gaduh Apple Watch, smartwatch kalayan pendekatan premium anu jelas sareng langkung lengkep dina hal fungsi sareng fitur sareng anu modél pangmurahna dimimitian ti € 369. Kukituna, tiasa dinyatakeun yén kadua perusahaan ngagambarkeun dua ekstrem pasar, sedengkeun posisi Fitbit tiasa antara hiji sareng anu sanés.

Neil Mawston, ti perusahaan anu jawab panilitian ieu, Strategi Analytics, parantos nunjukkeun yén dina waktos ayeuna Fitbit ngajalankeun résiko tunduh ka naon anu anjeun namina salaku "gerakan pincer" antara smartband pangmurahna anu dipasarkeun ku Xiaomi, sareng smartwatches rentang premium anu dirancang ku Apple.

Masa depan langsung Xiaomi sareng Apple

Saatos sababaraha taun anu rada nguciwakeun di mana Xiaomi parantos nyobian, tanpa seueur kasuksésan, pikeun ngajaga pertumbuhan anu ngabeledug na, moméntum ritel di Cina, ditambah ku kamajuanana di India (dua pasar panggedéna di dunya) dimana perusahaan kéngingkeun samilyar pangasilan dina sataun katukang, parantos ngainpokeun merek kalayan optimis, sahingga CEO na, Les Jun, nyarioskeun "titik balik utama dina pertumbuhanana."

Sareng nalika ngeunaan Apple, Strategi Analytics nyatet yén rumor yén generasi salajengna Apple Watch tiasa kalebet pamutahiran kasohor dina pendekatan anjeun pikeun monitoring kaséhatan, tiasa janten dorongan pikeun Apple kéngingkeun deui tempat anu luhur. Nanging, pikeun waktos ayeuna, firma analisis nunjukkeun yén éta pisan kurangna ieu pilihan pangawasan kaséhatan anu langkung manpaat sareng ngajaga Xiaomi, nyababkeun seueur pangguna milih pilihan anu langkung mirah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.