Amazon Echo Show 5 anyar: spiker sareng layar dina alat anu sami

Bahana Tembongkeun 5

Amazon nawiskeun kami séri speaker anu dikelola ku Alexa. Tapi salian ti éta, éta ogé nawiskeun kami dua modél sareng tampilan anu terintegrasi, layar idéal pikeun henteu ngan ukur nyéépkeun kontén, tapi ogé tiasa ngatur ku cara anu langkung raoseun pikeun alat-alat pinter anu sanés anu urang sambungkeun, sapertos kaméra panjagaan.

Urang nyarioskeun Echo Spot, alat anu nganggo layar bunderan 2,5 inci kalayan harga 129,99 euro sareng Echo Show, alat anu layar 10,1 inci sareng anu ngahontal 229,99 euro. Dua modél ieu diiluan ku Echo Show 5, a alat anyar anu henteu ngan ukur cicing satengahing dua, tapi ogé museur kana privasi kami.

Seueur pangguna anu henteu ngan ukur ningali alat ieu ku panon anu saé, sabab aranjeunna ngagaduhan perasaan yén aya waé anu ngupingkeun. Upami anjeun ogé ngagaduhan kaméra, anjeun gaduh perasaan yén aya waé anu aya di tukangeun kaméra. Kalayan Echo Show 5, Amazon hoyong ngamajukeun alat ieu di antara sadaya pangguna anu henteu ngan ukur mutuskeun.

Gema Tembongkeun 5 Fitur

Bahana Tembongkeun 5

  • Echo Show ngagaduhan saklar fisik anu tanggel waler pikeun nutupan kaméra sacara fisik sareng nganonaktifkeun mikropon, sahingga pangguna teu gaduh mamang ngeunaan privasi anu ditawarkeun ku modél anyar ieu.
  • Layar Echo Show 5 ngahontal 5,5 inci, sami sareng seueur terminal ti sababaraha taun ka pengker, janten urang tiasa gancang terang ide saukuran na. Resolusi layar ieu ngahontal 960 × 480 piksel.
  • Ngahijikeun a 4w panyatur
  • La kaméra hareup pikeun nelepon pidéo nyaéta 1mpx.

Echo Spot vs Echo Show 5 vs Echo Show

Rentang Echo Show

bahana Spot Bahana Tembongkeun 5 bahana Tembongkeun
harga euro 129.99 euro 89.99 euro 229.99
layar 2.5 inci (64mm) 5.5 inci (140 mm) 960 × 480 10.1 inci (256 mm) 1280 × 800
Panyatur 1 x 1.4 inci spéker 1 x 4W spiker 2 x 2W spiker 10 inci
kamera VGA (640 × 480) 1 mpx 5 mpx
Kadali kaméra Tombol pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun mikropon sareng kaméra Panutup sareng tombol kaméra terpadu pikeun ngahurungkeun / mareuman mikropon sareng kaméra Tombol pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun mikropon sareng kaméra

Echo Show 5 harga sareng kasadiaan

Bahana Tembongkeun 5

Sanaos parantos resmi ditepikeun, éta moal dugi ka 26 Juni nalika urang tiasa ngamimitian mikaresep alat anyar ieu. Harga Echo Show 5 dina fase promosi nyaéta 89,99 euro. Upami 2 dicadangkeun, kami ngahémat 25 euro.

Spéker tampilan anyar ieu nyaéta sayogi duanana hideung bodas sareng urang tiasa ngagaleuh bungkus sareng alat pinter sanés anu mangrupikeun bagian tina grup Amazon sapertos interkom video Ring atanapi colokan pinter Amazon Smart Plug.

Mésér Amazon Echo Show 5

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.