Acer Chromebook Spin 513, analisis jero

Kisaran produk Chromebook terus berkembang, sareng salah sahiji pendukung utamina nyaéta Acer, pabrikanna tetep bet dina laptop pangolah cahaya, ngaluncurkeun laptop ku seueur alesan anu tiasa narik pangguna kana sistem operasi ieu anu henteu dipikaterang ku seuseueurna pangguna.

Kami marios Acer Chromebook Spin 513, buku catetan anu ngagaduhan manah ARM, sareng Qualcomm's Snapdragon 7c kanggo panggunaan sadidinten. Pendakan sareng kami sadaya fiturna sareng upami Chromebooks saéstuna mangrupikeun alternatif anu nyata pikeun Windows PC saumur hirup.

Bahan sareng desain

Teu pati terang yén urang tiasa ngabayangkeun janten laptop anu gaduh ciri-ciri ieu, beurat na ngahontal 1,29 kg. Tangtosna, diménsi leutikna tinggaleun, sareng Acer Chromebook Spin 513 ieu dugi ka 13,3 inci, anu sigana kuring paling cocog pikeun komputer anu gaduh ciri ieu. Ieu daun urang ku diménsi 310 x 209,4 x 15,55 milimeter, Sababaraha ukuran anu kedah diperhatoskeun, dimana pigura ageung alatna langkung dominan dina hal layarna, urang ngabayangkeun yén éta seueur hubunganana sareng kanyataan yén panelna nyaéta taktil. Ieu ngabantuan kami pikeun berinteraksi sareng éta kalayan gampang sabab urang tiasa nahan ku hiji panangan.

Engsel dina Acer Spin 513 ngamungkinkeun layar lengkep dibalikkeun sareng dasarna janten tablet. Pikeun bagian na, keyboard na gaduh touchpad anu rarancang tapi rada kompak kalayan denyut ukur di handapeun.

Keyboard kumplit sareng kompak, kalayan perjalanan anu cekap berkat mékanisme mémbrik tipe-chiclet sareng éta Éta gaduh lampu latar.

Kami mendakan dina ieu Acer Chromebook Spin 513 palaksanaan anu saé diantara palastik sareng aluminium anu didamelna. Kami ngemutan yén enya, adaptor listrik ngagaduhan trafo luar, anu bakal nambahan angkutan.

Ciri téknis

Acer parantos mutuskeun bet dina haté ARM sareng ieu modélna CP513-1H-S6GH anu dianalisis ngagaduhan prosesor Qualcomm Snapdragon 7c (730) kalayan arsitéktur Kyro 468 sareng 8 inti dina total anu bakal ngahontal laju jarum jam nepi ka 2,11 GHz. Pikeun pamrosésan grafis, aranjeunna bet dina ngahijikeun Adreno 618 sareng sadayana ieu bakal tiasa dianggo sacara langsung sareng teu kirang ti 8 GB RAM LPDDR4X, titik anu saé dimana aranjeunna parantos mutuskeun henteu racan, sareng ieu diapresiasi. Pikeun bagian na, kami panginten tiasa janten panyimpenan langkung langka, dimana ngan ukur urang Memori eMMC 64GB.

Dina tingkat téknis hardware ieu bakal ngalih Chrome OS dumasar kana Android 9, rada katinggaleun jaman, sareng éta bakal tungtungna nawiskeun hasil dina tolok ukur sakitar telepon sedeng. Kami gaduh 539/1601 dina Geekbench atanapi 7.299 dina PC Mark pikeun masihan sababaraha conto. Nanging, sistemna ngalir cukup lancar pikeun masang APK éksternal atanapi bahkan ngalangkungan Google Play Store. Memori eMMC tiasa nawiskeun unjuk anu langkung saé, ngeunaan 133MB / s nyerat sareng sakitar 50MB / s maca dina ulasan kami. Ogé, urang moal tiasa ngagedékeun mémori ngalangkungan microSD.

Konéktipitas sareng eusi multimédia

Dina bagian konéktip nirkabel, alat ieu ngagaduhan dual-band ac WiFi (2,4 GHz sareng 5 GHz) ogé Bluetooth 5.0 kanggo tugas-tugas anu langkung konvensional. Dina tingkat fisik urang bakal tiasa nampi jack 3,5 mm, USB 3.1 sareng dua port USB-C 3.2 generasi kahiji, cekap sareng cadang, sanaos port HDMI leungit, hal anu jelas tiasa direngsekeun nganggo adaptor. Antara sakedik sareng teu aya deui anu naroskeun dina bagian ieu ti Acer Chromebook Spin 513.

  • 13,3 inci IPS
  • 1020 x 1080 piksel HD lengkep
  • Sora stereo kalayan spiker jangkung tengah supados henteu nutupan aranjeunna dina modeu tablet

Kami ngagaduhan bagian multimédia panel 13,3 inci kalayan kacaangan anu ketat teuing sareng anu finish ngahasilkeun réfléksi anu langkung, sahingga hésé dipaké dina kondisi pencahayaan anu parah. Kami ngagaduhan rasio 16: 9 anu idéal pikeun ngonsumsi eusi multimedia, panginten henteu seueur dina bagian produktif. Sudut nempoan anu leres sareng sensitipitas panel touch ogé, anu ngajantenkeun Chromebook anu cukup serbaguna.

Sedengkeun pikeun sora, éta mangrupikeun sora anu khas anu tiasa urang mendakan dina léptop kisaran ieu harga, cekap tapi éta sangsara ku low. Nanging, cekap pikeun nyéépkeun eusi multimédia anu paling umum, utamina upami urang ngémutan yén engsel sareng desain na masihan urang kasempetan pikeun nempatkeunana ku anu dipikahoyong.

Otonomi sareng pangalaman pangguna

Di jero urang gaduh 4.670 mAh anu matak héran upami urang ngabandingkeunna sareng telepon sélulér generasi terakhir. Acer janji 14 jam otonomi anu tetep caket sareng kacaangan dina panengah panengah sareng ngalangkungan koneksi WiFi, nanging, pas kami nungtut hal éta sareng urang angkat kana naon anu urang tiasa sebut "panggunaan campuran" anu parantos ngagentos ngonsumsi kontén kalayan browsing sareng otomatisasi kantor sareng éditan lampu, kami mendakan konsumsi batré anu nawiskeun sakitar 9 jam panggunaan.

Chrome OS nawiskeun sababaraha kaunggulan, utamina upami urang gaduh alat Android, fokus khusus kana ningkatkeun produktivitas urang. Nanging, penjualan Chrome OS dina gilirannana mangrupakeun watesan anu hébat. Éta dirarancang ku sareng pikeun otomatisasi kantor sareng intina nganggo eusi multimédia, komo deui, ayeuna aya seueur aplikasi anu leres diadaptasi kana sistem anu gaduh ciri ieu. Nanging, ieu masih jauh tina pangalaman anu tiasa ditawarkeun ku PC tradisional pikeun urang.

Pendapat editor

Kanggo waktos ayeuna, pangalaman pangguna anu ditawarkeun ku Chrome OS diturunkeun ka sektor pendidikan atanapi lingkungan mobilitas. Nanging, jelas pikeun kuring yén a Chromebook henteu nawiskeun kinerja atanapi pangalaman pangguna anu langkung saé tina naon anu tiasa urang mendakan ku tablet anu harga sareng ciri anu sami. Éta ngagaduhan kaunggulan desain anu saé, layar anu saé sareng keyboard anu saé, sareng kalemahanana kakurangan Chrome OS sasarengan panyimpenan 64GB eMMC masih jauh tina nawiskeun performa anu cekap, salian ti éta, ngalih kana vérsi kalayan SSD sareng 8 GB RAM naék harga pikeun ngajantenkeun produk anu teu pikaresepeun dibandingkeun sareng persaingan.

Anjeun tiasa ngagaleuh tina € 370 dina halaman wéb Acer atanapi di Amazon kalayan tawaran sareng jaminan tradisional tina titik jual.

Spin Chromebook 513
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
370 a 470
  • 60%

  • Spin Chromebook 513
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • multimedia
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Pro sareng kontra

Naros

  • Layar anu saé dina ukuran sareng résolusiana
  • Pungsi konéktipitas mutahir
  • Desain pikaresepeun sareng manuver anu hadé

Kontra

  • Memori EMMC henteu cekap
  • Layar henteu gaduh kacaangan
  • Chrome OS masih henteu dewasa

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.