Acer ngabebaskeun rangkéan na laptop Swath ultrathin

Acer teras-terasan ngantunkeun kami ku berita ngeunaan presentasina di IFA 2019. Perusahaan ayeuna nampilkeun modél anyar dina kisaran Swap ultraportables. Rentang modél ieu dipikaterang ku notebook na ipis sareng enteng, anu ogé ngajaga performa anu saé. Éta parantos dinobatkeun salaku salah sahiji anu paling dikenal pikeun perusahaan dugi ka ayeuna.

Dina kisaran anu diperbarui ieu perusahaan ngajaga ciri anu biasa sami. Kami mendakan desain anu elegan sareng murni, beurat beuratna, tapi ku umur batre anu hadé. Janten aranjeunna yakin bakal janten kasuksésan énggal pikeun Acer, kumargi jarak ieu parantos ngantunkeun urang sareng modél anu hébat.

Dina kasempetan ieu aranjeunna ninggalkeun kami sareng dua laptop dina kisaran éta, sakumaha anu parantos dikonfirmasi. Perusahaan parantos nampilkeun Swift 5 sareng Swift 3 dina acara ieu di IFA 2019. Duanana gaduh spésipikasi anu béda, janten kami bakal nyarios masing-masing masing-masing dina hal ieu.

 

Acer Swift 5: laptop anu paling enteng 14 inci

Acer Swift 5

Modél munggaran dina kisaran ieu nyaéta Acer Swift 5. Laptop ieu dipikaterang anu paling ringan di kelasna saprak didirikeun, hal anu tetep sakali deui, kusabab generasi anyar ieu beuratna ngan ukur 990 gram. Sedengkeun ngajaga kandel anu ipis pisan, anu ngajantenkeun idéal dibawa sareng urang mana-mana. Modél anu saé pikeun hal ieu pikeun pangguna.

Laptop ieu ngagaduhan layar sentuh Full HD IPSiii 14 inci. Di jero éta hadir sareng prosesor generasi ka-7 Intel Core i1065-7G2501 sareng ngagaduhan pilihan nganggo grafik NVIDIA GeForce MX512 bebas. Salaku tambahan, éta ngagaduhan dukungan maksimal 3 GB panyimpenan PCIe Gen 4 × 3.1 SSD. Notebook ogé disertakeun sareng konektor USB3 Type-C anu lengkep, anu ngadukung Thunderbolt 6, Intel Wi-Fi 802.11 dual-band (XNUMXax), sareng Windows Hello via maca sidik.

Acer Swift 5 ieu mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun anu sering ngumbara. Kusabab éta hampang, tapi éta masihan urang otonomi saé dugi ka 12,5 jam. Salajengna, laptop ngagaduhan pilihan pikeun ngagunakeun pangisian gancang, anu ngamungkinkeun pikeun sakitar 30 menit muatan urang kéngingkeun batré anu cekap pikeun dianggo 4,5 jam. Ngajantenkeun idéal pikeun anu sering ngumbara.

Acer Swift 3: Kuat sareng gaya 

Acer Swift 3

 

Modél kadua dina kisaran ieu nyaéta Acer Swift 3, anu kasohor salaku modél anu anggun sareng enteng. Éta ngagaduhan Pintonan 3-inci Full HD IPS14. Éta modél ringan sanésna, beuratna di 1.19kg sareng kandelna 15,95mm. Janten mangrupikeun modél idéal anu sanés pikeun dibawa sareng urang sepanjang waktos perjalanan sareng tiasa dianggo dimana waé.

Laptop ieu nganggo prosesor Intel Core i7-1065G7 Generasi ka-250 sareng nampilkeun grafik Intel Iris Plus sareng opsional NVIDIA GeForce MX512 mandiri GPU. Tambih Deui, kalebet dugi ka 3GB panyimpenan PCIe Gen 4 × 16 SSD, 4GB RAM LPDDR3X, Thunderbolt 6, sareng dual-band Intel Wi-Fi 12,5. Otonomi mangrupikeun aspek sanés anu menonjol, anu bakal masihan urang dugi ka 4 jam otonomi. Éta ogé ngagaduhan muatan gancang, anu ngamungkinkeun 30 jam otonomi ku XNUMX menit ngecas.

Laptop ieu dipidangkeun salaku pilihan idéal pikeun dianggo, tapi éta ogé pikeun luang. Éta masihan kami warna anu jelas tapi réalistis sepanjang waktos. Ieu mungkin berkat panggunaan dua téknologi konci di jerona, nyaéta Acer Color Intelligence sareng Acer ExaColor téknologi pikeun gambar anu langkung seukeut sareng ningkat. Hatur nuhun ka aranjeunna anjeun kéngingkeun pangalaman pangguna anu pangsaéna.

Harga sareng kasadiaan 

Acer parantos mastikeun dina presentasi ieu di IFA 2019 yén kisaran ieu bakal dijual Séptémber taun ieu. Swift 5 bakal diluncurkeun sareng harga 999 euro ka toko, sedengkeun Swift 3 bakal langkung mirah, dibanderol 599 euro. Upami anjeun resep kana kisaran ieu, dina sababaraha dinten éta tiasa dipésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.