Acer TravelMate Spin B1 mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun murid

Acer tetep damel pikeun nawiskeun téknologi kalayan harga anu paling murah. Dina kisaran laptopna urang mendakan seueur anu jelas-jelas museur ka siswa, atanapi pangguna anu henteu daék mayar harga tinggi pikeun alat sabab kabutuhanana dipenuhan sababaraha sarat. Janten, Acer nunjukkeun kami Travel Mate Spin B1, pilihan anu sampurna pikeun murid. Hayu urang tingali sacara saksama naon anu ngajantenkeun laptop ieu mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pisan pikeun murid. sareng pangguna anu dasarna badé nyanghareupan tugas otomatis kantor anu meryogikeun sakedik kapasitas pamrosésan.

Kumaha carana tiasa sanésna, alat serbaguna ieu teu aya teu kurang ti keyboard tahan cai, dugi ka 33 ml cai bakal tiasa nahan, ukuran pasti tina soda tiasa, kabeneran? Alat ieu ogé tiasa dirobih, ku layar sentuh, sareng pasarna lega ditutupan ku jinis-jinis laptop anu nyayogikeun pikeun dianggo kantor sareng meakeun kontén ku cara anu pikaresepeun sareng dina rohangan alit. Acer terang pisan ieu, éta sababna nampilkeun kami komputer hebat ieu anu bakal sumping dina paruh kadua 2017.

Aranjeunna henteu nyarioskeun spésifikasi, ngan éta bakal nawiskeun 13 jam otonomi, éta bakal ngagaduhan Windows 10 sareng harga na bakal terjangkau. Nanging, salah sahiji ciri utamina nyaéta sasis sareng résistansi, ku ieu hartosna yén laptop henteu ngagaduhan bagian anu sénsitip di luar, naon anu urang tiasa sebut «tebu portabel». Éta bakal ngagaduhan layar anu kisaran antara 11 sareng 13 inci, janten tiasa milih versi édisi boh layar tradisional. Kami bakal nuturkeun alat ieu pikeun ngabéjaan anjeun ngeunaan sadaya berita, khusus pikeun Agustus payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.