AirSnap, kasus anyar pikeun Dua belas AirPods Kidul

Asesoris sareng kasus pikeun AirPods aya sababaraha anu aya di pasar sareng ieu mangrupikeun barang anu nambihan kana daptar kamungkinan kado pikeun jalma anu nganggo headphone nirkabel Apple. Dina hal ieu mangrupikeun kisaran kulit sampul AirSnap, ti perusahaan Dua belas Kidul.

Jinis aksésori ieu tiasa pikaresepeun supados henteu kaleungitan AirPods kumargi salian ti ngajaga kasus tina nabrak leutik atanapi abrasi, ngamungkinkeun pangguna ngaksés konektor ngecas sareng headphone nyalira kalayan gampang sareng gancang, tanpa kedah miceun atanapi némpél langkung ti kedahna.

Dua belas Kidul gaduh produk anu kualitas

Kuring teu boga nanaon tapi kecap anu saé ngeunaan mérek ieu sareng éta yén sadaya produk anu kuring nuju di Dua belas Kidul parantos tétéla saé pisan. Bisa jadi sababaraha diantarana ngagaduhan masalah atanapi gagal dina sababaraha aspek, tapi kualitas produkna saé pisan saé. Dina hal ieu kami ogé ngagaduhan produk anu sigana pikaresepeun dina sagala rupa, kaasup nilai duit hésé pisan sumping ku asesoris pikeun produk Apple pihak katilu.

Carabiner didamel tina logam hideung sareng ngamungkinkeun urang ngagantung dina ritslét ransel, dina calana atanapi dimana waé urang hoyong. Urang tiasa mendakan tilu warna anu béda pikeun pre-order: dina biru, coklat atanapi hideung y harga pikeun AirPods mawa kasus ieu $ 29. Kiriman pikeun anu mesen kasus dua belas Kidul ieu bakal badé sumping ti 6 Agustus payun. Anjeun tiasa ngaksésna tina website resmitina perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.