AJAX, sistem kaamanan lengkep anjeun

Panutup AJAX

Kami gaduh ditingali na diusahakeun dina halaman wéb kami sababaraha kaméra video kalayan konektipitas wifi éta kalakuan salaku sistem kaamanan. Hatur nuhun kana konéksi streaming, sareng aplikasi anu tangtu, kami tiasa kéngingkeun gambar langsung. Ajax ngaléngkah deui sareng nawiskeun kami a kit lengkep pisan kaamanan anu bakal ngajantenkeun bumi urang langkung aman.

Kaméra kalayan sénsor gerak sareng visi wengi nawiskeun kamungkinan ngendalikeun rohangan tinangtu iraha urang hoyong. Tapi sistem kaamanan Ajax nyaéta diwangun ku dugi ka 10 komponén anu béda anu numbu babarengan nyiptakeun jaringan anu kuat, singsingkronisasi. Sakumpulan alat anu kabentuk sistem kaamanan anu nyata.

AJAX, kamungkinan sistem kaamanan bumi anu pangsaéna

Sababaraha minggu ka pengker kami nampi kit kaamanan bumi lengkep anu diusulkeun ku Ajax. Paket lengkep pisan anu, sakumaha urang carioskeun, kagungan 10 elemen, anu urang tiasa nambihan seueur deui numutkeun kabutuhan urang, anu silih lengkepan pikeun ngawangun babarengan set alarm imah paling lengkep sareng paling maju di pasar. 

hayang mésér sistem kaamanan Ajax? Ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh tina tautan ieu.

Kit hideung

Kami badé nganalisis sabagian demi bagian tina kit anu pikaresepeun ieu anu henteu diragukeun, ningali harga anu urang kedah mayar bulanan kanggo ngagaduhan alarm di bumi urang, hasilna bener-bener pikaresepeun. Urang bakal ngagaduhan panyalindungan anu dipikahoyong pikeun bumi urang teu kedah kanggo biaya, tetep sanés ngan ukur investasi anu hébat.

Kami nganalisis unggal komponénna

Waktos ayeuna kanggo ngalangkungan daptar masing-masing elemen anu urang mendakan dina kit alarm bumi ieu. Salajengna urang carioskeun naon waé komponén anu kami mendakan sareng naon masing-masingna pikeun.

Pangkalan dasar Hub 2

Hub

Es otak sakabeh tim. Éta ngagaduhan sambungan internét kabel sareng anjeun ogé peryogi kabel listrik. Dupi anjeunna ukur alat anu peryogi listriksanajan oge dilengkepan ku a batréna dugi ka 16 jam otonominaon anu bakal tetep dijalankeun upami aya pareum listrik. Ogé ngagaduhan dua slot kartu SIM anu tiasa ngajantenkeun anjeun ngandelkeun konéktipitas tanpa jaringan. Pikeun mendakan Hub 2 nyaéta dimana masing-masing sésa unsur nyambungkeun pikeun nyiptakeun jaringan bumi tina kaamanan. 

Speaker BumiSiren

HomeSirén

Nami nyalira nunjukkeun, dina basa Spanyol bakal siga kitu "Sirineu domestik". Hiji a spiker ukuran leutik, nirkabel sapertos sésa komponénna. Nalika a panineungan, salah sahiji sensor ngirimkeun aksés anu teu sah, atanapi gumantung kana naon anu kami atur, sistem bakal diaktipkeun alarem nyaring. Fungsina jelas; upami urang aya di bumi, wartoskeun ka kami. Sareng dina waktos anu sami berfungsi salaku pencegah panyusud poténsial.

Detektor FireProtect

Spéker AJAX

Sistem kaamanan anu saé ngajaga urang tina bahaya luar sareng internal. Sistem bumi Ajax ogé ngagaduhan panyalindungan bisi kahuruan. Kami gaduh detéktor seuneu anu ngaréaksikeun otomatis pikeun ngaroko, ogé anu kanaékan ageung dina suhu. Alat ieu ogé kaitung kalayan alarm anu tiasa didangukeun nyalira anu bakal ngingetkeun urang bisi bahaya tina haseup atanapi seuneu.

Detektor LeaksProtect

AJAX Bocor Nangtayungan

Ajax ogé mikir ngeunaan anjeunna résiko yén bumi urang tiasa ngalaman kabocoran cai sareng banjir. Anu ieu detéktor Éta dirarancang pikeun milarian di daérah bahaya banjir, contona, gigireun alat-alat rumah tangga sapertos mesin cuci. Hatur nuhun ka sensor khusus na otomatis bakal ngabéjaan nalika ngadeteksi cai sahingga urang tiasa ngalereskeun masalah sateuacan kasép. 

PintonanProtect

PintonanProtect

DoorProtect nyaéta a sénsor apertur dasar. Éta dianggo pikeun kontrol panto atanapi jandéla nutup. Sanaos ngan ukur hiji anu sumping dina pakét ieu, sababaraha tiasa ditambihan sareng dianggo pikeun milari kamungkinan lawang bumi, atanapi dina jandéla anu paling tiasa diaksés. Upami aya panto atanapi jandela dibuka se bakal ngabéjaan sacara otomatis kana sistem peringatan ngeunaan sénsor anu parantos diaktipkeun.

MotionCam

Di dieu urang mendakan sénsor gerak sanésna, tapi dina hal ieu langkung maju. MotionCam gaduh kaméra poto pikeun verifikasi alarm. Sakali detektor na dipicu, nyandak sababaraha poto sahingga anu gaduh sareng perusahaan kaamanan (upami aya) tiasa yakin yén panyusupanna nyata atanapi upami alarem dipicu ku sababaraha halimunan. Nawaran 640 x 480 ngabéréskeun. Sareng ngagaduhan batré anu tiasa diganti anu ngajanjikeun hirup dugi ka 4 taun.

stopkontak

Éta henteu ngan ukur colokan pinter ngagunakeun saloba anu urang tiasa mendakan di pasar. Salian ti tiasa ngaktipkeunana iraha waé atanapi ngajadwalkeun panggunaanana, éta ngagaduhan seueur fungsionalitas. Sareng éta stop kontak éta, naon deui, Nomer nawarkeun pangawasan konsumsi énergi.

Keyboard nirkabel

Keyboard AJAX

Ieu téh mangrupa keyboard kontrol sistem yén urang tiasa milarian di lawang bumi, tapi ogé urang tiasa nyandak urang dimana waé di bumi sareng yén éta tiasa dianggo normal. Jangkauan na sareng kasabaran desain langsing sareng ringan hartosna urang tiasa gaduhna dimana-mana waé anu dipikahoyong.

SpaceControl sareng Tombol

Paréntah AJAX

Panungtung urang gaduh jauh jauh anu nawarkeun a kontrol sistem lengkep. Kami mendakan a tombol panikatawa. Jeung deuih kamungkinan ngonpigurasi sareng / atanapi ngaktipkeun modeu alarm anu sanés.

kancing béja langsung ka alarm anu nampi pusat ngeunaan gangguan, kabocoran bénsin atanapi seuneu. Kalayan hiji klik anjeun tiasa nyungkeun bantosan médis sareng nginpokeun ka anggota kulawarga ngeunaan kaayaan kaséhatan anu ngadadak

AJAX, pamasangan minimum sareng otonomi maksimum

Salah sahiji detil anu ngajantenkeun Ajax Home Security Kit khusus nyaéta sadaya komponénna nirkabel. A Kacuali pusat kontrol anu peryogi kabel jaringan sareng kabel listrik, sésana tiasa ditempatkeun di mana waé di bumi urang tanpa kedah dipasang atanapi kabel naon waé. Sadayana gaduh batréna tiasa diganti tina lilana gede pisan.

Pabrikan nyarankeun pisan pangguna pikeun milih pikeun pamasangan profesional- nyegah alarm palsu, mastikeun yén sadaya rute penetrasi poténsial katutup, sareng mastikeun operasi sistem anu optimal sareng sampurna.

Candak App

Pikeun ngaitkeun kana pusat kontroll masing-masing elemen anu ngawangun kit lengkep ieu, Urang ngan ukur kedah nuturkeun sababaraha léngkah saderhana ngalangkungan App éta sorangan. Salaku saderhana museurkeun kana Konci QR tina unggal alat pikeun janten bagian tina jaringan kaamanan bumi Ajax.

Android aplikasi

Sistem Kaamanan Ajax
Sistem Kaamanan Ajax
harga: bebas
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax

Aplikasi pikeun iOs

Sistem Kaamanan Ajax
Sistem Kaamanan Ajax
harga: bebas
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax
  • Screenshot Sistem Kaamanan Ajax

Wifi atanapi Bluetooth? Teu aya

Konéktipitas antara masing-masing komponén ogé tambah ageung. Ajax dumasar kana konéktipitasna dina sistem proprietari sorangan anu disebut "Jeweler". Sistem anu nawiskeun wengkuan sareng sambungan stabil dugi ka 2000 méter jauhna, pas anu jauh langkung unggul tibatan naon anu tiasa ditawarkeun ku Bluetooth, Contona.

Protokol sambungan Jeweler Éta ogé nawiskeun kaunggulan nyéépkeun sakedik daya sareng énkripsi data otomatis.. Hal anu nyababkeun umur batre ageung tina komponénna.

AJAX, sistem kaamanan anu anjeun milari

Sakumaha kami parantos nunjukkeun anjeun, sistem kaamanan bumi anu diusulkeun ku Ajax leres-leres lengkep. Éta nawiskeun sadayana téknologi anu urang pilari supados bumi kami aman. Aman tina panyusud poténsial, tapi ogé tina kamungkinan bahaya atanapi karusakan anu anjeun tiasa sangsara tina seuneu atanapi banjir. Pamaké gaduh pilihan monitoring profesional, ogé aya.

AJAX-Hub

Desain ayeuna sareng ati-ati tina masing-masing komponénna. Sanaos desain sanés salah sahiji hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun nalika mutuskeun sistem kaamanan, pikaresepeun pisan ningali kumaha sadaya unsur anu nyusun éta ngajaga gaya anu sami. Desain anu langkung banter sareng elegan anu moal bentrok dimana waé.

Una instalasi gancang sareng gampang dina kahontal ku saha waé. Aplikasi anu lengkep pisan sareng sistem konéktipitas sareng instalasi ngalangkunganana anu ngajantenkeun panggunaan na intuitif sareng gampang dikonfigurasi.

Pro sareng Kontra sistem kaamanan AJAX 

Naros

El rarancang masing-masing unsur ngahémat a garis simétri sareng elegan sareng dua warna sayogi; hideung atanapi bodas.

Durasi dina otonomi tina aki anjeun diukur dina mangtaun-taun.

sadaya elemen nirkabel hatur nuhun kana téknologi Jeweler kalayan kisaran dugi ka 2000 méter.

Naros

  • rarancang
  • Otonomi
  • Konéktipitas sareng jangkauan nirkabel

Kontra

Sanaos aranjeunna ngagaduhan seueur otonomi, aranjeunna batréna henteu tiasa dieusi deui.

Kontra

  • Batré henteu tiasa dieusi deui

Pendapat editor

Sistem kaamanan bumi AJAX
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.