Alat online pikeun nempatkeun latar bodas kana poto

Ngédit poto mangrupikeun hal anu kahontal ku saha waé anu ngagaduhan ponsel atanapi komputer sareng ieu masihan kami seueur kamungkinan nalika damel sareng poto. Ngarobih latar janten bodas anu paling dipénta ku jalma, tapi henteu sadaya jelema pasti terang mana saringan atanapi aplikasi mana anu dianggo pikeun ngahontal hasil ieu. Latar bodas masihan poto anu langkung saé sareng bebas tina gangguan.

Salaku tambahan kana ieu, salah sahiji sababna nyaéta urang hoyong ngagunakeun fotografi ogé ngagunakeunana dina dokumén resmi, sapertos DNI atanapi SIM kami. Éta ogé umum pikeun nganggo jinis alat ieu pikeun poto profil atanapi avatar. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngarobih latar tukang poto urang janten bodas dina sababaraha léngkah anu saderhana.

Alat online pikeun nempatkeun latar bodas

Cabut BG

Aplikasi wéb anu serbaguna pisan anu nawiskeun kami éditor anu tiasa mikawanoh boh jalma boh objék atanapi sato. Éta bakal ngaleungitkeun tukang tina gambar dina sababaraha detik. Aplikasi wéb ieu saderhana dianggo sapertos nuliskeun halaman wéb resmi na.

Sanaos operasi online na tepat pisan, urang gaduh aplikasi desktop upami diperyogikeun, boh pikeun Windows, MacOS atanapi Linux. Aplikasi desktop ieu masihan kami genah sareng fungsi kanggo mupus latar hiji grup poto dina jumlah langsung.

Cabut BG

Éta ogé tiasa diintegrasikeun sareng alat anu sanés sapertos Zapier dimana urang mendakan sababaraha plugins sanés pikeun ngahijikeun sareng platform anu sanés. Upami urang hoyong anu mirip pikeun pidéo, pamekar anu sami ngagaduhan alat pikeun mupus latar tukang pidéo.

Panyabutan AI

Alat khusus sanés pikeun mupus dana nyaéta Removal AI, anu kanggo seueur mangrupikeun salah sahiji anu pang saéna saprak henteu ngan ukur ngémutan ngaleungitkeun latar tukang tapi ogé nambihan pamrosésan ngaliwatan kecerdasan buatan anu masihan gambar konsistén anu teu aya aplikasi wéb sanés anu masihan anjeun. Hasil akhirna mirip pisan sareng naon anu tiasa urang anggo ku editor poto anu khusus, hal anu kedah diapresiasi upami urang hoyong ngamankeun fotografi sacara serius.

Panyabutan AI

Pondokna, upami anjeun milari anu gancang ku Cabut BG kami cekap, tapi upami anjeun hoyong hasilna langkung "rapi", Removal AI idéal.

Aplikasi pikeun nempatkeun latar bodas dina telepon sélulér

Upami urang milari éditor poto, urang bakal mendakan seueur alat-alat ieu, tapi henteu seueur ngajantenkeun urang gampang ngagunakeunana langsung. Di dieu urang bakal ngajentrekeun 3 pangsaéna sareng saderhana anu aya pikeun ponsel urang.

Adobe Photoshop

Salah sahiji alat anu paling populér pikeun ngédit poto nyaéta henteu diragukeun Adobe Photoshop, sampurna pikeun éditan komputer boh smartphone. Gampang namina ngirining bel sabab salian ti ngédit poto éta ngagaduhan aplikasi sanés. Salian nempatkeun latar bodas kana poto, urang gaduh pilihan sapertos motong gambar, nerapkeun saringan, ngadamel desain pribadi atanapi ngadamel watermarks.

Adobe Photoshop

Kami gaduh versi anu béda pikeun aplikasi ieu, diantarana kami mendakan vérsi pikeun Windows, vérsi pikeun macOS dina langganan sareng aplikasi pikeun terminal sélulér duanana Android Como ios. Upami anjeun milari aplikasi serbaguna anu, salian ti gaduh alat anu masihan fungsi ieu, ogé ngabantosan kami pikeun ngadamel édisi saderhana poto kami, tanpa ragu ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Apowersoft

Aplikasi ieu khusus pikeun fungsi khusus ieu, henteu diragukeun anu paling dituduhkeun upami ngan ukur niat nyaéta, sanaos éta kakurangan sadaya pilihan éditan canggih anu kagungan Adobe. Éta ngamungkinkeun anjeun mupus dana sacara otomatis ku intél buatan aplikasi éta sorangan. Salaku tambahan, aplikasi éta nyayogikeun kami sareng sababaraha warna polos salian ti desain bodas atanapi bahkan langkung boros.

Apowersoft

Aplikasi ieu nawiskeun kami seueur template, tapi kami ogé tiasa nganggo gambar kami nyalira pikeun ngarobih latar tukang sahingga nyiptakeun gambar unik. Aplikasi na sayogi pikeun Android sareng ios, Operasiana saderhana pisan. Ieu ogé ngabantosan kami pikeun nyiptakeun PNG sareng gambar sareng nganggona pikeun ngedit gambar. Urang tiasa ningali versi anu béda sareng sarat na di na halaman wéb resmi.

Sihir Penghapus Blackground Editor

Aplikasi hébat anu sanés didedikikeun khusus pikeun nyiptakeun PNG sareng aplikasi latar kanggo poto kami anu sampurna pikeun pangguna iPhone. Éta dianggap ku pangguna na salaku aplikasi éditan anu pikaresepeun pisan. Aplikasi na gampang pisan dianggo dina terminal mana waé di blok tanpa ngalambatkeun atanapi gagal.

mupus latar

Aplikasi na ngabimbing urang supados urang tiasa gampang ngédit poto kami kalayan gampang, Urang tiasa nerapkeun latar tukang transparan pikeun ngabentuk PNG, latar bodas atanapi latar tukang tina galéri urang sorangan. Éta ogé masihan kami kabébasan pikeun ngédit sareng ngégél ulang poto saluyu sareng karesep urang, nambihan saringan atanapi ngébréhkeun warna na. Urang ngan kedah ngaunduh aplikasi ti AppStore terasrasakeun éta sadayana gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.