7 alesan kunaon ngagaleuh smartphone ku layar ageung mangrupikeun gagasan anu saé

Huawei

Éta janten langkung normal pikeun ningali kumaha anu énggal ngahontal pasar alat sélulér kalayan layar anu langkung ageung. Dina sababaraha dinten terakhir, aya seueur carios ngeunaan Xiaomi Max anyar atanapi Huawei P9 Max, anu bakal dipasang layar 6,4 inci. Dugi ka ayeuna, wates pikeun layar smartphone, diganti nami phablet, sigana 6 inci, anu contona urang tingali dina Google Nexus 6 sareng didamel ku Motorola. Ayeuna wates éta parantos diangkat kana 6,4 inci, anu sigana tiasa kaleuleuwihi, sanaos dina tulisan ieu urang bakal ningali yén henteu.

Sareng dinten ieu ngalangkungan tulisan ieu kami bakal masihan anjeun 7 alesan kunaon ngagaleuh smartphone ku layar ageung mangrupikeun gagasan anu saé atanapi langkung tepatna urang kedah nyarios, sareng layar ageung. Upami anjeun ragu naha hoyong terminal anu ukuranna 5 inci atanapi anu langkung ageung, teraskeun maca sabab anjeun bakal tungtungna ngayakinkeun diri yén alatna langkung ageung, langkung saé.

Adaptasi kana ukuran henteu mustahil

Diménsi alat sélulér anu masang layar di luhur 6 inci henteu diragukeun ageung pisan, ampir ageung pisan, tapi pas ukuran anjeun henteu mustahil. Poé kahiji bakal ngarugikeun seueur padamelan sareng urang bakal ningali kumaha sesahna pikeun ngalakukeun sababaraha hal anu dugi ka ayeuna dimungkinkeun, sapertos nempatkeun terminal dina saku payuneun calana. Entong asa-asa atanapi hanjakal kusabab aya seueur cara sareng tempat nyandak ponsel anjeun.

Dina kasus awéwé, adaptasi ieu biasana langkung gampil sabab, henteu sapertos lalaki, aranjeunna nyimpen alatna dina kantongna sareng henteu janten masalah naha éta langkung ageung atanapi langkung alit.

Upami anjeun badé mésér phablet kalayan layar 6,4 inci, éta bakal ngarugikeun anjeun adaptasi sareng ukuran na, tapi tanpa ragu ieu moal mungkin, sanaos anjeun peryogi waktos anu wajar.

Ukuran henteu masalah

Xiaomi

Biasana mangrupikeun frasa anu ngulang deui dina bidang kahirupan sanés, tapi urang ogé tiasa ngagunakeunana di dieu. Aya seueur jalmi anu nyarios yén henteu masalah ngagaduhan alat sélulér 4, 5 atanapi 6 inci. Sapertos seueur hal dina kahirupan, ukuran henteu pati penting sareng sanaos dina dinten-dinten munggaran urang bakal teu raoseun kami bakal tungtungna ngaberkahan dinten anu urang mutuskeun pikeun ngabandingkeun alat sareng layar ageung sapertos kitu. Tangtosna, tetep diémutan yén ogé bakal aya waktos kadang-kadang nalika anjeun hoream émut dinten anjeun mésér alat anyar anjeun, sareng éta naha urang hoyong atanapi henteu ukuran henteu masalah, sanaos umumna sok janten langkung saé.

Batréna sagedé alatna

Salah sahiji kaunggulan hébat terminal ageung ieu nyaéta Batréna ogé ageung sareng sanaos layarna, sabab ukuranana normal, ogé meakeun langkung seueur Daripada layar sedeng, aki biasana langkung ageung, nawiskeun urang otonomi langkung ageung. Jelas, batré anu nempel dina awak terminal kalayan layar 5 inci henteu tiasa sami sareng dina chassis terminal kalayan layar 6 inci atanapi langkung.

Memang leres layarna, janten langkung ageung, bakal ngonsumsi langkung seueur, tapi tingkat panyimpenan anu urang pikahoyong ku ukuranana biasana langkung ageung tibatan biaya anu dihasilkeun ku layar anu langkung ageung.

Éta tiasa janten pelengkap anu sampurna pikeun tablet anjeun

Kalayan munculna alat sélulér kalayan layar anu langkung ageung, sigana mah tablet mulai luntur ka tukang. Nanging, kuring leres-leres yakin yén phablet kalayan layar anu langkung ageung ti 6 inci tiasa janten pelengkap anu sampurna pikeun tablet kami.

Kaseueuran urang nganggo alat sélulér di luar bumi sareng urang jarang nyandak tablet ti bumi. Masing-masing alat ngagaduhan tempat panggunaan anu kawates pisan sareng sanaos sakapeung urang bakal nganggo tablet anyar kami di bumi, tablet bakal teraskeun peran penting dina kahirupan urang, khususna di tempat istirahat sareng rekreasi urang.

Nempo eusi digital janten pinunjul

Netflix

Unggal-unggal urang resep ngaraosan pilem, serial atanapi kontén digital sanés dina alat sélulér urang beuki seueur. Kalayan layar langkung ti 6 inci tampilan tina kontén ieu janten pinunjul sareng teu aya anu tiasa ngajawab yén langkung ageung alatna, langkung saé urang tiasa ningali, sapertos pilem.

Dileueut Netflix Ayeuna beuki normal, sanaos nonton salah sahiji séri anu ditawarkeunana ka kami henteu resep pikeun sadaya anggota kulawarga. Kukituna Dina sababaraha kasempetan éta bakal cekap pikeun urang pikeun ngaluarkeun alat ku layar 6 inci sareng mimiti mikaresepSaha anu sanggup ningali séri dina terminal 4 atanapi 0 inci?

Salaku tambahan, ukuran layar henteu sama sakali kalayan kualitasna sareng resolusi na langkung saé sareng hadé, nawiskeun kami layar dimensi ageung, anu katingalina saé pisan sareng dimana nonton séri atanapi pilem biasana jaman baheula otentik.

Aranjeunna sato galak sajati dina tingkat kakuatan sareng kinerja

Dina sababaraha waktos, perusahaan ageung condong resmi nampilkeun andalannya, ningalkeun alat ageung ieu. Aranjeunna biasana dipidangkeun dina kapencil, dina acara alit sareng tanpa seueur publisitas. Nanging, ieu henteu hartosna yén éta mangrupikeun terminal oténtik luhur sareng, sabab nyarios sacara colloquial, sato galak otentik.

contona Ngan ukur lirén sababaraha waktos pikeun marios naon anu bakal ditawarkeun ku Xiaomi Max anu anyar, anu bakal ditepikeun dina 10 Méi, anu sadar yén urang nyanghareupan sato galak nyata anu moal ngagaduhan nanaon pikeun sirik ka andalannya Xiaomi nyalira, Samsung atanapi perusahaan sanés.

Harga sanés masalah

Huawei

Pikeun nutup daptar ieu, urang kedah ngarecah mitos anu kawéntar pisan sareng yén alat-alat sélulér dina pasaran henteu naék harga nalika ukuran na tumuh. Henteu paduli sabaraha ageungna layarna, éta henteu hartosna harga na langkung luhur sareng, contona Kalayan nilai iPhone SE, alat anu layar 4 inci, anjeun kedah mésér phablet anu saé pisan.

Sakali deui, éta nyandak Xiaomi Max salajengna ka tempat kajadian, tapi pastina 10 Méi payun pabrik Cina bakal mastikeun téori ieu sareng bakal nawiskeun kami phablet kalayan layar 6,4 inci sareng harga di handap 300 euro. Saha anu tiasa nolak gaduh terminal nganggo layar super kirang ti 300 euro?

Pendapat sacara bébas

Unggal pangguna biasana gaduh pendekatan anu jelas kana masalah ieu, sabab jelas pisan ngeunaan jinis terminal anu urang pikahoyong. Pikeun anu urang kantos ngalaman atanapi prasangka, sesah pikeun pangguna anu cicing "kakonci" dina alat sélulér kalayan layar kirang tina 5 inci luncat kana phablet kalayan layar 6 inci. Tangtosna, tina pangalaman, kaseueuran pangguna anu ngaluncatan ka salah sahiji terminal ieu moal pernah mundur.

Kuring parantos ngalaman tiasa nyobian phablet 6 inci sareng kuring malah kedah langkung seueur nyarioskeun éta Kuring pernah bakal ngarobih salah sahiji alat ieu pikeun nyarios 4,7 atanapi 5 inci. Kuring moal gagal pikeun mikawanoh yén mindahkeun sareng salah sahiji terminal ieu rumit sareng anu contona sababaraha kali anjeun tungtungna mawa éta dina panangan anjeun, tapi naon anu aranjeunna nawiskeun anjeun salaku pertukaran ngajantenkeun nyandak kana panangan anjeun sama sekali henteu relevan.

Sakali deui, pikeun kéngingkeun alat tina jenis ieu anjeun kedah jelas pisan ngeunaan panggunaan anu bakal kami pasihkeun. Sareng upami anjeun ngan ukur ngagunakeun alat sélulér anjeun pikeun nelepon sareng nampi telepon, teu aya artos mésér phablet kalayan layar contona 6,4 inci. Upami, sapertos kuring, anjeun hirup napel dina telepon pinter anjeun, maca seueur eusi tina sagala rupa, resep pilem atanapi séri dina éta sareng bahkan damel sareng éta ti jaman ka jaman, tanpa ragu éta bakal ngimbangan anjeun pisan.

Kuring terang yén seueur diantara anjeun bakal debat ngeunaan masalah ieu sareng nyandak tablet, sabab éta alat anu gunana pikeun sagala hal anu kuring lakukeun, tapi kuring jujur ​​nyarios yén kuring henteu ngartos naha kuring kedah teras-teras nyandak dua alat nalika kuring tiasa kumpulkeun sadayana dina hiji, henteu masalah sakumaha ageung atanapi rumitna pikeun nanganan éta dina sababaraha kasempetan.

Naha anjeun bek atanapi detractor alat sélulér kalayan layar 6 atanapi langkung inci?. Béjakeun ka kami di rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami aya, sareng dimana kami ngantosan anjeun ngabahas hal ieu sareng seueur topik anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Masih ngajantenkeun kuring anéh yén aranjeunna nyarioskeun layar ageung sareng nalika Nokia kaluar taun-taun ka pengker ku Nokia Lumia 1520 sareng 1320 na

  2.   Carlos ruiz cenahna

    Nalika langkung ti 2 taun ka pengker kuring mutuskeun milih Galaxy Note 3 kalayan layar 5.7 inci na, seueur anu ngawartosan yén kuring gélo, dimana dimana kuring bakal ngajaga éta hal. Éta mangrupikeun "wani" anu kuring henteu kantos kuciwa, kinerja sareng pisibilitas anu sampurna ngajantenkeun kaputusan anu paling saé anu kuring nyandak tina hal téknologi.

  3.   kabel cenahna

    Langkung ageung layar langkung seueur anjeun méakkeun, langkung ageung langkung gampang pikeun ngarusak layar upami ragrag, langkung ageung makin kagok ku panangan anjeun, pelengkap tablet? pikeun 7 ″? kanggo 2 alat anu sami? Kami parantos langsung ngagaleuh tablet 7 ″ sareng urang bakal modis dina 2 taun sareng langkung mirah.

    Pondokna, unggal pangguna gaduh karesep, anu peryogi layar ageung anu sampurna, sanés kuring