7 alternatif pikeun WhatsApp sami saé atanapi bahkan langkung saé

WhatsApp

Facebook sababaraha waktos ka pengker mutuskeun ngadamel investasi anu kuat ku pameseran WhatsApp, sahingga janten aplikasi olahtalatah instan kalayan jumlah pangguna panglobana sadunya sareng tanpa diragukeun anu paling populér. Mimitina éta henteu ngayakeun union dua aplikasi, sabab éta panginten atanapi nyobian milarian manpaat pikeun jaringan sosial anu populér.

Nanging, salami sababaraha minggu WhatsApp parantos nyungkeun otorisasina ti para pangguna pikeun ngabagi data sareng Facebook. Ieu sababaraha dinten parantos janten kawajiban pikeun neraskeun nganggo aplikasi olahtalatah instan. Kusabab kami henteu resep pisan kana kalang sareng anu paling penting kami henteu hoyong data pribadi kami dibagi antara aplikasi, dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun 7 alternatif pikeun WhatsApp sami saé atanapi bahkan langkung saé tibatan aplikasi populér.

Hésé terang kumaha masalah ieu bakal bérés sareng éta WhatsApp tiasa kaleungitan ratusan rébu pangguna upami éta tetep nekad ngabagi, enya atanapi enya, data pribadi pangguna sareng Facebook, tanpa ogé ngajelaskeun kalayan leres naon anu aranjeunna jalankeun. ngalakukeun sareng aranjeunna. Dina hal kuring, kuring henteu maksad masihan ijin ka saha waé pikeun ngabagi data pribadi kuring, tanpa terang naon anu bakal aranjeunna laksanakeun sareng aranjeunna atanapi kumaha cara digunakeunana, janten aranjeunna parantos mutuskeun pikeun ngamimitian nganggo salah sahiji atanapi langkung. aplikasi olahtalatah instan. Upami sapertos kuring anjeun parantos nyandak kaputusan ieu, ieu aya sababaraha alternatif pikeun WhatsApp.

telegram

telegram

Salah sahiji tina sababaraha alternatif pikeun WhatsApp anu ngagaduhan dukungan ti pangguna, anu teras-terasan tumuh ngalangkungan waktos, nyaéta telegram. Sareng éta aplikasi olahtalatah instan ieu parantos terang kumaha nawiskeun pangguna persis naon anu aranjeunna peryogikeun, tanpa kaangkut dina masalah rindang atanapi aneh.

Upami urang kedah menonjol ti Telegram éta tanpa diragukeun kaamanan ditawarkeun ka pangguna sareng kagancangan. Salaku tambahan, kamungkinan ngirim foto tanpa ngirangan kualitasna, stiker atanapi hadiah na di luhur sadaya kamungkinan ngalaksanakeun obrolan rahasia sareng pangguna sanés, dimana sadaya inpormasi énkripsi sareng ogé ngarusak diri saatos waktos anu urang tiasa ngendalikeun rasa urang.

Upami anjeun henteu acan nyobian Telegram, anjeun nyéépkeun waktos anjeun sareng saatos anjeun lakukeun, anjeun panginten moal émut naon ari WhatsApp atanapi manpaatna.

telegram
telegram
pamekar: Telegram FZ-LLC
harga: bebas

garis

garis

Sacara praktis kumargi WhatsApp sayogi di pasar ogé garis. Kasuksésanna di sababaraha nagara tiasa dibandingkeun sareng aplikasi olahtalatah instan anu dipiboga ku Facebook, sanaos di anu sanésna leres-leres henteu diperhatoskeun.

Of Line urang tiasa nyarios éta Mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun, kalayan antarbeungeut, fungsi sareng pilihan anu rada béda, kalayan touch Asia pisan. Diantara kaunggulanana nyaéta kamungkinan nélépon VoIP atanapi ngararasakeun jasa ngalangkungan komputer berkat versi PC na.

Hanjakalna, sanaos kanyataan yén Line nawiskeun ka kami sababaraha kaunggulan sareng fitur anu pikaresepeun, di Spanyol contona panggunaanna kawates pisan, anu bakal hartosna yén pikeun seueur pangguna éta sanés alternatif anu saé pikeun WhatsApp kecuali aranjeunna ngayakinkeun babaturan sareng kulawarga pikeun Hayu aranjeunna ngamimitian ngagunakeunana ayeuna.

LINE: Telepon sareng SMS
LINE: Telepon sareng SMS

tanda

tanda

Salah sahiji aspék anu boro ngayakinkeun urang ngeunaan WhatsApp nyaéta privasi anu ditawarkeun ka kami, sareng utamina dina sababaraha dinten terakhir naon anu dilakukeun ku data pribadi urang. Upami prihatin anjeun luhur, tiasa janten alternatif anu hadé Signal, anu ngagaduhan persetujuan ti Edward Snowden.

Diantara kaunggulan anu ditawarkeun ku aplikasi olahtalatah instan anu kacida aman ieu nyaéta énkripsi sadaya pesen, kamungkinan ngahalangan sababaraha pesen nganggo kecap konci atanapi ngahalangan screenshot.

Di sagigireun Signal teuing ngamungkinkeun anjeun nelepon telepon, sapertos anu kajantenan dina seueur aplikasi sanésna sapertos kieu, sanaos kalayan kaanehan anu pikaresepeun yén sora aranjeunna ogé énkripsi, sapertos hal pikeun sadaya pesen.

Sinyal - Pesen Pribadi
Sinyal - Pesen Pribadi
pamekar: Yayasan Sinyal
harga: bebas

Hangouts

Hangouts

Sanaos dina waktos-waktos ayeuna Google nyobian menonjol dina pasar kalapa pikeun aplikasi olahtalatah instan sareng Google Allo, éta parantos ngagaduhan aplikasi anu saé pikeun jenis ieu anu aya ayeuna; Hangouts.

Sugan kami henteu tiasa ngaapresiasi kumaha pantes jasa ieu ti raksasa pamilarian, anu nawiskeun kami éta kamungkinan pikeun ngirim sareng nampi pesen, tapi ogé pikeun nelepon sora sareng ogé pidéo pidéo, kalayan kualitas anu saé pikeun dua kasus. Nanging, kasuksésanna henteu sapertos anu diarepkeun sanaos kanyataanna éta tiasa dianggo sacara praktis sadayana platform mobile sareng ogé dina versi desktop na.

Google bakal nyobian deui nganggo Google Allo, sanaos panginten anjeun kedah nganggap naekeun Hangouts deui, sabab tanpa diragukeun éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi olahtalatah instan anu pangsaéna di pasar sareng alternatif anu saé pikeun WhatsApp anu salawasna kuat.

Hangouts
Hangouts
pamekar: Google LLC
harga: bebas

Skype

Skype

Salah sahiji aplikasi olahtalatah instan paling klasik sareng populér nyaéta Skype, anu hanjakalna mangtaun-taun beuki kaleungitan. Nanging, ayeuna masih tiasa janten alternatif anu pikaresepeun pikeun WhatsApp sareng seueur pangguna anggo dina kahirupan sadidinten.

Kautamaan utami nyaéta kualitas anu hébat anu ditawarkeun nalika nelepon pidéo, anu seueur nempatkeun jangkungna telepon normal, sareng kamungkinan ngirim sareng nampi pesen.

Kiwari éta ngagaduhan seueur pangguna, dina tingkat bisnis sareng tina versi komputer na, sanaos panggunaanna dina alat sélulér ogé seueur dianggo.

Skype
Skype
pamekar: Skype
harga: bebas

WeChat

WeChat

Meureun aplikasi olahtalatah instan henteu wawuh teuing pikeun anjeun WeChat tapi ayeuna gaduh langkung ti 600 juta pangguna aktip di dunya. Leres pisan yén di Spanyol sareng seueur nagara sanésna henteu acan dikenal seueur, tapi ku seueur pangguna anu ngagaduhan, urang moal kantun kasempetan pikeun ngalebetkeun éta kana daptar alternatif ieu WhatsApp.

Nilik kana ciri-cirina, kasuksésanna langkung dibanding-keun sareng sapertos batur ngamungkinkeun anjeun ngirim sareng nampi pesen, tapi ogé nelepon video sareng kualitas anu cukup luhur sareng ngamanpaatkeun aplikasi liwat salah sahiji tina seueur vérsi anu sayogi. Salaku puncakna akhir éta disahkeun ku Amanah, hal anu seueur ngaapresiasi ku pangguna.

Waktos di seueur nagara henteu acan sumping pikeun WeChat, tapi panginten kakurangan tina WhatsApp bakal kasuksésan global sareng urang bakal ngamimitian nganggo éta di juru mana waé.

WeChat
WeChat
harga: bebas

utusan blackberry

utusan blackberry

Sateuacan WhatsApp aya, seueur pangguna parantos gaduh aplikasi olahtalatah instan dina alat BlackBerry urang. Sakumaha anjeun pasti terang yén urang nuju nyarios utusan blackberry éta henteu lami teuing waktos harita mangrupikeun palayanan anu dianggo ku ratusan rébu jalma di panjuru dunya. Ayeuna, krisis dimana BlackBerry hirup sareng ayana terbatas di pasar henteu kabur ku saha waé, tapi éta henteu ngajantenkeun BBM ngaleungit tina kahirupan urang.

Perusahaan Kanada parantos nyobian ngamajukeun jasa ieu, langkung ti ampir dipikaterang ku ampir sadayana, diluncurkeun vérsi sanés ngan ukur pikeun alat BlackBerry, tapi ogé pikeun ios sareng Android dimana aranjeunna parantos ngahontal saeutik kasuksésan.

BlackBerry Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu langkung saé tibatan pikaresepeun, anu, sakumaha kajantenan BlackBerry, dipercaya tiasa salamet tina sadayana atanapi ampir sadayana tanpa inovasi pisan. Ayeuna anjeunna nyobian milarian deui sareng sigana anjeunna hasil, pikeun ayeuna léngkah anu saé parantos dilakukeun sareng BBM anu mangrupikeun alternatif pikeun WhatsApp pikeun seueur pangguna.

BBM - Henteu aya deui
BBM - Henteu aya deui
pamekar: BBM.
harga: Pikeun diumumkeun

Pendapat sacara bébas

Dinten ayeuna Aya seueur alternatif pikeun WhatsApp dina pasaran sareng salah sahiji anu paling rupa-rupa. Nanging, masalahna sanés milarian alternatif anu tiasa dianggo saé sareng nawiskeun kami pilihan sareng fungsi anu sami sareng aplikasi anu dipiboga ku Facebook, tapi langkung saé mendakan salah sahiji babaturan, kenalan atanapi anggota kulawarga urang.

Bisi kuring sababaraha dinten ka pengker kuring mutuskeun ninggalkeun WhatsApp, ku sedih pisan sareng nostalgia, ngalih ka Telegram. Kuring teu boga keluhan ngeunaan operasi WhastApp, sanaos kuring henteu daék data pribadi sareng pribadi kuring didagangkeun, sabab aplikasi olahpesen pang populerna di dunya hoyong dilakukeun. Sapertos kuring, pasti aya seueur anu sanés, anu bakal leungit hubunganana sareng sababaraha urang, tapi anu bakal ngagaduhan data na aman.

Nyandak léngkah tina WhatsApp kana aplikasi olahtalatah instan sanés henteu sama sekali traumatis sakumaha seueur anu percanten Sareng aya seueur seueur alternatip anu kualitasna langkung saé malah langkung saé tibatan WhatsApp sareng seueur pangguna anu ngagunakeun sababaraha aplikasi olahtalatah sakaligus, janten sakedik-sakedik masalah éta ngan ukur mendakan sababaraha jalma dina layanan anu dipiboga ku Facebook.

Naon alternatif pangalusna pikeun WhatsApp pikeun anjeun?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodolfo Hernandez cenahna

    Kuring milih viber sabab di dieu di Amérika Latin éta seueur pengikut,