Amazon badé ngaluncurkeun Amazon Echo Dot énggal, mini speaker na

Amazon Echo Dot

Dina sasih Maret urang tepang alat Amazon anyar anu ngalegaan garis alat Amazon Echo. Alat-alat ieu mangrupikeun Amazon Tap, anu mangrupakeun miniatur, spiker pinter portabel, sareng Amazon Echo Dot, mini-speaker anu fungsina pikeun nyandak asistén sora Alexa ka langkung seueur kamar di bumi.

Sigana mah satengah taun engké Amazon hoyong ngarobih produk ieu atanapi sahenteuna Amazon Echo Dot, alat anu bakal diperbaharui sakumaha anu dituduhkeun dina tweet yén Amazon parantos diterbitkeun sasarengan kamari.

Tweet na parantos dihapus sareng henteu nyarios seueur, éta ngan ukur nunjukkeun yén aya Amazon Echo Dot anyar sareng éta bakal dibanderol $ 49,99, nalika ayeuna dibanderol $ 80. Di sisi anu sanésna, seueur panginten anu éta mangrupikeun kalepatan saderhana, tapi ayeuna dina halaman wéb Amazon, Amazon Echo Dot teu tiasa dipésér, janten sigana alat anyar atanapi anu langkung anyar versi anyar caket.

Amazon Echo Dot anyar bakal langkung mirah, tapi naon deui anu bakal dipibanda?

Henteu perlu disebatkeun yén gadget sapertos kitu bakal kasaluyuan sareng Alexa, asistén virtual Amazon anu nuju suksés, tapi naon deui anu bakal dipibanda? Bener nya éta lamun éta nuluykeun dina garis modél munggaran, Amazon Echo Dot énggal moal ngagaduhan 6 spiker pinter, bahkan henteu jilid ageung. Kamungkinan alatna ngagaduhan aksésori anu ngajantenkeun portabel pikeun anu hoyong ngagaduhan anu alit tapi kalayan kamungkinan ngagunakeun Alexa sareng tiasa nyandak ka kamar mana waé.

Tapi éta ogé tiasa kaget kami sareng anjeungaduh versi pikeun kamar mandi atanapi kanggo dapur, sakumaha anu kajantenan sareng Fire TV. Bisi naon sigana yén dina sababaraha jam ka hareup atanapi dina sababaraha dinten ka payun urang bakal ningali alat Amazon Echo Dot anyar Naha éta bakal ngungkulan Amazon Echo?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.