Amazon Dash datang ka Inggris

AmazonDash

Tombol Amazon anyar ayeuna sayogi pikeun pasar Inggris. Amazon Dash Grocery parantos sumping di Inggris, ieu hartosna yén pangguna Amazon aranjeunna bakal tiasa mésér tombol Amazon anu kawéntar, tapi henteu datang sakumaha urang sadayana ngarepkeun tapi ku sababaraha tambahan anu akhir-akhir ieu aya pangguna anu nikmati.

Diantara novelty nyaéta néwak paréntah liwat sora atanapi saderhana mésér produk nganggo scanner barkod anjeun. Sakali sadayana ditéwak, urang buka akun kami sareng kami tiasa masihan gratis pikeun paréntah anu dilakukeun atanapi ngadamel parobihan kana paréntah.

Amazon nembé ngamutahirkeun Amazon Dash na, ku cara sapertos éta ngalebetkeun fungsi énggal sapertos komunikasi bluetooth atanapi pangakuan sora, nanging di Inggris éta moal jalan sakumaha di Amérika Serikat.

Amazon Dash bakal ngamungkinkeun anjeun mésér tuang ngalangkungan sora

Kampanye penjualan Amazon Dash di Amérika Serikat kalebet potongan harga 5 dolar pikeun harga akhir Amazon Dash upami urang mésér, ieu ngajantenkeun Amazon Dash gratis, tapi di Inggris, Amazon Dash bakal ngarugikeun 35 pon, harga anu moal diturunkeun sapertos di Amérika Serikat.

Naon waé ogé, pengumuman ieu penting sareng pikaresepeun sabab éta henteu ngan ukur ngumumkeun perluasan Amazon Dash tapi ogé kusabab éta tiasa janten léngkah munggaran pikeun Amazon Dash dugi ka Spanyol. Sareng kadatanganana tiasa janten hitungan sababaraha dinten sabab urang henteu kedah hilap yén Amazon parantos ngagaduhan Amazon Grocery di Madrid sareng ogé pesen dina sajam, hal anu kaget sababaraha urang dina waktos éta tapi éta panginten aya hubunganana sareng datangna Amazon Dash di Spanyol.

Pribadi kuring masih teu ningali sateuacana yén gadget ieu ngagambarkeun dina dunya balanja, sanaos saur kuring éta pikaresepeun pikeun tujuan sanés sapertos ngadamel gadget anu pinter. Bisi kumaha waé, éta positip yén langkung seueur palanggan tiasa ngaksés Amazon Dash Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.