Amazon Echo, didesain ulang sareng cocog sareng Dolby Atmos [ANALISIS]

Spéker anu pinter janten salah sahiji produk anu paling populér di taun ayeuna, utamina ku usum-musim anu hébat anu urang alami di bumi sareng kabutuhan konéktipitas jaman ayeuna. Éta sababna Amazon hoyong nyandak kasempetan pikeun ngabarukeun jajaran éta gema ampir sadaya kamungkinan na.

Pendakan sareng kami sadaya berita ngeunaan Amazon Echo Dot anu anyar sareng naha éta ngagaduhan sagala sarat pikeun janten laris taun ayeuna.

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun pikeun ngalebetkeun pidéo di luhur anu bakal nunjukkeun unboxing alat sareng konfigurasi na, ogé tés nyata kualitas sora anu ditawarkeun ku Amazon Echo Dot ieu. Upami éta parantos ngayakinkeun anjeun, anjeun tiasa langsung mésér éta PENTING harga pangalusna. Tong hilap ngalanggan saluran kami sareng ngantepkeun kami Suka ageung pikeun ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget pikeun terus bertumbuh.

Desain: Ti tabung dugi ka buleud

Amazon Echo anyar ieu parantos milih parobihan anu radikal anu cocog pisan. Masih biasana didamel tina plastik sareng nilon dikepang, nanging waktos ayeuna parantos naék ukuranana jelas.

Anjeun bakal tiasa ngagaleuh modélna tanpa jam tangan hideung, biru sareng bodas, sedengkeun pikeun modél nganggo arloji kami ngan ukur aya bodas sareng biru. Kami sacara khusus nganalisis modél biru.

  • Dimensi: X x 144 144 133 mm
  • beurat: 993 gram

Dasar karét anu henteu dieunakeun Éta ngabantosan urang pisan henteu sangsara panyimpangan di kualitas sora. Dina cara nu sami, LED parantos ngalih ka bagian handap, nyiptakeun pangaruh halo langkung pikaresepeun anu cocog sareng sadaya jinis hiasan.

Sacara umum, pembaharuan desain Amazon Echo generasi kaopat sigana sapertos suksés total. Ukuran sareng desainna langkung pikaresepeun pikeun panon tibatan versi sateuacanna.

Karakteristik téknis sareng konektipitas

Amazon Echo Dot anyar ieu ngagaduhan konektipitas ac WiFi anu ngamungkinkeun urang nyambung ka jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz. Dina tés urang kami henteu mendakan masalah konéksi atanapi kisaran WiFi. Dina cara anu sami, éta masang Bluetooth pikeun sambungan langsung, sapertos dina vérsi anu sateuacanna.

Ogé, Amazon Echo ieu sacara lengkep ngadukung protokol Zigbee, ku sabab kitu, urang bakal tiasa ngagunakeunana salaku pusat aksésori anu bakal diatur ku Alexa, asistén maya anjeun. Ieu tanpa ragu mangrupikeun faktor penentu bangsat pangageungna, sababaraha panyatur dina kisaran harga ieu nawiskeun Zigbee.

  • Input Jack 3,5mm.

Di luhurna kami ngagaduhan opat tombol khas kisaran Echo: Ngajempékeun mikropon; Nyungkeun Alexa; Hurungkeun polumeu; Volume handap. Ku cara kieu, inpormasi bakal ditawarkeun ka kami ngalangkungan LED handap, ngingetkeun yén mikropon dipareuman warna beureum; Yén kami parantos ngaktipkeun Alexa dina warna biru; Yén urang ningkatkeun atanapi nurunkeun polumeu biru; Kurangna sambungan dina jeruk sareng bewara anu ditunda konéng.

Pikeun ngoperasikeun alatna, éta ngahijikeun adaptor kakuatan bodas 30W proprietary pikeun sadaya vérsi sareng yén éta parantos tumuh seueur ukuran anu aya kaitannana sareng versi sateuacanna tina alat, sanaos ayeuna parantos dihijikeun ukuran sareng sésa adaptor kakuatan mérek sapertos Amazon Echo Dot.

Kualitas disada

Seueur anu parantos milih sora Amazon ku Echo anyar ieu, urang mimitian ku nyorot yén urang gaduh woofer neodymium tilu inci, dibarengan ku dua tweeter 0,8 inci. Kusabab kitu, dina lingkup ieu urang gaduh tilu panyatur dina totalna, leres, urang henteu ngagaduhan téknologi sora 360º.

  • Sora cocog sareng téknologi Dolby Atmos

Amazon Echo ieu ngabela dirina tina segi kualitas sora na, Kami resep yén kami tiasa ngeusian rohangan normal, dapur atanapi kantor nganggo spéker ieu, anu ogé dina kasempetan ieu nyumputkeun mikropon ngalangkungan nilon kepang anu nutupan lingkup luhurna.

Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, kualitas sora sigana langkung ti cekap ngemutan gampang digunakeunana. Atanapi éta parantos tumuh éksponénsial upami urang ngabandingkeunna sareng Amazon Echo sateuacanna anu parantos ngajualan dugi ka ayeuna, tapi ogé henteu acan aya paningkatan tingkat harga.

Setup editor sareng pangalaman

Anjeun tiasa ningali kumaha gampangna Amazon Echo énggal ieu pikeun ngonpigurasikeun ngaliwatan pidéo anu parantos kami lebetkeun dina bagian luhur, tapi singgetna, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah nuturkeun:

  • Buka aplikasi Alexa dina alat anjeun anu cocog (iPhone / Android)
  • Colokkeun Amazon Echo sareng antosan LED nunjukkeun jeruk
  • Pencét "tambihan" di belah katuhu luhur
  • Pilih Amazon Echo tina daptar
  • Ngantosan éta némbongan sareng masihan otorisasina pikeun nyambungkeun jaringan WiFi anjeun
  • Nalika lampu janten biru éta parantos sapasang

Amazon Echo mangrupikeun pilihan munggaran anu disayogikeun ku Amazon pikeun anjeun upami anjeun hoyong ngamimitian bumi anu nyambung ngaliwatan Zigbee tanpa ngorbankeun kualitas sora anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun musik. Sanaos leres yén éta nawiskeun harga anu luhur, tapi éta parantos naék dibandingkeun sareng modél anu sateuacanna, urang gaduh generasi kaopat Amazon Echo Dot ti € 99,99 (meuli). 

Pangaruh di luhur, sigana kuring cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian, kumargi Echo Dot sigana mah pelengkap dina hal ieu. Amazon Echo with Zigbee protokol dibarengan lampu Philips Hue sareng produk sanés anu cocog sareng Alexa tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sabab kami parantos nunjukkeun anjeun dina salah sahiji pidéo ngeunaan otomasi bumi, janten kuring henteu tiasa lirén nyarankeun éta, khususna sareng desain anyar ieu sareng bagian handap utas anu cocog pikeun kéngingkeun asesoris sapertos tembok témbok.

Kami parantos ngawartosan anjeun sadayana wincik anu anyar ieu menonjol sareng falters Amazon Echo generasi kaopat, Kami arepkeun sakumaha biasa, kami parantos tiasa ngabantosan anjeun.

gema
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,99
  • 80%

  • gema
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Sora
    Penerbit: 75%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Desain résiko sareng suksés pisan
  • Kualitas sora sareng setélan
  • Protokol Zigbee

Kontra

  • Mic gagal dina sababaraha waktos
  • Éta tiasa ngalebetkeun LED sapertos anu dina Echo Dot

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.