Amazon Echo Show 10, layar, sora sareng inovasi, naha éta hargana?

Amazon terus damel dina nyandak alat Alexa na ka bumi urang sakumaha gampangna, jalma anu tanggung jawab nyayogikeun kamungkinan nyiptakeun bumi anu nyambung dina harga asup sareng kamampuan anu tiasa diarepkeun tina téknologi ayeuna.

Echo Show 10 ieu mangrupikeun tambahan anu paling anyar sareng henteu diragukeun anu paling panasaran dina hal katalog lengkep perusahaan. Urang badé nganalisis sacara jero Amazon Echo Show 10 anyar ti perusahaan Jeff Bezos sareng ningali kumaha performa na, Pilarian terang sareng kami sahingga anjeun bakal nyimpulkeun upami éta leres-leres pantes atanapi henteu pikeun kéngingkeun salah sahijina.

Bahan sareng desain

Dina kasempetan ieu, Amazon parantos milih desain anu cukup inovatif, sanaos kanyataanna dugi ka ayeuna panyaturna aya dina bagian tukang layar salaku perpanjangan, ayeuna boh layar boh spékerna disusun sacara mandiri tapi terpadu. Spéker aya di tukang, bénten-bénten silinder, ditutupan ku nilon dina warna anu ditawarkeun ku perusahaan Amérika Kalér. Pikeun bagian na, layar gaduh panangan bergerak dina arah vertikal anu bakal nahan panel LCD. Upami éta ngayakinkeun anjeun, harga na sakitar 249,99 euro dina Amazon.

  • Kelir anu sayogi: Antrasit
  • Blanco

Panel LCD ieu bakal janten pusat saraf Amazon Echo Show 10 kalayan kaméra anu aya di daérah katuhu luhur, sedengkeun dina bezel luhur kami bakal ngagaduhan tombol «bisu» sareng tombol-tombol anu ngendalikeun volume spéker. Panel 10 inci ieu menonjol, tapi sapertos sering di produk tingkat lebet ieu ti perusahaan Jeff Bezos, palastik matte bakal ngadominasi. Salaku kaunggulan anu pikaresepeun, dina prosedur konfigurasi kami bakal ngaluyukeun gerakan layar, sareng éta mangrupikeun salah sahiji poin anu paling inovatif pikeun produk na anu kami bakal nyebatkeun langkung rinci di handap ieu.

Dina hal dimensi sareng beurat, urang mendakan alat anu cukup beurat, urang gaduh 2,5 Kilogram anu urang raoskeun henteu langkung tibatan kotak anu sumping. Sedengkeun pikeun ukuranana, urang gaduh 251 x 230 x 172 milimeter, sanaos sigana "menonjol", nyatana desain na ngabantosan pikeun henteu ngagedéan teuing sanaos 10 inci panel puteran na ku cara ngadengdekkeun manual.

Ciri téknis

Alatna gaduh konektipitas nirkabel WiFi ac sareng téknologi MIMO sareng protokol A2DP sareng AVRCP, tapi, dina intina urang gaduh tablet Amazon Fire "terpaku" ka spéker. Pasang layar prosésorna MediaTek 8113 Kalayan prosesor sekundér anu urang henteu terang ciri téknis, anu didefinisikeun ku Amazon salaku AZ1 Neura Edge, kami ngabayangkeun anu museur kana kinerja Alexa.

  • Kaméra 10 MP kalayan sistem ngonci mékanis
  • 2.1 sistim stéréo
    • 2x - 1 ″ Tweeters
    • 1x - 3 ″ Woofer
  • Ngawengku adaptor kakuatan 30W sareng port AC

Kami ngagaduhan protokol Zigbee kanggo sensor sambungan lampu bumi sareng bumi anu nyambung kami, sapertos anu kajantenan di spéker layar sanés ti perusahaan Amérika. Urang kedah nyarioskeun motor na anu henteu nganggo sikat sareng rotasi 180º anu bakal ngamungkinkeun pikeun nuturkeun kami ngalangkungan kaméra alat. Kami ogé henteu ngagaduhan data ngeunaan RAM atanapi panyimpenan internal alat.

Alexa bakal nuturkeun anjeun dimana-mana

Dina konfigurasi urang badé nempatkeun sudut rotasi sareng lokasi alatna, sapertos anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, éta nuturkeun kami nalika urang nyarios sareng ngalakukeun hal-hal. Ieu pikaresepeun pisan nalika, contona, urang aya di dapur sareng urang hoyong ngadamel resepna, atanapi urang ningali pidéo khususna tanpa seueur teuing masalah. Tanpa ragu, sigana mangrupikeun kasuksésan anu nyata upami urang ngémutan yén ieu tiasa janten salah sahiji titik paling lemah tina Echo Show sateuacanna, janten kami henteu ngagaduhan masalah sareng sudut pandang.

Nya kitu, urang gaduh dukungan éta bakal ngamungkinkeun urang ngarobih sudut pandang sacara vertikal, teu pira, tapi cekap ngajantenkeun raoseun sakumaha mungkin dianggo. Layar ngaréspon saé sareng kapasitas kacaangan langkung ti cekap.

Layar sareng sora

Urang mimitian ku anu salajengna, Echo Show 10 ieu ngabela nyalira kalayan saé, éta ngagaduhan woofer neodymium tilu inci sareng dua tweeter hiji inci. Éta écés jauh ti Amazon Echo Studio, tapi nawiskeun sora anu saé langkung saé tibatan Amazon Echo generasi ieu. Pertengahan sareng bas rada dihormat sareng ditingalikeun janten pilihan langkung cekap pikeun ngeusian rohangan atanapi rohangan mana waé, sanaos kualitasna cekap kanggo rohangan anu lumayan lega. Anjeun tiasa ngagaleuhna di Amazon, salaku titik jual anu biasa, sanaos ogé aya dina sababaraha MediaMarkt.

Kami gaduh kasaluyuan Dolby Atmos, distorsi handap sareng dibela ku cara anu bermartabat. Jelas peryogi tol dina bass, tapi mids sareng highs ngagaduhan kualitas anu cekap.

Sedengkeun pikeun layar kami gaduh 10,1 inci panel touch IPS LCD. Layar henteu gélo, urang gaduh Resolusi 1280 x 800, nyaéta HD, anu terus henteu cekap pikeun nikmati kontén multimédia sakumaha anu diperyogikeun ku kanon, éra gaduh panel 10 ″. Kami henteu ngagaduhan sambungan konéksi éksternal dina bentuk panyimpenan multimédia, janten kami bakal ngawatesan diri kana Foto Amazon atanapi jasa sambungan awan anu dirojong ku alat ieu.

Anggo pangalaman

Amazon Echo Show ieu dianggo sakali deui salaku perpanjangan Alexa pikeun bumi anu cekap rumit, kuring resep pisan dina panggunaanna sanaos henteu nawiskeun bagian inovatif ngeunaan Sistem Operasi anu versi sanésna Amazon Echo Show dipasang. Kami ngagaduhan alat anu ngaréspon saé sareng ngamungkinkeun urang ngarobih sadaya parameter alat-alat éta sateuacana nyingkronkeun sareng Amazon Alexa.

Bisi kuring, sadaya alat IoT di bumi kuring didesain ku sareng berinteraksi sareng Alexa, janten raoseun sareng intuitif pikeun kuring damel sareng alat Philips Hue, Sonos komo AC dikonfigurasi ngalangkungan BroadLink. Tangtosna, urang tumut kana akun yén kami nyanghareupan alat anu harga standarna sakitar 250 euro. Éta bakal dijantenkeun léngkah anu sanés pikeun alat-alat rumah tangga anu khas, sareng anu jujur, éta ngajadikeun kendali imah anu nyambung langkung tiasa ditanggung berkat layarna, janten méwah kanggo di dapur atanapi di lorong, tapi éta jauh ti alat pikeun rentang input ku harga.

Echo Show 10 (2021)
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
249,99
  • 80%

  • Echo Show 10 (2021)
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Sora
    Penerbit: 75%
  • fungsionalitas
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain inovatif
  • Fungsi nyukcruk
  • Protokol Zigbee sareng layar ageung

Kontra

  • Resolusi tiasa ditingkatkeun
  • Sora na henteu saluyu sareng spéker 250 euro

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.