Amazon Fire TV Cube, sadaya kakuatan dina tipi anjeun [Analisis]

Amazon terus bet beurat dina kisaran TV Seuneu na, sedengkeun ngan sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun tentang Fire TV Stick (2020) anu anyar Karek diluncurkeun ku perusahaan Jeff Bezos, kami didieu ayeuna kalayan alternatif 'high-end'. Salah sahiji anu diposisikan salaku saingan Apple TV di pasar anu didominasi ku perusahaan tina bite apple, pusat-pusat multimedia kinerja tinggi.

Amazon Fire TV Cube dugi ka Spanyol, pusat multimédia 4K HDR anu bakal nyayogikeun fitur anu anjeun percanten kana tipi anjeun. Cicing sareng kami sareng mendakan kumaha Amazon Fire TV Cube tiasa sumping ka bumi anjeun sareng mendominasi ruang tamu.

Dina pidéo anu urang atos di luhur anjeun bakal tiasa ningali dina kotak centang tina Fire TV Cube ieu sareng asesorisna. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget pikeun terus tumuh kalayan tombol Like sareng ngalanggan.

  • Mésér Amazon Fire TV Cube> link

Bahan sareng desain

Beda sareng kisaran Echo anyar, Seuneu ieu pisan sudut sareng agrésip, éta ngagaduhan bentuk kubus saderhana sareng LED di luhur salaku indikator kagiatan pikeun Alexa sareng sésana pungsionalitasna.

Kami ngagaduhan opat tombol utama di luhur anu fungsina pikeun Ngajempékeun mikropon, ngagero Alexa, naekeun sareng nurunkeun polumeu. Kami henteu mendakan alternatif warna, hideung mangrupikeun warna dominan dina produk Amazon ieu anu ngagaduhan dasar anu henteu dieunakeun di handapeun na, kusabab sababaraha karesepna, pikaresepeun pikeun hiasan naon.

Éta aya di tukang dimana urang ngagaduhan palabuhan microUSB, un port pikeun kontrol via IR, palabuhan HDMI sareng palabuhan nyoco. Ngeunaan ukuran urang gaduh 86 x 86 x 74 milimeter pikeun beurat total 456 gram.

Tarohan minimalis anu jelas ku Amazon anu parantos pikaresepeun pikeun kami. Éta diwangun dina "piano hideung," anu anjeun resep atanapi benci. Leres éta pikaresepeun sacara visual, tapi éta ngagaduhan fasilitas pikeun ngumpulkeun lebu atanapi janten corétan, nanging, kusabab posisi na urang boro-boro bade berinteraksi sareng éta dugi ka titik éta.

Ciri téknis

Kami difokuskeun nyali tina Amazon Fire TV Cube ieu, anu ngagaduhan prosesor Hexa-Core (Quad-Core 2,2 GHz maksimum sareng Dual-Core 1,9 GHz maksimum) anu kami henteu terang pabrikna. Leres kami terang ti GPU, dina hal ieu ARM Mali G52-MP2 (3EE), 800MHz.

Sedengkeun pikeun RAM, urang bakal ngagaduhan 2GB (dua kali langkung ti lanceukna anu Fire TV Stick) sareng 16 GB total panyimpenan (ogé gandakan yén sésana alat dina kisaran). Mungkin langkung handap dina bagian téknis pikeun alat-alat sanés kompetisi, tapi jelas diuntungkeun ku Sistem Operasi na khusus.

Kami gaduh dual band WiFi sareng anteneu MIMO anu ngajadikeun éta cocog sareng jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz. Bluetooth, Kami gaduh vérsi 5.0 pikeun mindahkeun standar sareng Bluetooth Low Energy pikeun berinteraksi sareng aksésori sapertos jauh.

Kauntungannana Amazon Fire TV Cube ieu nyaéta ngagaduhan spiker 40mm internal janten urang tiasa berinteraksi sareng Alexa sanaos TV pareum. Éta bakal ngaluarkeun réspon salami urang henteu mikropon internal na disetél.

Dirancang pikeun hiburan

Amazon Fire TV Cube ieu ngagaduhan sadaya bagian téknis anu urang tiasa sono. Dina tingkat gambar urang bakal gaduh Dolby Vision, HDR 10, HDR 10+ sareng Dolby Atmos, anu bakal ngamungkinkeun urang nyandak kauntungan tina 7.1 sora sakurilingna liwat port HDMI.

Ngeunaan résolusi gambar, tanpa watesan urang bakal tiasa ngahontal anu UDH 4K kalayan laju maksimum 60 FPS. Ieu henteu hartosna yén kami leres-leres bakal tiasa nampi sésa eusi dina résolusi sanés anu urang tiasa réproduksi, sapertos halna dina aplikasi HBO.

Hasil dina tés urang sareng panyadia eusi audiovisual streaming utama langkung dipikaresep. Netflix ngahontal tingkat résolusi 4K HDR tanpa masalah sareng sakumaha anu urang tingali nawiskeun hasil anu langkung seukeut tibatan ngalangkungan sistem anu sanés sapertos Samsung TV (Tizen OS).

Sistem Operasi sorangan sareng dipersonalisasi ngabantosan anjeunna pisan. Gawéna rada gancang tibatan sesa rentang Fire, bahkan kalayan aplikasi anu beurat sapertos Movistar + anu condong nunjukkeun bug dina sadaya platform. Pangalaman urang sadayana parantos luar biasa saé.

Hiji pengontrol pikeun ngadominasi sadayana

Pusatna alat nyaéta paréntah, cara urang ngahubungi éta. Dina hal ieu, éta bet dina kontrol sora Alexa anu urang parantos tiasa anggo dina alat sanés sareng anu parantos tumuh dina fungsionalitasna sareng tombol. Nanging, urang bakal tiasa ngoperasikeun Fire TV Cube ogé ku kadali jauh TV liwat HDMI.

Paréntah anyar ieu ngamungkinkeun urang mareuman tipi langsung tanpa mareuman Fire TV Cube bentrok langsung sareng sababaraha tivi sapertos Samsung, sabab ieu langsung nyungkeun HUB sorangan unggal-unggal urang mareumanana atanapi hurung, atanapi contona tombol «Home» henteu ngaréspon numutkeun ekspektasi kusabab interaksi na henteu sami.

Samentara éta, kontrol terus nawiskeun sensasi pait saprak réngsé sareng rute tombol sanés anu anjeun ngarepkeun tina produk langkung ti saratus euro. Ieu langsung bentrok sareng, salaku conto, kontrol tengah-tengah sareng high-end ti Samsung atanapi LG sareng ngahasilkeun sensasi anu anéh kana parobihanana.

Aya alternatif sareng aya kamungkinan kustomisasi, tapi tina sudut pandang kuring paréntah kawilang tiasa dilakukeun.

Anjeun tiasa ngalakukeun éta Amazon Fire TV Cube tina 119 euro dina Amazon (link)Dina pidéo di luhur anjeun bakal tiasa ningali konfigurasi saderhana sareng kinerja luar biasa anu ditawarkeunana. Tanpa ragu, Fire TV Cube ieu dipelak salaku alternatif anu serius pikeun Apple TV sareng parantos dugi ka pasar Spanyol.

Seuneu TV kubus
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
119
  • 80%

  • Seuneu TV kubus
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • sistem operasi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain kompak sareng minimalis
  • Gampang panggunaan sareng kebon aplikasi anu hadé
  • Harga anu langsung nandingan persaingan

Kontra

  • Kadaliana nyingkahan sensasi pait
  • Port USB sayogi pikeun nyambungkeun asesorisna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.