Amazon Fire TV Stick (2020), klasik anu masih tiasa dianggo

Amazon ngagaduhan sauntuyan alat Seuneu anu anjeunna nyobian pikeun nyumponan kabutuhan sakedik pangguna ku maturan fitur konéktipitas sareng nilai anu disaluyukeun pikeun artos. Pikeun bagian na, Amazon Seuneu TV Cipayung Butuh waktos anu lami pikeun urang ngajantenkeun tipi urang langkung "cerdas".

Amazon parantos mutuskeun pikeun ngarobih rentang Fire TV Stick ku produk anyar anu nampi sababaraha berita dina taun 2020 ieu. Kami badé ningali alternatif anu paling murah pikeun ngalengkepan tivi urang sareng kamampuan pinter sareng sistem operasi nyalira, tingali kana Amazon Fire TV Stick ku kami.

Bahan sareng desain

Dina bagian ieu, perusahaan Amérika Kalér henteu parantos ngalakukeun inovasi sakedik sababaraha taun. Amazon Fire TV Stick menonjol pikeun ukuran kompak na sareng sababaraha "embel-embel". Ide na nyaéta tetep nyumput di tukangeun televisi atanapi monitor anu urang hoyong sambungkeun, sareng éta leres pisan.

  • Ari anjeun resep kana éta? Mésér na! > link

Éta didamel tina palastik hideung total, hiji-hijina warna anu urang tiasa ngagaleuh unitna, sareng kurang LEDs atanapi inpormasi inpormasi. Kesederhanaan sok janten bandéra ngaidentipikasi jinis produk Amazon Fire ieu, sareng ieu moal janten pengecualian.

  • Dimensi: X x 86 30 13 mm
  • beurat: 32 gram

Jauh pisan, salaku conto, tina naon anu diajukeun ku Google sareng Chromecast warna na énggal sareng desain buleudan, justru anu ayeuna bakal nempatkeun dirina salaku saingan utama Amazon's Fire TV Stick dina hal fungsionalitas sareng bahkan dina tingkat harga upami urang ngabandingkeun sareng lanceukna anu langkung lami, Fire TV Stick 4K.

Kami parantos ngalebetkeun kana kotak éta adaptor kakuatan, kabel microUSB (upami anjeun pikir éta punah) sareng hiji extender pikeun HDMI anu bakal ngabantosan urang dina kaayaan anu tangtu, eusi anu sami sareng naon anu urang kedah titimangsa.

Ciri téknis

Amazon's Fire TV Stick Éta hartosna pamutahiran sakedik dina bagian téknis anu aya hubunganana sareng anu sateuacanna, sareng sanajan sesah ngabedakeunana, dina hal ieu kami jelas nyarios ngeunaan édisi anu sumping di awal Séptémber 2020 sareng anu urang parantos dianalisis ti saprak éta .

Pikeun mindahkeun sistem operasi sareng sésana kamampuan téknis Amazon parantos milih pikeun prosésor Quad-Core 1,7 GHz (0,4 GHz parantos ageung) anu henteu aya pabrik anu disebatkeun, nanging, pikeun produk sanés merek kami tiasa nganggap yén aranjeunna parantos uih deui ka MediaTek. Anjeun tiasa ngagaleuhna tina 39,99 euro dina Amazon (link).

Sedengkeun pikeun panyimpenan internal, ieu Fire TV Stick gaduh 8GB total, dirancang khusus pikeun aplikasi, kumargi sambunganna ngalangkungan microUSB kana PC tiasa bermasalah tanpa kanyaho anu diperyogikeun. Pikeun bagian na, urang gaduh IMG GE8300 GPU jawab nawiskeun kami eusi di Full HD 1080p, résolusi maksimum anu didukung ku éta. Kami gaduh RAM 1GB.

Kami gaduh Dual Antenna WiFi (MIMO) ngadukung jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz, hal anu parantos mekar kana waktos, sapertos Bluetooth 5.0 kanggo ngabagi eusi sareng BLE pikeun asesoris.

Kami gaduh format eusi video anu bénten-bénten, HDR 10, HDR10 +, HLG, H.265, H.264 sareng Vp9 salami TV urang sapinuhna cocog, tangtosna. Sanaos teu aya anu nyebut Dolby Vision, urang ngabayangkeun kumargi masalah karajaan. Nanging, dina sora éta kami mendakan tandatangan mérek, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital + sora sakulilingna sareng audio lolos liwat HDMI pikeun Dolby Digital, Dolby Digital + sareng Dolby Atmos.

Ngeunaan gambarna, urang bakal gaduh maksimal 60 FPS pikeun eusi dina HD lengkep sareng kualitas handap, aya anu kedah diémutan. Kituna urang nyanghareupan generasi katilu Fire TV Stick.

Paréntah henteu robih tapi éta cekap

Dina hal ieu, paréntah ngamungkinkeun urang ngatur Alexa, asistén maya perusahaan Jeff Bezos, ngalangkungan kontrol sora. Jarak jauh ieu 38 x 142 x 16mm sareng tanpa batréna beuratna sakitar 43 gram.

Pikeun ngagunakeun éta kami peryogi dua batré AAA anu gampang dilebetkeun ngalangkungan sistem anu langkung handap. Salaku tambahan, aki-aki ieu kalebet kana bungkus, hal anu kedah diémutan, kumargi henteu sadaya mérek nyayogikeun detil saderhana ieu.

  • Mésér na ku harga anu pangsaéna> meuli

Jauh ieu bakal tiasa dianggo nganggo Bluetooth sareng infra merah, sareng mangrupikeun salah sahiji kaunggulanna nyaéta urang bakal tiasa ngendalikeun tipi langsung sareng remote control upami urang kahoyong, gaduh tombol shutdown eksklusif pikeun tipi, hal anu bakal kami hargai dina panggunaan sadidintenna.

Sedengkeun pikeun pedoman sora, éta langkung ti cukup ku mikropon na aya di bagian tengah luhur. Dina bagian ieu, kadali Fire TV Stick parantos maju tina waktos, tapi éta masih ngagaduhan tombol anu tiasa langkung keras atanapi kualitas anu jelas langkung handap upami dibandingkeun sareng tingkatan menengah sareng tivi luhur, hal anu tarnishes pangalaman pangguna. Nanging, dina TV Samsung kami ningali yén urang tiasa ngerjakeun éta langsung sareng jauh resmi.

Pangalaman anu ngiringan

Sakumaha biasana, Fire TV Stick ieu ti Amazon Éta ngagaduhan lapisan kustomisasi di luhur Android. Sistem ngalir sareng ngalaksanakeunana saé, nawiskeun pangalaman pangguna anu saé pisan, langkung luhur tibatan anu tiasa urang ngarepkeun ti pengendali. Tapi ieu mangrupikeun hal anu parantos dipikanyaho ku veteran Fire TV Stick.

Gampang pisan pikeun ngonpigurasikeun, sapertos biasa, ku sababaraha ketok saderhana sareng ngahubungkeun akun Amazon urang, urang bakal ditawarkeun unduhan aplikasi utama sapertos Movistar +, Spotify atanapi Netflix, salian ti anu tos dipasang sapertos Amazon Prime Video. Kuring nyarankeun pisan pikeun milarian panyungsi alternatip sapertos Firefox.

Sakali di lebet, anjeun ngan ukur kedah resep, urang tiasa masang seueur aplikasi sareng pangalaman terus luhur tina saingan, utamina upami urang ngemutan hargana. Kanyataanna, pagelaran langkung saé tibatan anu ditawarkeun ku kaseueuran tipi rentang tengah Samsung sareng LG, contona, ngajantenkeun sobat perang anu ideal.

Seuneu TV Cipayung
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
39,99
  • 80%

  • Seuneu TV Cipayung
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • konfigurasi
    Penerbit: 80%
  • aplikasi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kompak sareng minimalis
  • Éta ngalir kalayan fluidity ekstrim
  • Hargana teu éléh
  • Aplikasi hébat Candida

Kontra

  • Controller ngawangun tarnishes pangalaman
  • Teuing prioritas pikeun gaduh eusi dina OS
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.