Ulasan Amazon Flex: naon éta? Pantes?

Amazon Flex Logo

Amazon Flex janten populér pisan akhir-akhir ieu sareng umum ningali iklan atanapi ngadangu ngeunaan éta Tapi naon ari Amazon Flex? Mangrupikeun jasa Amazon pikeun aranjeunna anu mutuskeun damel pikeun perusahaan ku nganteurkeun bungkusan nyalira. Platform anu saé Amazon nguntungkeun sareng nguntungkeun para padamel anu hoyong janten bosna sorangan, pikeun tiasa kéngingkeun artos langkung ku ngadistribusikaeun bungkusna, seueur pisan pikeun kadua pihak.

Numutkeun kana sababaraha pendapat pagawé anu ngadistribusikaeun kalayan layanan Amazon ieu, Anjeun tiasa kéngingkeun sakitar € 56 ngan ukur 4 jam damel, hal anu henteu kapikir dina ampir sadaya padamelan basa ayeuna. Upami anjeun resep digawé pikeun Amazon sacara mandiri, cicing sareng kami, sabab kami bakal ngawartosan anjeun saléngkah-léngkah sacara rinci ngeunaan naon, kumaha anjeun tiasa ngadaptarkeun, naon syarat anu aranjeunna naroskeun sareng naha éta nguntungkeun pikeun anjeun dina tinangtu.

Sarat sareng langganan

Pikeun damel di Amazon salaku jalma pangiriman bébas anjeun kudu minuhan sababaraha sarat. Kaseueuran saderhana sareng mampu pisan pikeun saha waé anu hoyong damel di séktor ieu. Hayu urang tingali syarat utama dina daptar:

  • Didaptarkeun dina jaminan sosial salaku padamelan mandiriTangtosna urang kedah mutahir dina mayar angsuran bulanan.
  • Gaduh kandaraan anjeun sareng lisénsi nyetir B.
  • Smartphone kalayan sambungan data sistem Android atanapi ios.
  • Éta mobil urang ngadukung beurat maksimal 2 ton kasar.
  • Umur minimum 18 taun.
  • Henteu kedah aya judul anu khusus, henteu aya studi minimal.

Pikeun ngalanggan Amazon Flex urang tiasa aksés ka halaman resmi na sareng taliti nuturkeun léngkahna. Kami ogé ngagaduhan aplikasi anu kami aksés langsung tina wéb.

Gaji sareng jam

Numutkeun kana halaman wéb Amazon nyalira, urang tiasa kéngingkeun gaji dugi ka 56 euro kanggo unggal 4 jam damel. Jadwalna diadegkeun ku dealer nyaliraKusabab éta pagawéan otonom sadayana, anjeun tiasa dianggo jam anu anjeun pikahoyong. Pamayaran dilakukeun ku Amazon unggal Salasa sareng Jumaah samingguSalaku conto, upami anjeun damel ti dinten Senén dugi ka Jumaah, anjeun bakal dibayar dina dinten Jumaah, tapi upami anjeun nyebarkeun antara dinten Jumaah sareng dinten Senén salajengna, anjeun bakal dibayar dina dinten Salasa.

pamayaran

Koléksi éta bakal dilaksanakeun ngalangkungan rekening bank kami anu aya hubunganana sareng propil éta tanpa biaya tambahan nanaon. Salaku jalma pangiriman mandiri, pangropéa kendaraan, ogé béngsin bakal tanggung jawab padamel. Upami hiji dinten urang ngantunkeun padamelan, naha sabab urang henteu resep deui atanapi kusabab kami parantos mendakan anu langkung saé, Amazon bakal mayar jumlah anu dihasilkeun dugi ka dinten éta.

jadwal

Sakumaha parantos kami nyarioskeun sateuacanna, sabab kami otonom, kami netepkeun jadwalna, tapi urang kedah serius sareng tanggel waler pikeun nganterkeun sadayana bungkus dina tanggal anu parantos ditangtoskeun, janten urang kedah nyandak sadayana bungkus anu kami terang yén kami bakal tiasa nganteurkeun.

Kami bos kami nyalira, janten kami bakal ngatur padamelan anu paling cocog sareng kami, éta langkung Hatur nuhun kana aplikasi na urang tiasa ngahubungi distributor Amazon Flex sanésna upami aya kajadian anu teu disangka-sangka sareng urang moal tiasa ngurus sadayana pesenan.

kumaha gawéna

operasi

Gawe di Amazon Flex sagampang kadéngéna, nalika urang ngaunduh aplikasi Amazon Flex, bungkusan na bakal akumulasi di blok pangiriman. Dina aplikasi ieu kami bakal nampi tawaran pikeun nyebarkeun barang anu ngan ukur sayogi pikeun kami, urang kedah nampi atanapi nolak aranjeunna pikeun masihan jalan ka dealer salajengna.

Amazon Flex

Dina hal nampi distribusi anu diusulkeun dina aplikasi, urang kedah angkat ka stasiun koléksi anu disayogikeun ku aplikasi, urang bakal ngamuat sadaya pesenan éta dina bagasi mobil kami sareng kami bakal angkat pikeun ngungkulan éta. Perusahaan nyarankeun anjeun henteu sumping sareng rerencangan pikeun nganteurkeun pangiriman, kusabab langkung seueur ruang anjeun, langkung seueur anjeun tiasa ngatur paréntah. Kekecapan penting pisan, langkung seueur pesenan urang ngajantenkeun langkung saé.

Disarankeun nganggo kendaraan campuran, anu bagian tukangna rada lega kumargi nalika nampi pesenan, kami henteu terang pasti sabaraha bungkus na diwangun, Janten urang moal sadayana pas. Amazon Prime ngagaduhan maksimal sareng éta pikeun nganteurkeun bungkusan na gancang-gancang supados palangganna bagja, janten urang kedah ngurus éta sareng nyandak éta ka anu sanésna gancang-gancang.

Pendapat tina sababaraha padamel Amazon Flex

kauntungan

Ngeunaan pendapat sababaraha padamel, éta kalolobaanana saé, seueur anu ngamanpaatkeun kurungan pandemi ieu dimana aranjeunna kaleungitan padamelan saacanna pikeun masihan modalitas ieu kasempetan sareng aranjeunna moal langkung bahagia. Sababaraha pagawé ieu mairan yén aranjeunna ayeuna kéngingkeun langkung lumayan tibatan dina padamelan sadidintenna sareng yén upami aranjeunna kantos terang, aranjeunna bakal langkung lami.

Kauntungan utama henteu diragukeun deui gajihna, 14 euro per jam mangrupikeun sababaraha anu kéngingkeun bahkan kalayan studi, dina hal ieu malah langkung ditonjolkeun, kumargi aranjeunna henteu meryogikeun naon-naon jinis persiapan atanapi gelar akademik sateuacanna. Kauntungan hébat sanés anu disorot ku pangirim Amazon Flex nyaéta jadwalna, ngagaduhan jadwal anjeun nyalira sacara khusus nyaluyukeun sareng kabutuhan anjeun, hal anu ngahasilkeun seueur katenangan nalika ngatur kahirupan pribadi anjeun. Liburan langkung sami, sanaos sering nyarios yén padamelan nyalira henteu terang kecap éta.

Lalaki pangiriman Amazon

kalemahan

Diantara karugian, urang mendakan salah sahiji anu urang tiasa mendakan dina perdagangan naon waé anu urang laksanakeun sacara mandiri, sabab urang henteu terang pasti nalika urang bakal menang dina dasar anu tetep. Anu urang kedah jaga mayar biaya jaminan sosial urang nyalira unggal bulan na naon upami mobilna rusak, salian ti kudu ngurus perbaikanana, urang moal tiasa neraskeun damel, janten penghasilanna bakal dikirangan janten 0.

Koméntar upami anjeun nembé padamelan mandiri, padamelan nyalira henteu ngagaduhan hak pangangguran, janten upami urang kapaksa liren kusabab rusakna kendaraan urang, urang moal ngagaduhan mata pencaharian kanggo narik dugi ka tiasa ngalereskeunana. Ieu kajadian dina sagala hal upami urang otonom.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.