Amazon Echo Show 8, rumus anu unggul tapi langkung ageung [Analisis]

Produk Amazon sareng Alexa di jero éta biasana ngaliwat ka dieu, sakumaha anjeun ogé terang dina tanggal diluncurkeun. Kami parantos gaduh Amazon Echo Show dina sadaya vérsi na, sareng alat terakhir ieu henteu tiasa leungit. Toko online Jeff Bezos 'teras damel dina ngahijikeun asistén maya na kana kaseueuran bumi, sareng kanyataanna nyaéta téknikna sigana tiasa dianggo saé pisan. Waktos ayeuna Kami aya di tangan Amazon Echo Show 8 anu énggal anu parantos diluncurkeun dina pasaran, mendakan analisa kami sareng diuji ku kami.

Bahan sareng desain: bet aman

Dina Amazon Echo Show 8 anyar ieu ti Amazon Perusahaan Amérika Kalér henteu hoyong ngarusak harmoni anu parantos ditepikeun dugi ka ayeuna ku alat-alat na. Kami mendakan di payunna sareng layar 8 inci dina format panorama, kalayan pigura anu kawéntar anu henteu seueur teuing pikasieuneun, ogé kaméra di sudut katuhu luhur alat anu kami bakal tiasa nelepon pidéo diantarana hal séjén. Dina kasempetan ieu, Amazon bet deui kana dua warna dasar na, bodas sareng hideung.

  • ukuran: X x 200 135,9 99,1 mm
  • beurat: 1.03 Kg

Di ujung luhur kami gaduh slide anu sacara fisik bakal nutupan kaméra, jadi éta méré tambah kapercayaan dina hal karusiahan. Kami ogé ngagaduhan ujung anu luhur kontrol dina tingkat "bisu" kanggo mikropon sareng volume alat. Bagian tukangna kénca pikeun bahan tékstil anu nutupan panyatur sareng jaringan sareng konéksi sora. Dasar Amazon Echo Show 8 sacara efektif ngagaduhan palapis karét anu henteu dieunakeun anu bakal ngajantenkeun alat henteu ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanésna kalayan volume tinggi. Kuring henteu resep éta sareng Amazon tetep bet dina desain standar dina kisaran anu masihan hasil anu saé, pangwangunanna henteu karaos khususna Premium tapi bakal kaluar tina tangan.

Karakteristik téknis: Amazon dina garis anjeun

Kami gaduh panel tina layar toél dalapan inci sareng resolusi HD (1280 x 800), kalayan téknologi IPS sanaos henteu nawiskeun sudut pandang anu hadé. Kami henteu gaduh kacaangan anu khususna ogé, tapi éta katingalina saé pisan dina kacaangan anu handap. Éta kawilang ketang tapi pastina sanés layar idéal pikeun ngonsumsi kontén multimedia teras-terasan. Layar nawiskeun réspon anu saé pikeun ramo sareng konfigurasi na tetep janten standarisasi sapertos alat-alat sateuacanna.

  • 1 kaméra megapiksel

Dasarna urang mendakan format anu sami sareng Echo Show 5 tapi ayeuna kalayan ukuran anu langkung ageung. Kami ngagaduhan Fire OS salaku sistem operasi, kalayan basis Android anu teras-terasan dilakukeun kalayan hadé kalayan pakakas anu dikandung sareng anu diarahkeun pikeun ngabimbing urang ngalangkungan fungsi dasar bumi pinter, kalayan aplikasi anu saé diadaptasi. Kami gaduh prosesor MediaTek MT8163 biasa di alat murah, janten dina tingkat kinerja urang moal tiasa nungtut langkung ti alesan na pikeun: Alat anu fokus kana domotik sareng bumi pinter sareng Alexa.

Sora: Duplikasi lanceukna

Hayu urang fokus ayeuna kana sora, ukuranana beuki gedé mimiti urang percaya yén sora bakal langkung dominan, sareng aya anu ningkat. Kami mendakan dua panyatur neodymium 52mm ku radiator pasip pikeun jalma sahandapeun sareng opat mikropon. Éta pastina nawiskeun sora anu langkung kuat sareng langkung jelas tibatan lanceukna sareng nunjukkeun langkung ti cukup pikeun ngeusian rohangan standar sapertos kamar tidur, kantor atanapi koridor tanpa pikasieuneun teuing. Kami gaduh sora anu rada mirip sareng Amazon Echo 2 anu lami janten hasilna relatif nyugemakeun kumargi ukuranana. Hasil totalna 10W per saluran, janten sahenteuna urang dua kali kakuatan sareng kualitas sora Amazon Echo Show 5.

Kami gaduh dukungan profil A2DP standar pikeun streaming audio, nyésakeun eusi Qualtomm's aptX HD. Dina tingkat kadali jauh audio / video, urang teraskeun sareng standar AVRCP anu masihan hasil anu saé, janten dina prinsipna nunjukkeun cukup pikeun muterkeun eusi ngalangkungan Amazon Music atanapi Spotify, diantara seueur jasa kontén streaming anu tiasa dihubungkeun ku alat ieu.

Anggo pangalaman

Pangalaman kami sareng Amazon Echo Show 8 parantos saé pisan, sabab éta parantos kajantenan sareng Amazon Echo Show 5, anu diposisikan salaku produk favorit kuring pikeun ngagaduhan bumi anu nyambung. Sanaos leres yén di bumi kuring ngagaduhan alat-alat pencahyaan, blinds, sora, TV komo AC liwat Amazon's Alexa, naha kuring terang pisan sareng lingkungan Echo tina perusahaan. Konfigurasi na gampang sapertos dulur-dulur na anu langkung alit sareng pas urang ngaitkeun akun Amazon urang, eusi Alexa disingkronkeun sacara otomatis.

Dina tingkat sora kami mendakan 10W sora stéréo, tina sudut pandang kuring langkung ti cukup pikeun ngeusian rohangan atanapi kantor ogé. Utamana hal ageung ditampilkeun contona pikeun ngagunakeunana dina méja sisi ranjang, tapi éta katingalina saé pisan di lorong, dapur atanapi di kantor. Amazon parantos luncat ka payun dina hal sora, ogé opat mikropon nawiskeun hasil anu saé dina hal integrasi sareng Alexa, henteu kitu sareng layar, dimana urang ngagaduhan perasaan campuran.

Pendapat editor

Kuring resep pisan Amazon Echo Show 8 ieu, hargana henteu tinggi teuing, ti 129,99 euro kami tiasa kéngingkeun hiji unit, sareng sakedik deui kanggo mésérna ku standar anyarna anu bakal ngamungkinkeun urang adaptasi kana tempat anu dipikahoyong. Nanging, sanés produk anu ngamimitian di otomatisasi bumi ieu, tapi langkung saé Amazon ngaluncurkeun éta mikir langkung seueur jalma anu parantos kenal sareng sistem sareng urang bakal tiasa kaluar sakedik deui ku milih musik dina sistem multi-kamar urang atanapi bahkan nanganan produk automation bumi kami.

Amazon Echo Tembongkeun 8
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
129,99
  • 80%

  • Amazon Echo Tembongkeun 8
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 87%
  • kamera
    Penerbit: 80%
  • Kualitas disada
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Kakuatan sora dua kali sareng janten stéréo
  • Desain standarisasi anu bakal katingali saé ampir dimana waé
  • Layarna ayeuna langkung ageung sareng gampang ditanganan

Kontra

  • Naha aranjeunna henteu ngalebetkeun sistem Zigbee?
  • Resolusi layar tiasa langkung saé dina ukuran ieu
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.