Amazon sareng Google tetep merjuangkeun: Produk sayang bakal ngaleungit ti Amazon

Termostat sayang

Sigana perang antara dua raksasa Internet moal aya tungtungna. henteu saurang ogé anu nandatangan Damai. Sareng pangwangunan pangénggalna nyaéta divisi Sarang —produksi museur kana otomatisasi bumi— moal aya deui komersil online panggedéna di dunya.

Éta sanés pertama kalina Google sareng Amazon saling nyanghareupan. Éta mangrupikeun perang tarik, anu anjeun tarik tibatan ngaleutikan. Sareng upami sababaraha layanan Google henteu sayogi dina komputer Amazon - urang hartosna YouTube, salah sahiji jasa pidéo di streaming paling populér di internét - ayeuna Amazon nyerang na lirénkeun produk sayang, sakumaha nyatakeun tina portal Business Insider.

Taruhan Amazon dina séri TV LotR

Sababaraha produk tina katalog Nest ayeuna dijual di Amazon: éta termostat pinter, la Kaméra panjagaan sareng sababaraha produk anu sanés. Tim ieu moal langsung ngaleungit tina tawaran anu ditawarkeun Amazon. Nanging, dikabarkan, sabab saham ngaleungit ti gudang Amazon, éta moal ditutupan deui.

Sadaya kaputusan ieu parantos dipikaterang dina rapat anu diayakeun ku perwakilan duanana perusahaan sareng dimana, sanaos nami anu teu disayogikeun khusus, Sadayana nunjukkeun yén Bezos nyalira parantos tanggel waler pikeun nyandak kaputusan. Leres yén Google nangtung nepi ka Amazon dina séktor ieu, anu di sisi sanésna terus janten pamimpin anu teu dibantah. Nanging, leres ogé yén asistén Asisten Google beuki aya dina alat-alat tina mérek sanés. Sareng ieu tiasa ngabahayakeun pamaréntahan Alexa sareng modél Amazon Echo anu béda.

Tungtungna, urang ogé sadar yén sektor otomasi bumi penting pisan pikeun Amazon. Sareng urang tiasa nunjukkeun éta ku akuisisi panganyarna tina raksasa dagang online: éta didamel sareng pabrikan konci pinter iRing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.