Amazon hoyong anjeun mésér pangobatan anjeun

Amazon hoyong anjeun mésér pangobatan anjeun

Amérika Serikat mangrupikeun nagara anu, pikeun hadé atanapi goréngna, ngagaduhan aspek anu bénten pisan sareng urang. Salah sahijina, sareng anu kantos narik perhatian kuring nalika ningali dina pilem sareng serial televisi (kuring henteu acan resep nganjang ka dinya) nyaéta kamungkinan mésér pangobatan pasti di supermarket, sapertos anu angkat sareng ngagaleuh kaléng tuna. Nanging, ayeuna Amazon hoyong ngaléngkah deui sareng janten jinis apoték online.

Nyatana, sapertos raksasa penjualan mimiti ngajual buku online sareng ayeuna bahkan ngamungkinkeun anjeun ngeusian karanjang balanja anjeun ku produk beberesih sareng tuangeun, rencana Amazon teraskeun pikeun ngajantenkeun bisnis supados nyayogikeun anjeun ubar anu diresepkeun ku dokter.

Amazon, apoték online salajengna?

Janten, waktuna tiasa sumping nalika, tibatan turun ka apoték, urang tiasa mesen ubar resép kami di Amazon sareng tuangeun, produk téknologi sareng produk sanésna ti katagori anu paling rupa-rupa. Numutkeun nagara CNBC, raksasa e-commerce mikirkeun badé kana bisnis apoték. Eric French, kapala departemén toko gajih Amazon, dikabarkan ningkatkeun pangiring staf pikeun proyék anu disebat "kasihatan" taun kamari, nalika konsultasi sareng "puluhan jalma."

Amazon hoyong anjeun mésér pangobatan anjeun

Sababaraha bulan ka pengker, CNBC ngalaporkeun yén Amazon parantos nyéwa Mark Lyons, ti perusahaan asuransi kasihatan nirlaba Palang Biru Premera, pikeun nyiptakeun manajer kauntungan apoték internal. Sareng tiasa janten kasuksésan proyék ieu nangtoskeun naha Amazon teras sareng rencana na.

Amazon gaduh lab rahasia anu disebut 1492

Sareng sanaos kaputusan tiasa sumping langkung gancang tibatan anu diarepkeun, pangiriman obat di bumi sigana moal caket éta sabab éta peryogi gaduh ahli dina ranté suplai pangobatan. Janten, sababaraha analis nyarios ngeunaan hiji atanapi dua taun sateuacan perusahaan tiasa ngumumkeun kagiatan anyarna, anu bahkan tiasa dilaksanakeun pakait sareng distributor narkoba. Sareng éta di Amérika Serikat sabab pikeun sésana dunya sapertos Spanyol, tukang apoteker gentlemen, anjeun tiasa istirahat gampang sareng urang tiasa linggih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino cenahna

    Amazon=Skynet