Amazon bakal manjangan Hideung Jumaah 2016 dugi ka Natal

El BlackFriday atanapi Hideung Jumaah mangrupikeun salah sahiji adat istiadat anu diimpor ti Amérika Serikat sareng éta beuki penting di seueur nagara di dunya. Dina dinten ieu, sajumlah ageung toko virtual, sareng ogé toko fisik, ngaluncurkeun tawaran anu paling pikaresepeun kalayan diskon anu tiasa ngahontal langkung 50% dina sababaraha kasus.

Amazon mangrupikeun salah sahiji toko maya anu ngagungkeun gaya BlackFriday, sareng taun ayeuna, éta bakal ngalakukeunana, urang tiasa nyarios yén ka sato galak, ngalegaan tawaran dugi ka Natal, khususna dugi ka 22 Désémber.

Dina totalna bakal aya 52 dinten tawaran di Amazon sareng BlackFriday salaku alesan. Sanaos sigana bohong, nawaran parantos sayogi ngalangkungan halaman wéb ieu, sanaos kami parantos ngingetan yén seueur urang sieun yén tawaran anu asli moal dugi dugi ka 25 Nopémber payun, nyaéta nalika BlackFriday leres-leres dirayakeun.

Tangtosna, tong hariwang ngeunaan tawaran anu diluncurkeun ayeuna-ayeuna, sabab urang bakal merhatoskeun ka anjeun sareng kami bakal nyebarkeun dina blog urang atanapi ngalangkungan jaringan sosial naon waé anu tiasa pikaresepeun. Di momen kami ngan ukur tiasa ningali diskon alit tanpa penting.

Naha anjeun pikaresepeun yén Amazon mutuskeun manjangkeun Hideung Jumaah salami 52 dinten?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.