Amazon narik sadaya alat Xiaomi tina dijual

Xiaomi Mi Catetan 2

Ieu mangrupikeun salah sahiji berita anu parantos dikabarkan bari sareng anu akhirna janten berita nyata, Amazon parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun pamasaran smartphone perusahaan Cina Xiaomi dugi ka masalah anu aya hubunganana sareng adaptor carjer anu Xiaomi kalebet dina alat anu dipasarkeun di buana lami.

Kanggo ayeuna, masalah carjer sigana henteu gaduh kakuatan sapertos anu dicarioskeun di awalna, éta langkung seueur dina adaptor anu dianggo dina alat-alat ieu anu dugi ka Éropa. Sababaraha laporan ngingetkeun bahaya nganggo charger tangtu, tapi nyatana ieu parantos dikaluarkeun sareng aya kamungkinan nyarioskeun kagagalan dina adaptor anu ditambihan kana alat sélulér sareng éta sababna Amazon ngalih tina masalah anu mungkin ku lirén ngajual ponsel ieu dugi ka jalan kaluarna.

Ku cara ieu mimitina ngingetkeun kuring sakedik naon anu lumangsung dina hoverboards éta kahuruan sareng anu tungtungna Amazon mutuskeun pikeun lirén ngajual aranjeunna di toko na dugi solusi pikeun masalah sumping sareng dina sababaraha kasus éta bahkan ngabalikeun artos para pangguna anu ngagaleuh éta sareng ningali naon anu kajantenan aranjeunna, aranjeunna henteu hoyong éta. Dina kasempetan éta Hoverboards kabakar nalika ngecas sareng éta masalah anu langsung aya hubunganana sareng batréna, ayeuna ku Xiaomi éta sanés masalah aki-aki, tapi kaputusanana sami.

Saatos tindakan anu dilakukeun sareng adaptor ieu, sigana teu aya jalan kaluarna sareng éta sababna Amazon nyageurkeun kaséhatanana ku narik alat-alat perusahaan tina dijual. Naha ieu hartosna yén aranjeunna bakal lirén ngajualana salamina? Henteu, diharepkeun upami masalahna dideteksi, jalan kaluarna bakal dipendakan sareng aranjeunna tiasa dipasarkeun deui. Naha kuring bakal tiasa ngagaleuh alat Xiaomi di toko sanés? Nya, anjeun teu kedah gaduh masalah sareng éta, salawasna aya dina tanggungan anjeun.

Xiaomi Mi5S

Naon waé ogé, Amazon kedah jaga pisan gambarna sareng ieu mangrupikeun ukuran anu tangguh tapi wajib pikeun aranjeunna, anu henteu hartosna yén urang moal tiasa nganggo adaptor listrik atanapi ngeureunkeun mésér smartphone Xiaomi ieu. Upami urang ningali situs wéb Amazon ayeuna urang bakal ningali yén dimungkinkeun pikeun mendakan ampir sadaya produk sareng asesoris Xiaomi tanpa masalah, tapi nalika urang milarian mendakan smartphone urang ningali yén teu aya hasilna. Mudah-mudahan masalah ieu bakal direngsekeun geuwat kusabab kampanye Natal caket na sareng teu gaduh stok smartphone janten masalah serius pikeun mérek sareng ogé pikeun pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sckubba cenahna

    Amazon jaga pisan gambarna nalika anu kedah dipiceun nyaéta merek Cina, sapertos anu dilakukeun ku hoverboards sareng ayeuna sareng Xiaomi. Ayeuna smartphone Samsung anu kawéntar ogé parantos ngabeledug sareng henteu ditarik tina Amazon sareng upami éta henteu dilakukeun ku masarakat ... Sareng tangtos dampakna henteu sami.