Amazon ngenalkeun seueur speaker Echo kalayan Alexa

2019 sigana bakal janten taun anu pasti pikeun panyatur pinter, atanapi langkung tepatna, pikeun nyayogikeun bumi urang ku kecerdasan buatan anu tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang berkat internét hal-hal. Sareng kami nyarios 2019 sabab éta mangrupikeun taun dimana éta tiasa netep di Spanyol, tapi anu leres nyaéta dinten ayeuna urang parantos gaduh 3 sistem intél utama dina pasaran: Google Home, Apple's HomePod, sareng anu pang anyarna: Amazon Echo.

Sareng justru anu terakhir nyaéta anu kami bawa anjeun ayeuna, sistem, anu tina Alexa, anu badarat di nagara urang ku seueur alat anu pasti bakal adaptasi sareng kabutuhan urang. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan kisaran speaker anyar gema que Amazon parantos ngaluncurkeun Spanyol, sababaraha speaker anu héran ku harga anu paling terjangkau... Tangtosna, kuring parantos ngantisipasi yén upami anjeun mikir kéngingkeun spiker pinter, Amazon Echo mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna di pasar, sareng anu pangsaéna nyaéta Amazon ngagaduhan dileupaskeun ku harga promosi.

Gema, andalannya Amazon

Upami aya panyatur pinter tara kaunggulan nya éta Amazon Echo, Andalannya Amazon, spéker pinter pamungkas. Sareng anjeun kedah nyobian éta pikeun ningali éta, dina hal "pinter", éta mangrupikeun taun cahaya ti pembicara Cupertino: Apple's HomePod.

Anjeun kedah mikir yén kami henteu teras-terasan milari spéker anu masihan kami pangalaman akustik 10, hal anu paling normal nyaéta lamun urang mésér spéker anu cerdas, urang hoyong pisan éta: panyatur pikeun ngajawab naon anu urang butuhkeun. Sareng éta anu dilakukeun ku panyatur di kulawarga Echo sareng Alexa, tapi hal anu saé ngeunaan Amazon Echo ieu nyaéta éta ogé masihan kami nyayogikeun kualitas sora anu saé.

Desain anu saé, sanaos tiasa ditingkatkeun, ditutupan ku lawon éndah dina sababaraha warna anu ngalirkeun sora dugi ka sampurna. 7 mikropon, sapertos panyatur anu sanés dina kulawarga Echo, nya éta anu cterus ngantosan urang nyarios kecap AlexaÉta dina waktos éta nalika Amazon sareng khususna Alexa mimiti ngolah naon anu urang béjakeun pikeun nawiskeun inpormasi anu dipénta. Anu parantos janten ciri halo bercahya bakal nunjukkeun status Amazon Echo urang sepanjang waktos. Sareng leres, anjeun tiasa mareuman mikropon iraha anjeun hoyong.

Echo Plus, kakuatan pinter

Upami Amazon Echo mangrupikeun andalannya ti urang Bezos, éta bahana Ditambah éta pembaruan ngeunaan spéker pinter populér éta. Urang ngadeukeutan anjeunna milarian anu Plus anu ngiringan nami na, milari naon anu ngajantenkeun anjeunna benten sareng lanceukna ... Aya béntenna, enya, tapi dina tingkat rata-rata pangguna henteu seueur teuing ...

Sareng éta dina tingkat sora dina Echo Plus écés ningkat ku panyatur anu langkung ageung, sampurna pikeun nutupan rohangan sedeng, sareng ogé sampurna pikeun ngagabung sareng Amazon Echos anu sanés pikeun nutupan rohangan anu langkung ageung. Tangtosna, hal anu paling narik ngeunaan Echo Plus ieu nyaéta anu ngempelkeun Zigbee home automation controller anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun alat pinter sapertos Philips Hue tanpa peryogi sasak panengah (hal anu bakal ngajantenkeun mésér alat pinter sanésna langkung mirah).

Kami parantos ngajantenkeun spéker utama kami di ruang tamu pikeun nguji éta sareng Amazon Fire Stick TV, sanaos kedah disebatkeun yén ayeuna urang teu tiasa ngendalikeun Tongkat sareng Alexa, leres urang tiasa sambung ngalangkungan Bluetooth sareng Echo Plus. Hasilna: spéker anu kuat pikeun nonton pilem karesep sareng serial TV urang tanpa kedah nyebarkeun sistem sora anu ageung di kamar urang.

Naha kuring nyarankeun ka Amazon Echo Plus? enya, salawasna na nalika anjeun mikirkeun ngajantenkeun bumi anjeun janten bumi anu cerdas, atanapi sahenteuna minuhan kahoyong anjeun pikeun alat pinter. Upami henteu, kuring nyarankeun pikeun milih Amazon Echo normal, teu aya seueur bédana sora ogé ... Tangtosna, dina hal desain spéker, kedah nyarios yén urang langkung resep ka Echo Plus.

Echo Dot sareng Echo Spot, kejutan leutik

Lamun urang bahas portabilitas sareng produktivitas urang kedah nyarioskeun Echo Dot sareng Echo Spot, dua pilihan anu béda tapi anu tiasa dibabawa gabung. Echo Dot mangrupikeun pilihan anu paling murah pikeun panyatur sareng Alexa, éta ngagaduhan spéker leutik anu diuji di kamarna nawiskeun sora anu tiasa ditarima. Anu pangsaéna ieu Echo Dot nyaéta urang tiasa nyambungkeun kana speaker anu sanés anu urang gaduh di bumi ku output sora ku minijack yen éta, janten urang tiasa ngamangpaatkeun téknologi Alexa dina Echo Dot sareng nganggo spéker anu urang hoyong ngupingkeun musik.

Langkung langkung matak nyaéta Echo Spot, spéker anu ogé ngahijikeun layar leutik, sareng ngantep kuring ngawartosan éta Nya éta Gema anu paling kaget kuring. Dupi anjeunna pendamping sampurna méja sisi ranjang kami, atanapi tina méja méja kami. Sacara visual urang tiasa ngatur a arloji gaduh waktos caket, atanapi nampi dina bentuk video inpormasi wae tina katerampilan Alexa (Éta aplikasi Alexa sakedik supados tetep mutahir sareng sadayana anu dipikahoyong). Sora anu ditawarkeunana mirip pisan sareng Echo Dot, tapi intina gaduh layar nyaéta nyandak kecerdasan Alexa ieu ka tingkat anu langkung luhur.

Sareng kami henteu hoyong hilap Echo Sub, aksésoris Amazon Echo didamel ku urang Amazon nyalira (pantes kaleuleuwihanan): a 100w kakuatan subwoofer anu bakal ningkatkeun nuansa audiophile éta yén urang tiasa kéngingkeun ku Amazon Echo. Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, hiji Amazon Echo tunggal henteu nyiptakeun sensasi sora anu hébat, tapi upami urang ngagabungkeun duaan sareng Echo Sub maka pangalaman tiasa lumayan nguntungkeun. Kami sanggup nguji aranjeunna dina konfigurasi 2.1 nalika presentasi Amazon sareng anu leresna éta nyiptakeun suasana sora anu cukup pikaresepeun.

Alexa saluareun Echos Amazon

Leres, kami terang yén seueur anjeun hoyong ngundang Alexa sumping ka bumi anjeun, tapi anjeun hoream investasi di speaker anu didamel ku Amazon nalika aya seueur pilihan sanés ti pabrikan anu kawéntar. Amazon terang, naon anu Amazon moal terang?, Sareng éta sababna aranjeunna hoyong urang tiasa ngagaduhan panyatur pabrik séjén ngahijikeun téknologi Alexa.

Kami parantos tiasa nyobian spéker ti firma terkenal Harman atanapi Sonos, sajaba ti firma anu langkung terjangkau sapertos Sistem énergi atanapi Hama, sareng anu leresna éta sadayana damel sapertos pesona. Sareng bagian anu paling saé nyaéta téknologi Alexa jauh ngalangkungan speaker Amazon Echo.Kami malahan tiasa nguji éta dina headphone anu anjeun tingali di handap tina mérek Jabra atanapi Bose, headphone anu ngamungkinkeun urang pikeun teras kontak sareng asistén virtual Amazon. Operasi anu narik pisan anu tiasa ngiuhan asistén maya sapertos Siri atanapi Google Asisten tanpa aya masalah.

Kami parantos ngawartosan anjeun, Upami anjeun hoyong nyobian Amazon Echo anyar ieu sareng Alexa, atanapi alat naon waé anu cocog sareng Alexa, tong ragu-ragu ngamangpaatkeun panawaran ieu diluncurkeun ti Amazon, éta henteu diragukeun waktos anu pangsaéna pikeun pinuh neuleumkeun diri kana téknologi internét hal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.