Amazon nawiskeun kami diskon anu pikaresepeun € 30 dina smartphone anu direnovasi

Amazon

Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén parantos aya sajarah, sareng kami gancang-gancang ngadeukeutan Natal nalika balanja mangrupikeun palaku utama. Di Amazon Teu aya ragu yén aranjeunna terang éta, sareng aranjeunna ogé hoyong ngamanpaatkeun éta pikeun terus ngajantenkeun kami nawaran sareng diskon succulent dina sajumlah ageung produk. Promosi anyar perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos aya hubunganana sareng Smartphone anu direnovasi, anu ngagaduhan diskon anu pikaresepeun.

Sakedik engké urang bakal ngajelaskeun sacara rinci yén éta mangrupikeun telepon pinter anu direkondisi, tapi anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun alat anu tiasa dianggo sampurna sareng éta parantos disahkeun, tapi éta henteu tiasa dijual salaku anu anyar janten hargana henteu tiasa sami tibatan terminal énggal. Pikeun anu parantos ngirangan harga nyalira, ayeuna urang kedah nambihan diskon 30 euro.

Promosi Amazon anyar ieu Éta bakal sah dugi ka 22 Désémber Janten upami anjeun mikir masihan atanapi masihan ka diri anjeun alat sélulér Natal ieu, anjeun moal sono kana kasempetan ieu sareng marios naon smartphone anu tiasa dibeli deui anu tiasa dipésér kalayan harga anu langkung pikaresepeun.

Pikeun anjeun anu sieun henteu mésér alat énggal, tong hariwang sabab teu aya résiko, hal anu anjeun bakal tungtungna pahami sareng panjelasan yén kami bakal nunjukkeun anjeun di handap;

Naon ari smartphone anu direnovasi?

Amazon

A smartphone reconditioned mangrupikeun alat anu, sakumaha anu parantos kami sebutkeun, alesan anu béda-béda henteu tiasa dijual salaku anu énggal.. Éta kabuka, yén kotak rusak atanapi yén sababaraha aksésorisna leungit tiasa janten sababara sabab ieu, anu kedah teras dituduhkeun dina katerangan produk, janten anjeun kedah selalu diinformasikeun sepanjang waktos panyabab anu produk kadaptar salaku reconditioned.

Salah sahiji sabab anu paling sering dilakukeun pikeun smartphone pikeun dianggap reconditioned, nyaéta éta parantos dipulangkeun ku pangguna, bahkan henteu hurungkeun deui. Ku ngégél konci éta, smartphone kaleungitan kondisina deui, tapi ieu henteu hartosna yén éta henteu lengkep, sanaos hargana bakal kapangaruhan.

Naon waé smartphone anu direnovasi, henteu ngan anu dijual di Amazon, parantos ditinjau sareng disetél pikeun mastikeun yén éta tiasa dianggo sampurna. Jelas, upami terminal parantos dianggap reconditioned kusabab kotak anu rusak, cacad ieu moal dibereskeun, tapi éta bakal salawasna dituduhkeun dina katerangan alat.

Naon smartphone anu dianyarkeun anu ditawarkeun ku Amazon ka kami?

Mimiti urang kedah ngawartosan anjeun yén Amazon henteu ngan ukur nawiskeun diskon 30 euro pikeun smartphone anu direkondisi, tapi ogé nawiskeun éta dina daptar ageung langkung ti 10.000 barang tina sagala rupa.

Dina raraga nguntungkeun diskon tina 30 euro, anu mésér kedah langkung ti 100 euro, hal anu cukup saderhana upami naon anu badé dipikagaduh ku kami nyaéta alat sélulér. Diskon ieu bakal diterapkeun saatos anjeun ngolah urutan, janten émut yén harga terminal sanés anu terakhir, tapi urang kedah ngirangan diskon anu bakal muncul saatos urang ngolah sareng ngalengkepan pesenan.

Sony

Di dieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha telepon pinter anu paling direnovasi anu ditawarkeun Amazon dinten ieu kalayan diskon anu narik;

Motorola Moto G (8GB) - 100 euro

Sony Xperia Z3 - 265 euro

Meizu M2 Catetan - 114 euro

Meizu MX4 - 299,49 euro

Wiko Pelangi Jam - 105,39 euro

Jalan Raya Wiko - 106,88 euro

Lumia 650 - 158,53 euro

Alcatel Hiji Toel Idol 2 Mini - 168,40 euro

Total dina Daptar Smartpon Anu Direnovasi Amazon kami mendakan 23 alat sélulér, sanaos sawatara diantarana hanjakalna dinten ayeuna sareng dina waktos kami nyebarkeun tulisan ieu henteu sayogi kanggo ngagaleuh. Salami waktos promosi ieu bakal awét, alat-alat anyar sareng saham anu teu sayogi ayeuna pasti bakal muncul, tapi upami anjeun ningali smartphone anu anjeun pikahoyong sareng sayogi, ragu sakedap sakedap sareng mésérna, sabab ku succulent Diskon anu ditawarkeun ku Amazon moal lami pikeun sababaraha alat.

Ngamangpaatkeun kasempetan éta, Amazon henteu ngan ukur nawiskeun kami telepon pinter

Kami parantos ngawartosan anjeun sateuacanna, tapi sanés ngeunaan ngulang deui sakali deui sareng éta Amazon henteu ngan ukur nawiskeun diskon 30 euro pikeun smartphone anu direnovasi ayeuna-ayeuna, tapi ogé ngalegaan ka daptar produk anu seueur tina sagala rupa. Anjeun tiasa mariksa daptar lengkep alat-alat direnovasi potongan di link salajengna.

Kayaning smartphone reconditioned, unitna cukup terbatas sareng praktis unik, janten upami aya anu anjeun resep atanapi ngayakinkeun anjeun, mésérna tanpa mikir teuing. Kaayaan diskon sami sareng produk naon waé ogé pikeun alat sanés.

Naha anjeun kantos ngagaleuh alat anu direnovasi ngalangkungan Amazon?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.