Amazon nawiskeun pikeun ngarayakeun cinyusu (28-3-2019)

 

Amazon gaduh lab rahasia anu disebut 1492

Amazon teras-terasan ngarayakeun cinyusu sareng seueur tawaran, anu gumantung kana kabutuhan urang, urang moal tiasa sono. Ti 27 Maret dugi ka 7 April, Amazon nawiskeun kami sajumlah ageung nawaran tina sagala rupa, boh alat éléktronik boh unsur hiasan, kalebet peralatan rumah tangga, televisi ...

Upami anjeun ngarencanakeun ngomean smartwatch anjeun, robih monitor lami anjeun, mésér konsol anu paling kuat di pasar, monitor pikeun tim kami atanapi resep konsol énggal kami, robot dapur, tukang ngabersihkeun vakum sapu ... naon waé anu aya dina pipikiran anjeun anjeun bakal mendakan salami poé ieu di Amazon Spring Offers.

Monitor BenQ 27 inci

Benq monitor

Pabrikan Benq, nempatkeun kana pembuangan kami a Monitor 27 inci kalayan resolusi FullHD 1920 x 1080, format 16: 9 HDR, kalayan sambungan HDMI ka-2, sensor kacaangan pinter sareng speker internal. Upami urang tumut kana sababaraha monitor anu ngahijikeun speaker, pikeun harga monitor ieu sareng résolusi sareng kualitas anu ditawarkeun ka kami, éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun diperhitungkeun.

Harga anu biasa monitor ieu nyaéta 199 euro, tapi pikeun sababaraha jam ka payun, urang tiasa tahan ngan ukur 169,99 euro.

Mésér BenQ 27 Monitor

SMARTGYRO Hoverboard Electric Scooter

Scooter listrik

Scooter listrik parantos janten sarana transportasi anu ideal pikeun ngurilingan kota, naha ageung atanapi alit. Upami anjeun mikir yén waktuna pikeun ngurus lingkungan sareng nganggo skuter listrik pikeun perjalanan biasa anjeun, skuter listrik SMARTGYRO tiasa janten pilihan anu anjeun kedah nimbangkeun.

Scooter ieu, anu sayogi dina sababaraha warna, nawiskeun kami batré 4.400 mah ngahontal laju 10-12 km / jam, urang tiasa nyimpen dimana waé sareng Éta ngagaduhan harga pikeun dinten-dinten payun 119 euro. Harga biasana nyaéta 149 euro.

Kumaha mésér SMARTGYRO X1s Scooter listrik

Prosesor dahareun Mycook

Prosesor dahareun Taurus

Mesin dapur pikeun sababaraha jalma unsur anu teu tiasa leungit di bumi mana waé, sanés ngan ukur kusabab kanyamanan éta nawiskeun ka urang nalika datang pikeun sok ngagaduhan katuangan anu énggal, tapi ogé kusabab betah éta nawiskeun kami pikeun ngadamel sagala jinis piring.

Taurus nempatkeun urang Robot Mycook Kitchen, anu harga biasa 619 euro, tapi dugi ka 7 April payun, éta sayogi ngan ukur 399 euro.

Mésér Robot Dapur Taurus Mycook

Pembersih vakum sapu Taurus

Upami urang henteu hoyong nyéépkeun langkung artos tibatan diperyogikeun mésér robot vacuum cleaner, urang tiasa milih modél anu dilakukeun Taurus pikeun kami, beberesih vakum sapu 3-dina-1 Kalayan urang tiasa nyéred kokotor anu paling ditempelkeun tanpa ngarusak permukaanna, janten marmer, kai ... Sistem hisap misahkeun hawa bersih tina partikel kokotor, nyegah tina kaluar tina pembersih vakum deui, sabab sababaraha model kajadian.

Harga anu biasana tina pembersih vakum sapu Taurus 3-in-1 nyaéta 103 euro, tapi urang tiasa tahan ngan ukur 59 euro kanggo sababaraha dinten ka payun.

Mésér vakum sapu Taurus 3-in-1

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.