Amazon ngabaru kontrol sora Alexa sareng kami diuji

Perusahaan Jeff Bezos 'terus mendemokratisasi sareng kakuasaan di sektor TV pinter, sahingga teras-terasan ngamutahirkeun katalog produk hiburan na. Di dieu kami parantos nganalisis sadaya varian ékonomi Amazon Seuneu Stick TV sareng tangtosna mangrupikeun Amazon Fire TV Cube anu bongkok.

Remote sora Alexa anyar Amazon (3 Gen) parantos dileupaskeun kalayan parobahan desain sakedik sareng urang diuji sacara tuntas. Diajar sareng kami naon parobihan kana jauh Amazon anyar sareng kumaha anjeun tiasa ningkatkeun pangalaman anjeun sareng Fire TV berkat aksésori leutik tapi pikaresepeun ieu.

Rénovasi sareng seueur tombol

Boh dina beurat sareng dimensi paréntahna tetep ampir teu umum, Sanaos kitu, éta parantos dikirangan panjang séntiméter, sateuacan urang ngagaduhan 15,1 cm dina kadali tradisional sedengkeun kadali énggal tetep 14,2 sentimeter panjangna. Lebar tetep sami dina 3,8 séntiméter dina total, sareng kandelna sakedik dikirangan tina 1,7 séntiméter janten 1,6 séntiméter. Paréntah anyar ayeuna sayogi di Amazon dina harga 29,99 euro.

Urang mimitian ku bagian luhur, dimana susunan tombol kakuatan, liang pikeun mikropon sareng indikator status LED dijaga. Éta ngarobih tombol pikeun ngagero Alexa, anu sanaos ngajaga proporsi ayeuna biru sareng kalebet logo asistén virtual Amazon, bénten sareng gambar mikropon anu ditingalikeun dugi ka ayeuna.

Urang teraskeun sareng bantalan kendali tombol sareng pitunjuk, dimana kami henteu mendakan parobihan. Hal anu sami kajadian sareng dua garis kontrol multimedia salajengna, mendakan ti kénca ka katuhu sareng ti luhur ka handap ieu: Backspace / Back; Mimitian; Setélan; Ngaleungitkeun; Maénkeun / Ngareureuhkeun; Ngalangkungan.

Leres, dua tombol ditambihkeun kana sisi sareng sisi kontrol polumeu. Di kénca tombol «bisu» dilebetkeun pikeun gancang-tiiseun eusi, sareng di belah katuhu tombol pituduh bakal nembongan, gunana pisan pikeun ningali eusi dina Movistar + atanapi inpormasi ngeunaan naon anu urang maénkeun.

Opat tambihan anu paling penting pikeun bagian handap, dimana kami mendakan tombol-tombol anu darmabakti sareng warna kalayan ukuran anu cukup pikeun Gancang aksés: Amazon Prime Video, Netflix, Disney + sareng Amazon Music masing-masing. Tombol ieu sama sakali henteu tiasa dikonfigurasi.

kasaluyuan

Kumaha carana upami kitu, paréntah kontrol sora generasi katilu anu anyar diluncurkeun taun 2021 ieu cocog sareng seuseueurna produk anu ngajalankeun Amazon's Fire TV: Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick (generasi ka 2 sareng engké), Fire TV Stick 4K, Fire TV Cube (generasi ka 1 sareng engké), sareng Amazon Fire TV (generasi 3. Hanjakalna, éta henteu ngadukung generasi kahiji sareng kadua TV Seuneu tradisional, ogé generasi kahiji tina Fire TV Stick.

Éta ngajaga kasaluyuan tinggi sareng televisi sareng bar sora. Sakumaha anu parantos kajantenan dugi ka ayeuna, salah sahiji daya tarik pangénggalan pembaruan nyaéta justru urang tiasa ngaluarkeun kendali asli tivi pikeun ngatur éta sahingga ngahindarkeun pengendali dimana-mana.

Ciri téknis

Jauh dianggo sareng dua batré AAA, anu kalebet kana bungkus. Konéktipitas, sajaba ti sistem infra merah anu dijalankeunana dugi ka ayeuna, didasarkeun kana versi Bluetooth anu urang henteu terang ayeuna-ayeuna. Ngeunaan otonomi, Amazon henteu acan masihan tanggal tangtu umur batréna ogé, tapi ieu bakal gumantung pisan kana panggunaan anu parantos kami pasihan. Upami éta dijantenkeun conto, kuring parantos nganggo Amazon Fire Stick TV ti saprak diluncurkeun di Spanyol sareng kanggo waktos éta aki-aki masih asli.

Paréntah, Sanaos direnovasi na dina tingkat desain, éta henteu nampi kenaikan harga, kami aya dina 29,99 euro, anu persis naon paréntah generasi harita. Tangtosna, hargana ngan ukur 10 euro langkung alit tibatan Fire TV Stick, anu kalebet jarak jauh, kaputusan anu sesah sanaos anjeun bakal ngahémat sababaraha euro upami anjeun ngan ukur kaleungitan atanapi ngarusak jarak jauh. Ayeuna parantos sayogi dina Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.