Amazon ngagungkeun dinten buku kalayan diskon 30 euro dina Kindle Pawerwhite sareng diskon dugi ka 65%

Aya anu sohor dinten buku di langkung ti 100 nagara, Sareng jalma-jalma di Amazon teu tiasa sono kasempetan ieu pikeun pésta sareng sadayana. Sareng kuring nyatakeun yén kuring moal sono kana kasempetan ieu, kumargi Amazon lahir salaku toko buku online sateuacan janten raksasa penjualan Internet di panjuru dunya. Éta taun 1995

Ayeuna, Amazon sayogi pikeun urang buku katalog pangageungna anu urang tiasa mendakan di mana waé pendirian atanapi halaman wéb dina Internét, henteu ngan ukur dina format digital pikeun alat Kindle anjeun, tapi ogé dina format fisik kalayan sampul anu lemes sareng lemes, édisi khusus ...

Pikeun ngarayakeun Poé Buku, Amazon nawiskeun kami éta Kindle Paperwhite kalayan diskon 30 euro, Janten harga akhirna dugi ka 30 April payun angkatna tina biasa € 129 dugi ka 99 euro, kasempetan anu urang tiasa mendakan sakedik kali sataun, janten upami anjeun mikir mésérna, ayeuna na waktuna.

Kindle Paperwhite mangrupikeun anu maca buku sareng nilai pangsaéna pikeun artos ditawarkeun ku raksasa pamilarian, Hatur nuhun kana desain ultra-ipis 6 inci na, layar cahaya teu langsung sareng résolusi layar sentuh, urang tiasa ngaraosan buku-buku karesep urang dina kaayaan ringan dina ngan ukur hiji leungeun.

Upami anjeun mikir mésér ereader, tingali éta Paperwhite KindlePasti, éta nguciwakeun anjeun sareng anjeun tungtungna kagum ku kamungkinan na.

Diskon 65% pikeun buku

Upami dina tungtungna urang mutuskeun mésér Kindle Paperwhite énggal atanapi modél ebook naon waé anu ditawarkeun ku Amazon, urang kedah eusi pikeun dibaca. Pikeun ngarayakeun Poé Buku, Amazon nawiskeun kami a diskon dugi ka 65% dina seueur pilihan buku.

3 bulan gratis Kindle Unlimited

Upami urang resep maca, maca sareng maca, Amazon nawiskeun rencana na Kindle Unlimited, langganan anu hargana 9,99 euro per bulan, ngamungkinkeun urang aksés bébas buku naon waé di perpustakaan Amazon. Tawaran ieu ogé valid sacara éksklusif dugi ka 30 April, janten henteu kedah lami panginten dua kali.

Kindle Paperwhite -...

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.