Amazon ngajajah ide pikeun ngarobih gudang na janten zeppelins

Amazon

Ngan nalika kuring maca berita énjing ieu, hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta ningali dinten dimana diterbitkeun sareng khususna parios dina Kantor Patén Amérika Serikat yén kuring henteu nyanghareupan lulucon saprak, ti ​​saprak Amazon, patén nembé diterbitkeun dimana ideu nyandak bagian tina eusi gudang anjeun ka surga ku ngagunakeun zeppelins.

Gagasan umum, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu aya di handapeun garis ieu, nyaéta ngembangkeun zeppelins generasi anyar anu dina gilirannana bakal dijantenkeun salaku indung pikeun sakumpulan drone anu leres anu tungtungna bakal tanggung jawab ngadamel pangiriman ka palanggan perusahaan.


Patén Amazon

Amazon nunjukkeun patén anu teu mungkin anu nunjukkeun minat perusahaan pikeun ngamimitian nganteurkeun barangna ku drone.

Salah sahiji kautamaan utama sistem ieu dipendakan dina bentuk batesan larangan législatif ayeuna Ku cara kieu, drone henteu kedah sadayana ngantunkeun gudang anu sami, pusat sareng meuntas sakumna kota dina ketinggian anu handap. Ku cara kieu, zeppelins bakal dieusian ku barang-barang anu diperyogikeun tinggi dina tanggal atanapi kajadian anu tangtu. Sakali dina hawa sareng perenahna di daérah khusus kota, padamel sareng awak pesawat bakal ngamuat drone ku paréntah sareng ngintunkeun ka tujuan.

Conto anu jelas pisan tina ideu ieu contona urang gaduh dina konsér atanapi pertandingan maén bal. Dina hal anu spésifik ieu, salah sahiji zeppelins Amazon bakal ngider di stadion sareng, ngalangkungan panggunaan drone, tiasa nyayogikeun snacks sareng inuman pikeun sadaya pemirsa. Salaku detil anu rada panasaran, tétéla sareng sakali éta dagangan dikirimkeun, supados henteu nyéépkeun batréna, drone henteu bakal uih deui ka zeppelin ti mana perjalananana dimimitian, tapi bakal angkat ka tempat anu bertengger atanapi langsung ka Amazon. gudang.

Inpo leuwih: TechCrunch


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.