Amazon ngaluncurkeun 'dongle' pikeun tiasa ngamuat sareng ngadangukeun musik dina iPhone dina waktos anu sasarengan

Amazon Dongle kilat sareng jack audio pikeun iPhone

Apple sanés ngan ukur anu mutuskeun pikeun nyabut jack audio 3,5-millimeter tina desain selulerna. Nembe Google ngalakukeun hal anu sami dina anu anyar Google piksel 2. Nanging, kumargi diputuskeun pikeun ngaleungitkeun hubungan ieu ti Cupertino, timbul masalah: sareng ayeuna kumaha kuring ngamuat sareng ngupingkeun musik dina waktos anu sami? Sareng éta palabuhan Kilat tanggung jawab ngalaksanakeun fungsi ieu.

Nanging, aya sababaraha perusahaan anu mutuskeun pikeun ngarengsekeun masalah ieu. Sugan salah sahiji anu kawéntar nyaéta Belkin. Perusahaan aksésoris téknologi populér nawiskeun adaptor anu kalebet port kilat pikeun ngeusi batre sélulér sareng a jack 3,5mm pikeun tiasa nyambungkeun headphone. Harga aksésori ieu 34,99 euro. Ayeuna, Amazon, dina kategori na "AmazonBasics" nembé nampilkeun solusina nyalira. Éta langkung mirah sareng nawiskeun fungsi tambahan anu pikaresepeun pisan.

AmazonBasics ngiringan kilat sareng audio

Amazon, raksasa perdagangan online, sok sadar yén tiasa nawiskeun solusi pikeun sadaya masalah. Dina kategori ieu anjeun tiasa mendakan sadayana tina ransel pikeun ngangkut laptop kana beurit, tikar, kabel sambungan, jst. Sareng ayeuna ieu ditambih adaptor sareng port kilat sareng jack audio.

Sakumaha nyatakeun dina pengumuman jual, Dongle Amazon ieu cocog sareng iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus. Kami nganggap yén hal anu sami bakal dianggo sareng iPhone 8 sareng lanceukna anu langkung lami, versi Plus. Ogé, hal anu paling matak ngeunaan aksésori ieu nyaéta anjeun ogé tiasa kontrol volume lagu yén anjeun nuju maén, ogé ngawalon atanapi mungkas nelepon.

Tapi awas, sabab upami harga vérsi Belkin sigana mahal, Aksésori Amazon ieu nawiskeun langkung seueur fungsi sareng nurunkeun jumlahna 29,99 euro kalayan gratis pengiriman upami anjeun pangguna tina jasa Perdana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.