Amazon nurunkeun harga Kindle Paperwhite sareng Voyage pikeun ngarayakeun Poé Buku

Amazon

Tanggal 23, Poé Buku dirayakeun di nagara urang, sareng Amazon henteu hoyong sono pasini sareng buku-buku éta. Pikeun ieu, éta parantos mutuskeun nawiskeun kami diskon anu leueur dina dua eReaders anu pang populerna sapertos Paperwhite Kindle jeung Ngumbara ngabahekeun. Dina dua kasus, diskon anu urang tiasa kéngingkeun 20 euro.

Sapanjang minggu ieu Urang tiasa kéngingkeun Kindle Paperwhite kalayan harga 109.99 euro, anu 20 euro handapeun harga aslina 129.99 euro. Salaku tambahan, dina versi 3G alat urang ogé mendakan pangirangan 11% anu ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngahémat sababaraha euro.

Perjalanan Kindle pikeun bagian na nyaéta dinten-dinten ieu dina harga 169.99 euro, anu ngamungkinkeun urang hemat anu menarik dibandingkeun sareng harga anu biasa nyaéta 189.99 euro. Versi 3G tetep dinten ayeuna dina harga anu leueur tina 229.99 euro.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun sadaya Kindle anu ayeuna dianggén ku Amazon ngalangkungan halaman wéb na;

Naha anjeun mutuskeun naon waé Kindle anu ditawarkeun Amazon dinten-dinten ieu kalayan harga khusus?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.