Amazon nyatakeun TEU pikeun panyimpenan awan anu teu aya watesna

Amazon mungkas gudang awan anu teu aya watesna

Kami beuki seueur pangguna anu, sacara pribadi boh sacara propésional, nyimpen data kami, dokumén, poto, video dina méga supados tiasa aya iraha waé sareng tina alat naon waé, salami urang gaduh konéksi internét, tangtosna . Sareng ayeuna hal awan ieu nyebarkeun ku cara gancang-gancang, panyadia mimiti ngajelaskeun: Panyimpenan taya? Teu aya nanaon ngeunaan éta!

Anu terakhir pikeun nyandak léngkah nyaéta tepat salah sahiji anu paling penting, Amazon, que saatos ngarusak pasar kalayan tingkat nepi ka sapuluh kali langkung mirah tibatan pesaing na, éta parantos ngabanting kana rem na ceuk cekap!

Gudang awan teu aya watesna? Atanapi dina impian anjeun anu pangsaéna

Raksasa Amazon parantos janten jasa panyimpenan awan anu terkemuka pikeun seueur data sapertos, contona, jasa perpustakaan awan Plex, anu ngamungkinkeun (kéngingkeun) para pangguna pikeun nyimpen musik sareng pidéo anu teu aya dina awan pikeun nikmati kapan waé. Sareng kumaha anjeunna ngalaksanakeunana? Saderhana, ngaluncurkeun proposal ambisius anu nawiskeun neundeun anu teu terbatas sareng mirah, Kanggo sapuluh tina tawaran anu pangsaéna pikeun kompetisi.

Tapi ayeuna yén panyimpenan awan naék ku gancang-gancang, sareng yén Amazon parantos janten patokan di sektor éta, sigana henteu netepkeun wates henteu penting teuing ayeuna. Sareng dina hal ieu, Amazon parantos nuturkeun jejak Microsoft, perusahaan anu parantos ngabatesan jasa OneDrive na ka 1TB per pangguna saprak Nopémber 2015 sareng, ti ditu, ampir pilihan la carte.

Di handap ieu Panyimpenan awan Amazon parantos diréduksi jadi dua wawaran:

  • 100GB pikeun $ 11,99 / taun.
  • 1 TB pikeun $ 60 per taun (ieu anu henteu diwatesan).

Ti dinya, pangguna bakal tiasa ngontrak dugi ka tambihan 3 TB dina tingkat $ 60 / TB.

Émut yén upami anjeun ngalangkungan salah sahiji rencana anyar ieu sareng henteu hoyong ngalegaan, anjeun gaduh 180 dinten kanggo ngaunduh sadaya file anjeun sareng henteu kaleungitan aranjeunna.

Sedengkeun pikeun poto, Pangguna Perdana bakal ngajaga panyimpenan teu terbatas pikeun poto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.