Amazon Prime pikeun siswa, 3 bulan gratis sareng 18 euro per taun

Amazon teras-terasan nangtoskeun pikeun ngapopulerkeun jasa Perdana na, anu henteu ngan ukur nyertakeun sababaraha manpaat dina hal harga sareng pengiriman 24 jam, tapi ogé nawiskeun kami katalog musik sareng audiovisual anu saé, aksés kana berita Twitch sareng seueur deui. Dina kasempetan ieu, Amazon ngaluncurkeun tawaran pikeun mahasiswa anu tiasa merevolusikeun langgananana, 90 dinten sidang gratis sareng € 18 per taun kanggo langganan Perdana. Ieu sadayana anu ditawarkeun ku rencana mahasiswa Amazon anu anyar janten salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun jasa lintas platform dina pasaran kalayan harga ieu.

Jasa jasa éta parantos disebat Perdana Mahasiswa, jaman sidang 90 dinten damel sareng Microsoft Surface. Saatos masa uji coba, nikmati diskon langganan kanggo Mahasiswa Perdana pikeun EUR 18,00 / taun, dugi ka lulus atanapi maksimal 4 taun. Anjeun tiasa ngabatalkeunana dina waktos anu sanés. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah anu teu rumit teuing, sareng émut yén éta kalebet sadayana:

  • Pangiriman Perdana dina 24 jam gratis unggal waktos
  • Perdana Video
  • Perdana Musik
  • kedutan Perdana
  • Poto Amazon
  • Bacaan Perdana
  • Aksés Prioritas pikeun nawaran flash

Kumaha carana daptar pikeun Amazon Prime Student

Pikeun ngadaptar pikeun Amazon Prime Student anjeun kedah pencét dina tautan ieu teras anjeun ngan saukur kedah nganggo akun email murid anjeun pikeun ngalanggan. Akun ieu mangrupikeun kuliah atanapi universitas anjeun, anu biasana dikaitkeun sareng jasa aranjeunna. Kantun ngagunakeun akun email murid ieu nalika anjeun daptar, sistem bakal mendakan yén anjeun pantes ngagunakeun Amazon Prime Student. Kanyataanna nyaéta harga demolition, ngan sakitar langkung euro sabulan anjeun bakal gaduh pengiriman barang haratis sareng pidéo Amazon Perdana, kuring henteu tiasa mikirkeun tawaran anu langkung pikaresepeun dina waktos ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)