Analisis smartwatch AUKEY LS02 sareng carjer Aircore 15W

Bumi AUKEY AG

Dinten ieu kami ngobrol sareng anjeun dina Androidsis ngeunaan dua produk anu béda pisan tapi aranjeunna gaduh hal anu sami. Éta asalna ti pabrik anu sami, AUKEY, Sareng masing-masing di séktorna nyobian nawiskeun anu sami, produk tina kinerja anu alus dina harga anu terjangkau. AUKEY parantos langkung ti cukup dipikaterang dina séktor téknologi pikeun maturan ageung rupa-rupa asesoris sareng produk pikeun smartphone.

Waktos Ieu kami difokuskeun dua di antarana. Kami parantos tiasa nyobian jam tangan pinter AUKEY LS02 jeung carjer nirkabel Inti hawa 15W. Dua produk anu dugi ka pasar janten salah sahiji alternatif deui tina taya wates kamungkinan anu urang mendakan di pasar. 

AUKEY sareng produk na dugi ka tugas

Perusahaan AUKEY nyobian ngahontal naon anu ditawarkeun sadayana produk kualitas dina harga anu saé. Kami parantos cukup untung pikeun nguji sababaraha produk ti pabrik ieu, sareng sacara umum urang mendakan bérés saé sareng fitur tingkat. Dinten ieu urang bakal nyarioskeun dua produk anu bagikeun filsafat mérek ieu.

Nalika urang mutuskeun smartwatch kami tumut kana sababaraha aspek. Harga, manpaatna naon nawiskeun na naon rarancang pikaresepeun pikeun kami. Kami tiasa tumut kana kaayaan anu sami ieu pikeun mésér naon waé. Kusabab kitu urang ayeuna ningali kana jam tangan pinter AUKEY LS02 sareng dina carjer nirkabel Inti hawa 15W.

Jam tangan LS02

Kami nyanghareupan modél smartwatch sakumaha fungsional sakumaha bijaksana. Alat anu henteu narik perhatian ku desain na pikeun sober. Éta panginten henteu diperhatoskeun dina pigeulang anjeun. Tapi nawiskeun kami fungsionalitas sareng kinerja anu saé pisan pikeun cocog tina seueur modél sanés anu harga anu langkung luhur.

Desain smartwatch LS02

Sakumaha anu parantos kami carioskeun, anu AUKEY LS02 Éta mangrupikeun jam tangan pikeun anu henteu hoyong narik perhatian. Kalayan ukuran "normal" éta henteu ngagaduhan stridency dina bentuk atanapi warna, tapi ieu henteu pas sareng a ramping sareng desain elegan. Jam pinter sareng aclogam hasis kalayan bentukna segi opat dina warna abu poek anu pas anjeun Layar 1'4 inci.

di na Sisi katuhu éta ngan ukur tombol fisik na kalayan sababaraha fungsi pikeun operasi salaku bumi, atanapi hurung / pareum.

dina tukang kami mendakan monitor denyut jantung sanggup nyieun pangukuran anu teras-terasan nalika urang gaduh dina pigeulang. Ukuran gancang sareng dipercaya, sabab urang tiasa ngabandingkeun sareng alat sanés. Hal anu manpaat hususna nalika ngeunaan kagiatan olahraga. Ogé di tukang na urang mendakan Pin magnét pikeun ngeusi batre.

Candak nyekel anjeunna UKEY LS02 dina halaman wéb resmi kalayan diskon 10%

Sabukna nyaéta salah sahiji hal anu bijaksana na. Tina lébar numutkeun ukuran layar, dina matte hideung. Tapi ku keuna anu pikaresepeun pisan sareng a kualitas ogé luhur rata-rata upami urang bandingkeun sareng modél sanés anu urang parantos tiasa tés.

Fitur AUKEY LS02

Waktosna kanggo ningali sadayana naon anu AUKEY LS02 sanggup nawiskeun kami. Urang kedah tetep émut yén urang nyanghareupan alat anu tiasa urang anggap ekonomis upami urang bandingkeun sareng model anu sanes. Tapi ieu mangrupikeun hal anu tiasa dianggo pikeun LS02 nunjukkeun kauntungan anu dipibanda.

Dimimitian ku layar anjeun, a Panel TFT kalayan diagonal 1,4 inci jeung Resolusi 320 x 320 dpi, langkung ti cekap kanggo ukuran ieu. Sigana hébat sanajan dina kaayaan cahaya panonpoe. Ogé ngagaduhan setélan tingkat kacaangan sareng urang tiasa milih dugi ka 4 jinis kacaangan. Hal anu leungit dina seueur alat sanés.

Waktos mangrupikeun salah sahiji kakuatan AUKEY LS02. Éta bakal akur sareng telepon pinter anjeun, sareng moal aya bewara yén anjeun tiasa sono. Anjeun tiasa ngatur bewara pinter nelepon, baca pesen dina layar komo aktipkeun bewara tina jaringan sosial favorit anjeun.

Un pendamping idéal pikeun ngalakukeun olahraga karesep anjeun ngadalikeun putereun musik tina pigeulang anjeun. Salah sahiji detil anu penting nyaéta AUKEY LS02 beuratna sakedik, anjeun moal perhatoskeun yén anjeun ngagemna. Kami mendakan nepi ka 12 modalitas olahraga anu anjeun tiasa pantau pikeun nyandak éta kontrol kalori anjeun dikonsumsi atanapi kilométer maju. Atur tujuan sareng kamajuan sareng ngahontal tantangan.

Anjeun moal hariwang perkawis arloji anjeun rusak ku kesang atanapi percikan cai. Fitur AUKEY LS02 Sertifikasi IP68 tahan lebu sareng cai. Tahan suhu antara -20º sareng 45º. Mésér jam tangan AUKEY ayeuna LS02 kalayan diskon dina halaman wéb na.

Sareng dina salah sahiji aspek anu paling dipeunteun ku pangguna, nyaéta umur batre, éta ogé ukuran nepi. AUKEY LS02 nawiskeun a otonomi dugi ka 20 dinten panggunaan. Anjeun bakal leres-leres hilap dimana anjeun kéngingkeun carjer smartwatch. Henteu diragukeun, ku seueur alesan, AUKEY LS02 mangrupikeun jam tangan pinter anu kedah dipertimbangkeun.

AUKEY Aircore 15W Wireless Carger

Sakumaha urang nyarioskeun dina awal tulisan ieu, AUKEY dikenal sacara internasional ku jumlah asesoris anu dikasilkeunna pikeun alat sélulér urang. Sareng urang tiasa nyarios éta ngecas asesoris aya diantara anu paling diproduksi sareng dijual sacara global. Dina hal ieu urang mendakan carjer nirkabel magnét sakumaha gunana sakumaha éta elegan.

Urang tiasa ngawartosan sakedik ngeunaan desain carjer. Dina hal ieu, éta carjer nirkabel anu rada khusus pikeun formatna sareng pikeun kagunaan anu ditawarkeunana. Éta ngagaduhan bentuk anu bunder sareng ukuran anu saéna alit sareng kandelna. Éta sampurna tiasa janten carjer biasa urang bahkan "mawa". Gancang, raoseun dianggo sareng teu mahal, pasti pilihan anu pikaresepeun. Mésér ayeuna dina halaman wéb AUKEY harga pangalusna.

AUKEY mawa kami konsép anyar carjer nirkabel magnét. Aircore 15W nyaéta jelas terinspirasi ku carjer énggal dirancang ku Apple pikeun iPhone 12, disebut MagSafe. Henteu ngan ukur urang tiasa ngeusi batre smartphone urang cocog sareng ngecas nirkabel sareng éta. Ogé Urang tiasa nganggo éta bari batréna dieusi ku nahanna di antara leungeun urang tanpa carjer pareum. 

Parantos Sertifikasi ngecas gancang nirkabel Qi dugi ka 15W. Urang tiasa ngeusi batre naon waé alat anu cocog sapertos telepon pinter, headphone atanapi smartwatches. Di sagigireun éta, milikna 1,2 méter panjangna, kabel format USB Type-C, ngajantenkeun panggunaan na henteu raoseun bari urang dipasang kana kakuatan atanapi palabuhan komputer urang.

Upami anjeun parantos mutuskeun mésér carjer nirkabel, kéngingkeun AUKEY Aircore 15W di dieu dina halaman wéb anjeun nyalira terasrasakeun raoseun ngagunakeunana.

Carger Aircore 15W ngagaduhan paréa magnét otente anu bakal nahan alat tanpa ngantepkeun hurung sanajan urang mindahkeun éta atanapi nahan kana panangan urang. Anu penting épolusi tina carjer nirkabel munggaran kalayan saha, sakumaha anu parantos kami mairan, urang kedah ngantep telepon bari henteu tiasa nganggo. 

Detil penting anu kedah diémutan nyaéta kami henteu tiasa mendakan adaptor listrik dina kotak carjer. Sareng urang kedah terang éta sahingga Aircore tiasa dianggo dina kapasitas pinuh sareng ngahontal kagancangan ngeusian maksimum na, 15W urang peryogi adaptor jaringan antara 18W atanapi 20W.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.