Analisis énergi Sistem outdoor Box Street Street

Panutup kotak jalan di luar

Dinten ieu kami masihan anjeun ulasan anu pikaresepeun pikeun usum liburan ieu. Upami anjeun salah sahiji anu peryogi musik dina kahirupan anjeun sareng anjeun resep nyandakna dimana waé, tong luput ulasan ieu. Kami parantos nyobian spéker outdoor Box Street tina Energy Energy, daérah sadayana dirancang pikeun outdoor ku aki bari.

Kakuatan, batré sareng portabilitas mangrupikeun tilu tina ciri utami panyatur mantap ieu. Fitur pikeun nyéépkeun supados anjeun henteu kakurangan watt atanapi béak batré dina momen anu paling teu cocog. Sistem Énergi nawiskeun kami spéker tiasa ngajaga urang dimana wae urang hoyong nyandak.

Outdoor Box Street, kakuatan sareng otonomi bari

Kami dina tanggal kaluar, iinditan, barbecues, pantai, gunung, singgetan, liburan. Sareng waktos anu sampurna pikeun mikaresep musik karesep urang di luar ruangan. Ngiringan rapat urang sareng rerencangan musik langkung gampil tibatan kantos. Sareng ayeuna ku speaker Box Box Luar, urang tiasa ngalakukeun éta ku cara anu pangsaéna sabisa 

JALAN BOX LUAR payun

Upami anjeun milari spéker anu sampurna pikeun musik anjeun di tempat sanés, dinten ieu kami masihan anjeun pilihan pikeun tumut kana akun. A paranti mantap kalayan anu anjeun henteu hariwang ngeunaan pewarnaan, ngagores atanapi bahkan baseuh. Énergi Sistem sareng panyatur ieu hartosna urang ngan ukur hariwang pikeun milih lagu anu paling saé. Mésér dina Amazon dina Énergi Sistem outdoor Box Street kalayan pengiriman barang gratis.

Gaya outdoor dina sadaya opat sisi

Speaker Sistem Energi Outoor Box Street dugi ka namina. Dikandung sareng diwangun pikeun nahan unsur-unsurna Éta ngagaduhan penampilan anu mantap. Éta garis lempeng, tungtung tungtung sareng ngajejeran sakabeh awak anjeun ku bahan karét lemes nunjukkeun alat anu kasar.

Sareng daya tahan henteu ngan ukur dugi ka katingalina. Sakumaha katingalina dina pandangan heula, énergi Sistem Outoor Box Street didesain janten di jalan. Résistansi shock sareng résistansi percikan mangrupikeun dua ciri anu paling penting nalika tiasa nyandak éta dimana waé urang hoyong lagu musik urang.

JALAN KOTA LUAR luhur

Upami anjeun ningali bagian luhurna, hal anu mimiti narik panon anjeun nyaéta gagangna. Unsur anu ngingetkeun urang kana sistem sora anu disada pisan dina taun 80-an. Karét dijejeran gagang logam anu nawiskeun katingalna rada retro, sareng dina waktos anu sasarengan éta pisan praktis.

Dina alat éta sorangan urang mendakan lima tombol fisik anu ngamungkinkeun urang nganggo spéker sacara manual. Tombol pareum, tombol pikeun pilih modeu urang hoyong nganggona. The tombol maén / reureuhan. Tombol pikeun kontrol volume. Y. tombol terakhir anu dianggo pikeun ngaktipkeun senter LED kalayan anu éta ngagaduhan salah sahiji sisina.

Tombol JALAN BOX LUAR JABAR

Di sisina, khusus di beulah katuhu, sakumaha anu urang bahas aya senter LED kuat ku 400 lumens kakuatan. Tambahan anu matak upami urang dianggo dina kémping atanapi di pantai nalika mimiti poék. Spéker ieu serbaguna sapertos paling, sareng sapertos urang tingali éta siap pikeun kaayaan naon waé.

dina sisi kénca kami mendakan panutup anu nyumputkeun rupa-rupa konéksi. Kami gaduh dua palabuhan USB Aranjeunna ngalayanan duanana pikeun nyambungkeun alat, sareng nganggo Outoor Box Street salaku Power Bank pikeun ngeusi batre smartphone kami. Anjeun bakal mendakan port input ngecas ayeuna. un Colokkeun jack 3.5mm. Sareng bahkan a slot pikeun nyelapkeun kartu mémori SD mikro.

Sambungan JEUNG KOTA LUAR

Batré pikeun sadayana anu nganggo speaker Outoor Box Street

Salaku tambahan kana sora anu tiasa dipiboga ku panyatur, atanapi anu urang resep desainna, salah sahiji hal anu urang perhatoskeun paling nyaéta batré na. Yén anjeun tiasa ngiringan urang dimana waé jam-jaman tanpa kedah sambungan listrik listrik penting pisan. Sareng Énergi Sistem Outoor Box Street langkung ti henteu nyumponan sarat ieu.

Éta dilengkepan ku batré litium-ion kalayan kapasitas 4.400 mah. Beban anu priori sigana leutik upami urang ngabandingkeunna sareng telepon sélulér anu parantos dipiboga. Sanaos sakumaha urang terang éta henteu tiasa dibandingkeun sareng konsumsi telepon ngan ukur dina layar na. Anu 4.400 mah aranjeunna ngajamin urang dugi ka 14 jam maén deui musik kontinyu. Naha pésta anjeun salami éta?

El waktos loading pikeun batréna siap pikeun 100% ngabutuhkeun waktos sakedik kumargi peryogi dugi horas 5. Sanaos urang kedah terang éta urang tiasa nganggo spéker anu nyambung kana carjer henteu masalah. Salajengna, dina hal ieu, urang mendakan a ngecas kabel kalayan 1,5 méter, anu matak ngamudahkeun pikeun nempatkeun speaker. 

Senter JALAN KOTAK LUAR JABAR

Hatur nuhun ka aki bageur na Urang tiasa nganggo Outoor Box Street urang salaku senter berkat lampu LED anu kuat na. Atanapi bahkan ngeusi batre alat naon waé nganggo port USB anu diaktipkeun pikeun tujuan ieu.

Kualitas kakuatan sareng sora

Aspék kakuatan ogé mangrupikeun kakuatan tina panyatur ieu. Énergi Sistem parantos nyayogikeun Outoor Box Street kalayan kakuatan 50w. Ieu ngajantenkeun diantara panyatur portabel anu paling kuat di pasar. Sareng éta tetep dina posisi luhur tanpa ragu upami urang nuturkeun éta Hubungan anu hadé antara kualitas sareng harga yén alat ieu nawiskeun.

Di sagigireun kéngingkeun éta musikna disada saéoge éta sora pisan. Sora bas anu kuat sareng geterna katarima kalayan definisi tanpa distorsi iraha waé. Anjeun tiasa nyetél musik anjeun dugi ka juru panungtung ku kakuatan anu ditawarkeunana pangalaman ngupingkeun anu saé pisan.

Spésifikasi téknis Energy System Outoor Box Street

Marca Sistem Énergi
model Jalan Outoor Box
warna hideung
Sistem sora Stereo 2.0
Potencia 50 W
Bluetooth 4.2
Conectividad USB - Micro SD - 3.5 jack
Ngahontal 10 méter
radio FM SI
batre 4.400 mah
Otonomi Dugi ka 14 jam
Ngecas waktos horas 5
dimensi X x 345 170 103 mm
beurat 2.1 kg
harga 119.00 €
Link pameseran Énergi Sistem outdoor Box Street

Pendapat editor

Naros

  • Kakuatan 50W
  • Otonomi 14 jam
  • Résistansi shock sareng percikan
  • radio FM

Kontra

  • Beurat beurat
  • Ukuran anu ageung ageung kanggo perjalanan
JALAN KOTA LUAR
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
119,00
  • 80%

  • JALAN KOTA LUAR
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.