Analisis énergi Sistem jam spéker 3

Speaker Sistem jam énergi 3 panutup

Dinten ieu kami sumping sareng analisis gadget kirang umum ti biasana. Mangrupikeun aksésori anu pastina urang sadayana ngagaduhan, sareng ogé benci, jam alarm. Énergi Sistem nampilkeun naon anu bakal janten épolusi jam alarm, éta spéker jam 3. Jam alarm yén anjeun bakal langkung sayang deui nalika anjeun bangun unggal énjing. 

Speaker Sistem Jam Energi 3 sumping pikeun que gugah sanes waktos awon sadidinten. Hatur nuhun ka panyaturna, sareng lampu-lampuna, éta tiasa ngajantenkeun urang bangun unggal énjing langkung pikaresepeun sareng tahan. Naha anjeun hoyong ningali sagala rupa anu ditawarkeun aksésori ieu ka kami? Nya tetep maca

Speaker Sistem jam énergi 3 ngahudangkeun anjeun sacara béda

Sabaraha kali urang mikirkeun ngabantingkeun jam alarm urang kana témbok atanapi lantai, leres? Saatos bobo urang kaganggu dina enjing mangrupikeun hal anu ampir sadayana manusa bencong. Sanaon hanjakalna kawajiban urang henteu ngagaduhan pilihan anu sanés. Sistem Énergi sareng speaker jam 3 anyar bakal nyobian ngajantenkeun waktos éta langkung gampil.

Jam alarm klasik anu dugi ka sababaraha taun ka pengker parantos seueur kasus diganti ku smartphone. Alat sadidinten kami ogé sanggup ngajantenkeun urang hudang unggal énjing, sareng bahkan masihan waktos urang. Kanggo ieu jam alarm nyaéta, beuki, serius kaancam. Sareng dina sababaraha kasempetan éta langkung objék hiasan tibatan anu sanés. Upami anjeun hoyong hudang ku wanda anu langkung saé, di dieu anjeun tiasa ngagaleuh spéker jam Sistem Sistem 3 dina Amazon.

Speaker Sistem jam énergi 3 kamar tidur

Sistem Énergi, kalayan épolusi tina jam alarm, masihan aksésori ieu kasempetan kadua. Hiji panyatur ka mana sambungkeun smartphone urang pikeun ngadangukeun musik urang karesep, jeung lampu anu ngarobah warna jeung ngahudangkeun urang ku cara anu paling lemes unggal énjing. Ieu sora langkung saé pikeun urang tibatan "lebah ... lebah !!", henteu leres?

Speaker Sistem jam énergi 3 ogé gaduh radio FM, Tanpa ragu tambah anu ngajantenkeun aksésoris langkung serbaguna. A salah sahiji tina sababaraha pilihan anu urang tiasa mendakan di pasar pikeun ngupingkeun radio tanpa kedah sambungan internét. Hatur nuhun ka anjeun anteneu terpadu urang bakal tiasa ngaraosan ngalangkungan pengeras suara program favorit kami, gim anu padamelan atanapi berita saat ieu.

Ogé, upami éta aksésoris kalayan desain modern anu pikaresepeun sareng yén urang tiasa nyandak dimana waé, langkung saé. Sambungan Bluetooth, radio FM terintegrasi, lampu LED tina warna, batré internal ngagunakeun tanpa colokan, sareng harga super terjangkau naha éta ngayakinkeun anjeun?

Desain spéker jam Sistem Energi 3

Kami mendakan panyatur anu salain ti ngawula pikeun ngahudangkeun urang kalayan alarm anjeun pas pisan kana méja damel anjeun, ruang tamu atanapi dapur. Musik kami kadéngé saé anjeunna ku anjeunna 8 Watt kakuatan dimana waé di bumi. Y gaya na teu paséa di kamar mana waé. Warna bodas sareng penampilan herangna kalayan garis melengkung lemes narik sadaya panon.

Speaker Sistem jam énergi 3 tablet

dina luhurna nyaeta spéker kalayan grille bodas, saluyu sareng sésa awak alat. Katuhu dina bagian kisi aya sensor touch anu ngalangkungan urang tiasa ngarobih warnana tina lampu ku pulsa. Atanapi ku mencét lami urang tiasa milih modeu pencahyaan anu béda. Diantarana parobihan warna otomatis, atanapi modeu hudang, contona.

dina bagian hareup kami mendakan hiji layar leutik dimana urang tiasa ningali waktosna ogé cahayana sepanjang waktos. Meureun layar bakal pareum rada leutik dina hubungan ukuran gadgetna. Sanaos dina jarak anu pondok, sapertos ti ranjang ka méja sisi ranjang, anjeun tiasa ningali waktosna kalayan sampurna. 

Dina salah sahiji na gurat kami mendakan kadali manual ku opat tombol, papisah tina Hurungkeun sareng pareuman. Kalayan aranjeunna urang tiasa kontrol playback tina musik, atur alarm atanapi aktipkeun modeu pikeun nyambungkeunana sareng alat anu urang pilih.

Speaker Sistem jam énergi 3 tombol

Ku sisi tukang aya palabuhan sambungan. Kami mendakan port muatan dina hal ieu kalayan format micro USB. Jeung deuih port jack mini 3.5 pikeun nyambungkeun alat sanés tanpa nganggo Bluetooth. Hiji titik anu miharep ka speaker Sistem 3 énergi nyaéta éta gaduh batréna nyalira. Janten urang tiasa nganggo dimana waé urang hoyong tanpa kedah milari colokan na. 

Speaker Sistem énergi jam 3 palabuhan

Naon anu ditawarkeun ku Energy Sistem jam speaker 3?

Naon anu paling matak dina spéker jam Energy Sistem 3 nyaéta lampu LED multicolor kalayan anu diitung. Hatur nuhun ka program anu béda Urang tiasa milih warna anu paling cocog sareng hiasan urang. Atanapi sacara otomatis ngarobah nada na, hal anu nyiptakeun suasana rélaxasi anu pikaresepeun pisan. Éta ogé ngagaduhan anu disebat modeu hudang. Nganggo modeu hudang, saolah-olah matahari terbit, spéker jam 3 bakal hurung lirih tina lampu taram ka anu langkung cerah sareng langkung cerah sateuacan alarm pareum.

Hiji panyatur kalayan anu Sistem Énergi jam spéker 3 gaduh kakuatan 8 watt. Jelas sanés spéker anu paling kuat anu parantos kami uji, tapi cekap pikeun ngaraosan kualitas musik kami dimana waé di bumi. Sora anu dikaluarkeunana jelas sareng sora na saé pisan malah ku polumeu tos diaktipkeun. Hatur nuhun kana suede terpadu na, urang ogé tiasa ngaraosan Radio FM, tambahan anu urang resep pikeun mendakan.

Speaker Sistem jam énergi 3 ruang tamu

Ningali fungsi jam alarmna, Energy Sistem jam spéker 3 nawiskeun kamungkinan program dua alarm sacara mandiri. Hatur nuhun ka anjeun konéktipitas Bluetooth sareng palabuan anjeun lebet Jack 3,5mm urang tiasa hudang, salian ti alarm tradisional, kalayan musik anu paling urang resep. Éta ogé ngagaduhan fungsi tunduh, pikeun ngeureunkeun alarem sareng éta ngulang saatos 5 menit. Sareng na Batré 1800 mah Éta dianggo supados urang tiasa nganggo dimana waé, tapi ogé supados henteu hariwang ngeunaan jam alarm upami pareum listrik nalika wengi.

Lembar téknis Sistem jam spéker 3

Marca Sistem Énergi
model spéker jam 3
Conectividad wifi - jack Bluetooth 4.2 sareng 3.5 mm
Ngahontal nepi ka 10 méter
radio FM kalayan anteneu terpadu
Potencia 8 W
Iluminación RGB LED
batre 1800 mah
Otonomi horas 11
Ngecas waktos horas 3
beurat 537 g
dimensi 140 x 130 x 130
harga 39.90 €
Link pameseran Speaker Sistem jam énergi 3

Pro sareng Kontra tina jam Sistem Energy Energy 3

Naros

Ekstra anu saé pisan nyaéta yén Energy Energy jam speaker 3 gaduh batréna sorangan, hal anu masihan sababaraha kagunaan salian ti jam alarm.

La Radio FM Kalayan anténeu terintegrasi éta ogé mangrupikeun tambah anu pikaresepeun anu ngajantenkeun speaker jam ngahasilkeun poin dibandingkeun sareng pilihan sanés.

La kakuatan narasumber 8 W ngajantenkeun musik atanapi radio urang disada hébat di unggal juru bumi.

Naros

  • batre
  • radio FM
  • Kualitas kakuatan sareng sora

Kontra 

Speaker Sistem jam énergi 3 teu dioptimalkeun pikeun dipaké ku Alexa atanapi asistén sora sanés, hal anu ngawatesan fungsina.

El ukuran layar Rada pikaseurieun, khususna ngémutan ukuran alatna.

Kontra

  • Henteu cocog sareng asistén sora
  • Layar kerdil

Pendapat editor

Speaker Sistem jam énergi 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
39,90
  • 60%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • layar
    Penerbit: 30%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.