Analisis Star Wars Drones

drones perang bintang

Salaku kipas anu saé pikeun kuring Star Wars saga, tés tina drone ieu parantos khusus. Éta henteu ngan ukur desain anu ati-ati tapi ogé touch bahan na, kualitas soundtrack anu dipancarkeun teras-terasan ti remote control sareng sababaraha sora anu paling dikenal ti pilem (sora Chewaka, suara bip R2D2, ...) sareng éta drones dipercaya simulate mode hiber tina pesawat aslina ngalakukeun éta ku nempatkeun diri urang dina kadali ieu drones perang bintang urang meunang nabrak soang. Salami sababaraha dinten urang tiasa nyobian uji coba TIE Fighter Advanced X1 sareng X-Wing T-65, dua kapal anu kawéntar dina sadaya pilem, hayu urang tingali kesan urang.

Désain, didesain pikeun mikat peminat

Sakumaha urang parantos mairan, desain na henteu diragukeun kakuatan hébat produk ieu; hal anu logis pisan sabab terang pisan yén target pamiarsa pembeli mangrupikeun kipas Star Wars sareng anu sanés badé mésér drone upami aranjeunna henteu yakin sacara visual sareng anu bermutu. Alat-alatna didamel tina plastik sareng simulasi anu saé pisan tina logam lambar yuswa tina kapal pilem. Aranjeunna ngagaduhan sentuhan anu saé pisan, aranjeunna dicét ku leungeun sareng tingkat jéntré anu dilebetkeunana jauh di luhur naon anu urang ngarepkeun dina drone. Hal ieu ngajadikeun produk akhir sacara praktis a ngalayang mockup ku kituna anjeun tiasa nempatkeun aranjeunna pikeun ngahias kamar anjeun nalika anjeun henteu ngébréhkeunana.

Sésa aksésoris drone ogé suksés pisan. Sentuhan controller, beurat na, lampu, sora drone sareng tangtosna kotak anu ogé saé pisan sabab henteu tiasa sanés. Sakumaha urang nyarios aranjeunna produk 10 dina tingkatan desain; teu aya anu kedah ditingkatkeun dina waktos éta. Sareng sanaos aranjeunna sigana rapuh, kaleresan aranjeunna nolak kejutan kalayan berkat beurat awakna anu handap.

Baling-baling anu aya di handapeun drone sareng berkat warna sareng desain na praktis henteu katingali nalika hiber anu ngabantosan pikeun ningkatkeun réalisme pesawat nalika pilot na.

Stasiun kalayan sora tina pilem

Drone dikawasa ku stasiun a Gawéna dina 2,4 GHz sareng bakal hideung atanapi bodas gumantung kana naha éta milik Kakaisaran atanapi Résistansi. Salian digunakeun pikeun ngendalikeun drone, paréntah ieu nambihan insentif khusus pikeun piloting anu émisi sora aslina tina karakter surak anjeun nalika hiber sareng téma anu kawéntar ti soundtrack tina saga. Tanpa ragu, iringan khusus anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung seeur kana sapatu pilot dina tengah perang galaksi.

Éta mangrupikeun paréntah anu beurat sareng ageung; normal sabab anjeun kedah gaduh panyatur pikeun baranahan sora kalayan kualitas anu saé. Salaku béda pikeun warna anu béda, unggal paréntah dicitak kalayan simbol sisi mana ayana.

Dijieun pikeun perang

Modeu perang mangrupikeun cara anu paling pikaresepeun pikeun ngagunakeun drone ieu. Pikeun ieu anjeun bakal kedah ngaunduh aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngatur perang anu ngalibatkeun maksimal 24 drone sareng ngalangkungan anjeun tiasa ngitung dampak anu ditampi ku unggal drone sareng unggah skor kana jaringan sosial anjeun. Unggal kapal tiasa nyandak maksimal 3 hits, dina waktos éta bakal ditumbuk sareng otomatis bakal badarat dina taneuh. Salaku tambahan kana aplikasi (dimana anjeun tiasa ningali sadaya data global perang) unggal pilot bakal tiasa ningali kana paréntah na jumlah tabrakan anu anjeunna nampi ngalangkungan 3 LED beureum.

Pikeun tarung janten leres-leres pikaresepeun pikeun pilot kedah gaduh tingkat minimal pilot, anu matak pirouet sareng taktik anu pikaresepeun tiasa dilakukeun yén ku sababaraha pesawat dina pesawat hiber pisan spektakuler kanyataan yén aranjeunna tiasa dugi ka 56 km / jam kirang ti 3 detik.

Sareng éta aya di tengah perang dimana «LiFi» bersinar, énggal téknologi nirkabel dilebetkeun kana drone ieu sareng anu dugi ka 100 kali langkung gancang tibatan Wifi tradisional sareng éta anu bakal nangtoskeun iraha hiji drone parantos pencét anu sanés sareng perlu dikirangan titik kahirupan.

Karakteristik téknis sareng hiber

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, aranjeunna lumayan leutik sareng drone hampang kalayan kecepatan luhur 56 km / jam. Éta ogé ngagaduhan kontrol jangkungna, otomatis sistem take-off sareng badarat, sagala rupa kagancangan hiber sareng modeu latihan. Sakumaha biasana normal, éta ogé ngamungkinkeun 360º puteran sareng mareuman lampu hurung.

El hiber cukup saderhana, sanaos leres yén enteng na tiasa janten tambah kasusah pikeun pilot anu paling anyar.

Salaku titik négatip, kusabab beurat enteng na, otonomi na handap pisan, ngan sakitar 6-8 menit gumantung kana inténsitas hiber, janten urang tiasa sakedik pondok upami urang nuju perang sareng sababaraha réréncangan.

Harga drones Star Wars

Harga dron ieu lumayan pikeun produk kalayan sertipikat kaaslian sareng nomerna. Anjeun tiasa mésér di Juguetronica ngan masing-masing € 69,90 tina tautan ieu:

Upami anjeun kersa, aya ogé anu édisi kolektor khusus anu disayogikeun sareng kotak sareng lampu sareng musik tina soundtrack anu pastina bakal paling dipikaresep geeks ti Star Wars.

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain sareng tingkat jéntré
  • Kontroler sareng musik sareng soundtrack
  • Modeu perang anu pikaresepeun pisan

Kontra

  • Umur batre kirang
  • Baling-baling gampang kaluar

Pendapat editor

Perang Star drone
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
69,90
  • 80%

  • Star Wars Drones
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 97%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%

Galeri gambar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.