Tinjauan Headphone HolyHigh HV-368

Panutup HolyHigh HV-368

Deui urang balik deui sareng analisis headphone nirkabel. Dina kasempetan ieu, ku tangan firma HolyHygh. Khususna, kami parantos tiasa nyobian Suci High HV-368. Headset sareng téknologi Sora Wireless Leres Aranjeunna nawiskeun seueur kanggo sakedik pisan.

Headset sareng sagalana anu anjeun pilari ku harga anu teu kaéléhkeun, sareng anu ayeuna berkat promosi anu langkung ti pikaresepeun aranjeunna tiasa janten milik anjeun kirang langkung. Di dieu urang carioskeun sadayana ngeunaan HV-368 ti HolyHigh, tong luput analisa urang.

Sora kualitas dina jangkauan sadayana

Kami ningali kumaha aya headphone anu henteu kaetung dina pasaran. Sareng sigana éta sumebarna modél sareng mérek anyar bakal terus tumuh. Dinten ieu kami nunjukkeun ka anjeun salah sahiji alternatipna yén urang tiasa mendakan sanggup nawiskeun kualitas sora sareng umur batre dina harga anu saé.

HolyHigh sareng modél HV-368 na mangrupikeun salah sahiji pilihan anu langkung seueur. Kami parantos tiasa nyobian aranjeunna sababaraha dinten teras kami nyaritakeun pangalaman kami sareng naon anu kami mendakan. Ogé ayeuna Teu aya produk anu kapendak. Kalayan diskon 52%!

Desain langkung banter tapi elegan

Earphone HolyHigh HV-368

Dibikeun longsoran hebat modél sareng firma anu nyerang pasar, sababaraha hoyong ngabedakeun diri ku biaya desain anu boros atanapi warna kandel. Ieu mangrupikeun hal anu sakapeung tiasa dianggo, tapi upami henteu pas sareng pangalaman pangguna anu saé éta henteu ngayakinkeun.

nu HolyHigh HV-368 bet dina desain klasik sareng resmi. Tanpa kasohor ngeunaan  bentuk sareng warna. Tapi di luhur sadayana, fokus kana tawaran produk pikeun kanikmatan musik anu nyugemakeun pangguna pikeun kualitas na. Sareng desain na henteu narik perhatian, hal anu langkung resep.

Format tina earphone intraural sigana mah éta pasti didirikeun salaku anu paling global. Sanaos henteu sadayana urang resep jenis headset ieu langkung, disimpen leres nawiskeun pangalaman nguping langkung saé tibatan anu sanés. The HolyHigh HV-368 nawiskeun format ieu sareng tilu kamungkinan ukuran béda tina bantalan pikeun mendakan anu pas urang sampurna.

Headset nyaéta diwangun tina palastik kualitas saé kalayan bagian anu langkung cerah. Sareng plastik tina warna anu sami tapi kalayan finish langkung kasar anu aya dina ceuli. Di luar urang mendakan tombol kontrol playback anu tiasa urang atur nalika urang pas.

Kotak kotak / carjer nuturkeun garis sober tina desain headphone. Persamaan, warna hideung sareng campuran hérang sareng matte. Sapertos headphone, kasus na henteu mencolok, tapi masih pikaresepeun pikeun panon. Éta sampurna minuhan misi na Éta ngagaduhan tambahan anu bakal ngabantosan anjeun teras nambihan. 

Teu aya produk anu kapendak.

HolyHigh HV-368 USB

Kami mendakan hiji  ngeusi batre 3.000 mAh ageung janten urang tiasa ngagunakeunana salaku power bank. Kami mendakan di sisi a kaluaran USB standar dimana urang tiasa nyolok kabel pikeun ngeusi batre alat urang mana waé. Gigireunana anjeunna teh Konektor USB Tipe C pikeun ngeusi batre sorangan. 

Anjeun moal mendakan headphone di pasar anu kotakna tiasa dipasihkeun nepi ka 30 kali muatan pinuh. Ngitung yén aranjeunna nawiskeun dugi ka opat jam playback kontinyu kalayan muatan pinuh. Enggeus anjeun moal hariwang kaleungitan batréna kaluar ti imah.

HolyHigh HV-368, résistansi sareng téknologi luhur

Mertimbangkeun sisi desain, urang kedah tumut kana headphone naon anu tiasa ditawarkeun ieu. Sareng terang yén kami mendakan téknologi pangénggalna diantarana penting nalika nyandak kaputusan. HolyHigh HV-368 gaduh Konéktipitas Bluetooth 5.0, janten urang gaduh stabilitas sambungan sampurna. Salaku tambahan, tautan ka smartphone kami otomatis nalika urang miceun éta tina kotak carjer. Candak kaluar, pencét maén terasrasakeun tina musik anjeun sepanjang waktos.

Ukuran HolyHigh HV-368

Cacah sababaraha kadali fisik éta pikeun sababaraha "pro" sareng anu sanés "ngalawan". Intina nyaéta tombol ieu nyaéta tiasa dikonfigurasi sesuai karesep urang, anu henteu kajantenan sadayana. Sareng anu éta kami moal ngagaduhan masalah upami kesang atanapi kalembaban dina panangan atanapi dina alat éta nyalira.

Sejen tina tambahan yén HolyHigh HV-368 gaduh, sareng anu ngabédakeun aranjeunna tina sésa-sésa kompetisi anu ngagaduhan Sertifikasi IPX7. nu tingkat maksimum waterproofing anjeun tiasa ngandelkeun jenis alat ieu. Ku alatan éta, sanés késang ogé cai moal janten masalah tiasa ngaraosan musik urang nganggo headphone ieu. Upami anjeun resep maén olahraga sareng musik anjeun dina volume lengkep, ieu tiasa janten headphone anu anjeun milari.

Lembar data HolyHigh HV-368

Eusi kotak HolyHigh HV-368

Marca Holyhigh
model HV-368
Pormat headphone di-ceuli
Kontrol puter deui taktil
Ngahontal nepi ka 10 méter
teknologi Sora Wireles Leres -TWS-
Bluetooth Vérsi 5.0
Otonomi nepi ka 4 jam playback sareng 90 jam sayaga (gumantung kana volume panggunaan)
Kapasitas majalah 3.000 mah
Kekayaan IPX7
Beurat Headphone 4.54 g
dimensi X x 8.5 4.6 3 cm
harga 42.99 €
Link pameseran Teu aya produk anu kapendak.

Pro sareng Kontra headphone HolyHigh HV-368

Saatos nguji headphone ieu salami sababaraha minggu urang parantos ngahontal sababaraha kacindekan. Sareng sadaya produk urang uji sok aya hal anu urang resepjeung batur anu tiasa ditingkatkeun. Tina pangalaman parantos diuji alat tina sababaraha format sareng sababaraha tandatangan, didieu kami ngantepkeun naon anu paling kami resep sareng naon anu paling kami resep ngeunaan headphone nirkabel ieu.

HolyHigh HV-368 dina kotak

Naros

La kakuatan anu nawarkeun éta jilid éta mangrupakeun lekukan saluhureun seueur modél anu diuji sanés.

La kualitas sora Aranjeunna nawiskeun pikaresepeun kaget ti mimiti waktos.

Gaduh kapasitas beban tina 3.000 mah aranjeunna ngajamin otonomi "tanpa wates".

El nganggo salaku bank kakuatan tina kotak carjer na mangrupikeun tambahan anu pikaresepeun.

Naros

  • Kakuatan polumeu
  • Kualitas disada
  • Ngecas bisi 3.000 mah
  • Bank kakuatan

Kontra

El desain sober éta tiasa sigana leueur.

Batré ngeusi éta samah ngajadikeun jalan langkung beurat tibatan normal.

Kapasitas beban ogé dipangaruhan ku ukuran kotak.

Harga anjeun, tanpa diskon, éta rada luhur.

Kontra

  • Desain langkung hébat
  • Bisi beurat
  • Kotak carjer ageung
  • Harga tinggi tanpa diskon

Pendapat editor

Suci High HV-368
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
42,99
  • 80%

  • Suci High HV-368
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 50%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   david cenahna

    Sorana kuat. Tapi éta ngagaduhan potongan mikro anu ngaganggu pisan anu ngajantenkeun paguneman atanapi ngadangukeun musik teu mungkin. Éta ngan ukur kajadian ku galaksi s5. Kuring parantos nyobian ngareset deui, ngabalikan telepon, ngarobih jarak sareng posisi telepon. Mustahil. Éta henteu kajantenan kuring kalayan headphone anu sanés.