Jashen V16, analisis jero sareng sadaya fiturna

Beberesih vakum Genggam teu nganggo kabel anu tuang seueur taneuh tina beberesih vakum robot anu legendaris ayeuna. Ti Actualidad Gadget kami parantos ngawartosan anjeun dina kasempetan yén jenis produk ieu sigana cocog pikeun anu gaduh piaraan atanapi milarian beberesih anu langkung épisién sareng jero.

Dina waktos ieu kami masihan anjeun Jashen V16 énggal, panyedot vakum genggem serbaguna sareng terjangkau anu tujuanna bersaing di pasar kalayan seueur tawaran. Kami badé ningali produk populér ieu anu aya di Amazon sareng halaman wéb penjualan online sapertos AliExpress, janten anjeun tiasa mutuskeun nyalira naha éta leres-leres patut.

Desain sareng bahan

Urang mimitian ku penampilan luar anu produk Jashen anu khas ieu nawiskeun kami. Dina pandangan ka tukang éta pisan akrab pikeun kami, sareng kami henteu tiasa ngabantosan éta, Jashen V16 siga anu ngabersihkeun vakum populér séjén di pasar sapertos Dyson's.

Dina hal ieu aranjeunna bahkan parantos milih warna anu sami sareng kulawu poék, ungu sareng beureum sakumaha umbulna. Nyatana, bahkan desain umum tiasa ngingetan seueur produk anu disebut di luhur. Dina hal ieu kami gaduh pabrik palastik sareng sababaraha keluhan ngeunaan panyaluyuan.

  • Naha anjeun badé mésér vacuum cleaner Jashen V16? Ngamangpaatkeun ieu link.

Jelas plastik sigana rada ipis Sareng kami henteu jelas pisan ngeunaan kumaha aranjeunna bakal nolak jalanna waktos, utamina upami urang nyarioskeun ragrag, dimana katingalina sapertos bagian-bagian sapertos setoran tiasa sangsara pisan. Nanging, henteu aya anu teu urang tiasa jelaskeun dibéré harga produk.

Ngeunaan beuratna, éta raoseun ngagunakeun ngagunakeun akun tina ergonomics kontrol sareng anu urang gaduh 2,5 Kg tina beurat total. Panjangna 112 séntiméter upami urang nempatkeun aksésorisna cocog pikeun nyapu, contona. Mutuskeun dina hal beurat sareng panjang urang gaduh ukuran standar.

Asesoris kaasup kana produk

Merk nyayogikeun sauntuyan asesoris anu cekap. Jujur, aya mérek anu ngajual jenis vacuum cleaner ieu sareng sababaraha asesoris sareng éta mangrupikeun hal anu kuring henteu pati ngarti, kumaha ogé Jashen dina modél V16 kalebet sadayana anu kuring anggap perlu atanapi minimum pikeun tiasa ngalaksanakeun beberesih di sadaya daérah.

  • Tabung penyuluhan logam
  • Sikat pelapis
  • Pangaturan dobel LED sikat motor, duanana bulu atanapi sikat jalisco pikeun langkung kokotor sareng karpét
  • Nozel datar pikeun nyeuseup maksimum dina juru
  • Nozel datar sareng bulu kanggo nyeuseup maksimum sareng pembersihan sudut
  • Ngecas dasar sareng neundeun aksésori

Jujur kuring henteu sono nanaon ku naon anu kami kalebetkeun bakal tiasa diarepkeun karpét, sofa, juru sareng tangtosna nyapu épisién sareng gancang hatur nuhun kana sikat LED na. LED ieu pikaresepeun pisan sareng dipikaresep pisan kusabab éta ngamungkinkeun anjeun ningali kokotor langkung saé ti kajauhan.

  • Mésér Jashen V16 kalayan harga anu pangsaéna> link.

Pikeun bagian aranjeunna, sikat jalisco sareng sikat karpét ngamungkinkeun urang pikeun ngabersihkeun unggal dinten sakumaha anu urang tingali dina analisa urang. Sikat "sapu" ieu dimotorikeun pikeun nawiskeun langkung hadé dina hal miceun kokotor lempeng tina taneuh.

Kakuatan nyeuseup sareng otonomi

Urang mimitian nganggo batré lithium tujuh sél anu unit ngecas Jashen V16 didamel, jumlahna 2.500 mah kalayan tujuh unit masing-masing 3,6V. Ku cara kieu, salami opat jam ngecas kami bakal tiasa nampi sakitar opat puluh menit otonomi gumantung kana kakuatan.

Dina istilah ieu sareng ngemutan dasar muatan, ngabersihan lantai bakal langkung cekap dina kakuatan panengah tina naon anu urang tiasa ngaverifikasi dina analisa urang, dimana kami henteu mendakan masalah otonomi. Jelas yén bebanna rada laun, tapi ieu ogé bakal ngabantosan perawatan produk.

Motor nawiskeun jumlahna 350W Dina modeu sedot maksimal, sanaos kami gaduh tilu setélan listrik dina totalna, nyaéta sapertos kieu:

  • Minimal> Total 115W tina motor
  • Panengah> Sakabéh 180W tina motor
  • Maksimal> Jumlah 350W tina motor

Dina kakuatan maksimal kami bakal mendakan kakuatan sedot 22.000 Pascals, anu langkung ti cekap upami dibandingkeun sareng produk kalapa anu sanés sareng dina tés urang éta kéngingkeun ngabersihan lanté sareng karpét kalayan gampang.

Anggo pangalaman

Pangalaman kami sacara umum sareng Jashen V16 ieu parantos nyugemakeun, Nanging, kuring kedah ngantebkeun yén kami henteu ngagaduhan tombol sedot, kami gaduh tombol tunggal anu ngahurungkeun atanapi mareuman vacuum cleaner, janten henteu ngagaduhan tombol alit ieu nyéépkeun langkung seueur batré tibatan normal.

Tampilan LED Sabalikna, éta bercahya ngalangkungan sababaraha parameter, tapi éta henteu interaktif, tapi kami gaduh sababaraha tombol anu kami saluyukeun di luhur. Dina cara nu sami yén beuratna henteu masalah ageung nalika ngagunakeunana, kami rada bagja dina bagian ieu.

Perkawis asesorisna, Kami ngahargaan kanyataan yén stasiun muatan ngamungkinkeun kami pikeun nyocogkeun sadayana aksésoris di jero éta sareng éta katingalina langkung saé. Adaptor kakuatan napel sesa bungkus sareng ngalakukeun padamelan na tanpa teuing frills.

Sedengkeun pikeun kakuatan nyeuseup, batréna sacara harfiah ngapung dina kakuatan maksimum, sanaos dina kakuatan panengah sigana cekap pikeun meresihan biasa tina duanana pelapis sareng lantai. Kakuatan minimum, jujur, henteu aya gunana pikeun urang. Kakuatan maksimal nyaéta naon anu janten méwah pikeun teras-terasan dianggo, tapi ributna moal ngijinkeun tindakan ieu. Ieu mangrupikeun pangalaman umum kami sareng Jashen V16 énggal, panyeuseuh vakum anu serbaguna anu, dina prinsipna, bakal tiasa nyumponan kabutuhan beberesih dasar di bumi anjeun.

Anjeun tiasa mésér Jashen V16 kalayan tawaran khusus ieu anu parantos disiapkeun ku mérek pikeun anjeun:

  • Modél S16 E kalayan diskon 50% pikeun ieu link kalayan kupon «102EUROSAVE»
  • Modél S18 X kalayan diskon 50% pikeun ieu link kalayan kupon «145EUROSAVE»

Jashen V16
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
199
  • 80%

  • Jashen V16
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Nyeuseup
    Editor: 70%
  • Otonomi
    Editor: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Kualitas harga
    Editor: 75%

Naros

  • Pilihan sareng pungsionalitasna
  • Kasaluyuan sareng asesoris
  • harga

Kontra

  • Bahan rada lemes
  • Layarna henteu spektakuler siga anu katingalina
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.