Tronsmart ONYX PRIME, analisis jeung kinerja

Pilari sababaraha headphone nirkabel? Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu sanés tugas anu gampang, upami seueur pilihan anu ayeuna aya di pasar. Kukituna, pikeun ngabantosan anjeun dina tugas tungtungna milarian headphone Wireless True anu anjeun peryogikeun, ayeuna kami nyayogikeun Actualidad Gadget énggal, langkung seueur pilihan anu pikaresepeun, Tronsmart ONYX PRIME.

Kami parantos tiasa nguji headphone Tronsmart ieu sababaraha dinten teras kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana ngeunaan pangalaman pamakean kami, fitur anu urang tiasa mendakan sareng harga dimana anjeun tiasa kéngingkeun upami dipilih.

Unboxing Tronsmart ONYX PRIME

Salaku salawasna urang ngalakukeun, urang némbongkeun Anjeun sagalana yén urang tiasa mendakan di jero kotak ONYX PRIME ku Tronsmart. Salaku ampir sok, urang ogé bisa disebutkeun yen urang teu manggihan kejutan nanaon. Urang boga sorangan auriculareséta bisi ngecas, un padoman pamaké sarta Kabel UBS Tipe C pikeun ngeusi batre dina kasus.

Beuli teh Tronsmart ONYX PRIME dina Amazon dina harga anu pangsaéna

Pikeun sésana, urang ogé manggihan sababaraha sét tambahan bantalan adjustment tina headset, boga tilu ukuran béda, babarengan jeung hiji nu napel. Sajaba ti éta, urang ogé boga dua "cincin karét" séjén, tina ukuran anu béda-béda, anu dianggo pikeun nyocogkeun headset anu langkung saé di jero ceuli.

Ieu mangrupikeun Tronsmart ONYX PRIME

The Tronsmart ONYX PRIME gaduh format "dina ceuli", Tapi aranjeunna gaduh peculiarity dina desain maranéhanana jeung sababaraha pabrik geus mutuskeun pikeun ngalengkepan headphone maranéhanana. Sapertos seueur model sanés, headphone Tronsmart ieu Fitur bantalan ceuli anu kontroversial nu tetep di jero ceuli jeung nu fungsina pikeun ngalakukeun éfék vakum. Pikeun ieu kami mendakan tilu ukuran béda.

ONYX PRIME ogé ngagaduhan anu sanés ring karét tambahan anu aya di tungtung sabalikna tina mikropon. Ngalayanan psupados héndsét langkung maneuh kana ceuli urang jeung nu teu bisa gerak atawa ragrag. A tambahan saeutik nu ngajadikeun aranjeunna a pilihan alus teuing upami anjeun milarian headphone pikeun marengan anjeun salila kagiatan fisik sportip. Aksésori anu parantos kami tingali dina modél sanés sareng saatos nyobian éta kami tiasa ngabuktikeun yén aranjeunna ngalaksanakeun misi na. Urang ogé boga tilu ukuran béda supaya pas sampurna. Naha aranjeunna anu anjeun milarian? Kéngingkeun anjeun Tronsmart ONYX PRIME dina Amazon kalayan pengiriman barang gratis.

Headphone na gaduh ukuranana kompakAranjeunna leutik dina panangan sareng khususna nalika urang ngagemna. Bahan konstruksi, dina palastik herang, sareng beurat anu sakedik pisan ngajantenkeun urang boro perhatikeun yén urang ngagemna. Hal anu penting pisan pikeun anu ngagunakeunana sajam-jaman atanapi nalika maén olahraga. 

Dina bagian anu luar ceuli, ngan luhureun logo tina sungut, éta kadali touch. Kalayan aranjeunna urang tiasa kontrol playback musik, skip lagu maju atawa mundur, jeda atawa ngamimitian playback. Di wewengkon nu sarua urang manggihan hiji mikropon nu bakal dipaké pikeun ngadalikeun noise cancellation aktip. Sarta di handap, urang boga a dipingpin lampu nu ngabejaan urang lamun sambungan aktip, atawa tingkat batré unggal headset.

El kasus ngecas, dimana headphone sésana pikeun ngecas, éta ogé dijieunna tina plastik hideung, dina hal ieu kalawan finish matte. Headphone pas sampurna hatur nuhun kana os pin magnetized. Sareng aranjeunna nawiskeun nepi ka tilu muatan pinuh tambahan supaya otonomi tina ONYX PRIME tiasa ngiringan kami. Anjeun ayeuna bisa meuli di Amazon teh Tronsmart ONYX PRIME harga pangalusna.

Fitur anu ditawarkeun ku Tronsmart ONYX PRIME

La otonomi Ieu mangrupikeun salah sahiji aspék anu tiasa urang anggap paling penting nalika mutuskeun dina hiji atanapi modél anu sanés. Kami gaduh réproduksi tina musik terus nepi ka dalapan jam pikeun tiap beban. Y total nepi ka 40 jam lamun urang boga kasus ngecas.

La konektipitas mangrupa salah sahiji kaunggulan maranéhanana saprak aranjeunna dilengkepan téhnologi Bluetooth 5.2. Sambungan gancang sareng lancar sepanjang waktos. Sareng hatur nuhun kana Chip Qualcomm 3040, urang meunang kualitas audio ningkat nu ngajadikeun pangalaman dengekeun noticeably hadé.

Kami ogé ngagaduhan ditingkatkeun téhnologi True Wireless Stereo Ditambah. Éta tiasa ngontrol yén konsumsi dua headphone saimbang. Sarta eta brings pamutahiran kasohor dina stabilitas sambungan. Ogé cacah dina pembatalan noise aktip ti kalayan chip QCC3040 nawarkeun pangalaman pamaké pisan nyugemakeun. 

Pro sareng kontra

Naros

La kualitas sora Aranjeunna nawiskeun ekspektasi luhur.

Otonomi nepi ka 40 jam tanpa perlu colokan.

rarancang sampurna pikeun olahraga .

Naros

  • Sora
  • Otonomi
  • rarancang

Kontra

ukuran tina kasus ngecas na headphone luhur rata.

La karét adjustment Bisa jadi teu nyaman, sanajan hal anu penting yén ukuranana bener.

Kontra

  • ukuran
  • Karét adjustment

Pendapat editor

Tronsmart ONYX PRIME
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
59,99
  • 80%

  • Tronsmart ONYX PRIME
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Désémber 25 2021
  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 65%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.