Analisis énergi Kotak Musik 9

Waktos Ieu kami masihan anjeun analisis tina panyatur Energy Music Box 9, alat anu nganteurkeun usulan anu pikaresepeun pikeun spéker kualitas kalayan desain minimalis, saluyu pisan sareng desain panganyarna ti pabrik Spanyol Energy Energy. Modél anu nganggo a harga kirang ti € 90 nawarkeun kami 40 kakuatan W sareng konéktipitas anu narik sabab ngamungkinkeun pikeun maénkeun musik ngalangkungan Bluetooth, USB, microSD, FM Radio atanapi Audio-in. Beuratna sakedik langkung ti 2 kilogram, anu tiasa ditampi tiasa mindahkeun spéker dina waktos anu ditangtoskeun tapi ngalakukeun hal anu kaleuleusan upami dianggap spéker anu tiasa dianggo.

Karakteristik Kotak Musik Énergi 9

Energy Music Box 9 nawiskeun ka urang kakuatan akhir 40 watt, langkung ti cukup pikeun kabutuhan seueurna konsumen. Cacah ku hiji 2.0 sistem spéker, diwangun ku dua spéker dinamis lengkep sareng dua pikeun frékuénsi luhur. Babarengan spéker urang gaduh radiator mémbran pasip anu tiasa nguatkeun frékuénsi handap sareng anu katingali di bagian tukang alat.

Konéktipitas mangrupikeun salah sahiji kakuatan modél ieu kusabab éta ngamungkinkeun urang maénkeun musik ngalangkungan kartu Bluetooth 4.2, mémori USB sareng kartu microSD, salian ti input jack 3.5 mm tradisional sareng radio FM. Éta ogé ngempelkeun Téhnologi Stéréo nirkabel sajati anu muka pilihan pikeun nyambungkeun dua Music Box 9 unit pikeun ningkatkeun kakuatan sareng ngahontal épék amplop.

Desain spéker

Produk énergi dipiceun pikeun desain sober, minimalis sareng kompak. Bobotna 2,085 Kg, bentukna segiempat sareng diménsi na 310mm x 120mm x 106mm ngajantenkeun produk anu stabil pisan, anu ditampi pisan nalika urang nyarioskeun perkawis panyatur yén urang pasti bakal ngiringan nganggo frekuensi anu tangtu. Kualitas bahan na saé, nyorot na karasa karét anu pikaresepeun sareng gampang dicekel. Tepi buleud ngabantosan ngajantenkeun konsép produk mantap bari katingali sacara visual.

Tombol spéker aya di luhur spéker sareng aranjeunna pisan nyaman ngagunakeun. Ukuranana lumayan ageung, tapi janten produk kalayan desain minimalis sapertos kitu, aranjeunna henteu ogé nunjukkeun teuing. Sesa tombol sareng konektor (jack, USB, sareng sajabana) ayana di sisi alat janten disumputkeun kalayan gampang sareng aksésna gampang. Sadayana tombol anu fisik, bertentangan sareng trend anu ayeuna nganggo tombol digital; didieu mangrupikeun masalah tina rasa kusabab tombol fisikna tiasa sacara visual kirang pikaresepeun tapi tanpa diragukeun aranjeunna langkung praktis sareng saderhana dianggo.

Spéker aya dina dua warna, hideung bodas, anu mangrupakeun modél anu urang parantos dianalisis dina Actualidad Gadget.

Batré Music Energy 9 batré

Batré spéker nyaéta 4.000 mAh anu masihan a total otonomi sakitar 12-13 jam operasi sareng spéker dina volume 75%; langkung ti leres pikeun jinis alat ieu sareng panggunaan paling umum. Tangtosna, éta ogé ngagaduhan pangecas listrik pikeun tiasa nyolok sareng tiasa dianggo tanpa nganggo batré.

Dimana ngagaleuh Energy Music Box 9?

Anjeun tiasa mésér spéker Energy Music Box 9 dina halaman wéb Energy Sistem anu resmi dina harga € 89 ku ngaklik dieu.

Pendapat editor

Kotak Musik Énergi 9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3 bentang
89 a 99
  • 60%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Nilai alus pikeun duit
  • Kamungkinan pikeun nyambungkeun dua panyatur
  • Desain minimalis, bahan anu saé

Kontra

  • Beuratna rada luhur
  • Kualitas bass tiasa ditingkatkeun

Fitur téknis lengkep

model Kotak Musik Énergi 9
THD <1%
Sinyal pikeun Nisbah Noise > 90 dB
Konéktipitas Bluetooth 4.2 Si
«Input tambahan tina 3 5 mm » Si
Mikropon terpadu kalayan sensitipitas -42 dB
batre Kapasitas 4000 mah
Waktos ngeusi batre "2 5 jam "
dimensi  X x 310 120 106 mm
beurat "2 085 kilogram »

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.