Monitor Baby Monitor, analisa sareng kinerja

Kami deui dina Aktualidad Gadget sareng tinjauan pikeun kulawarga, khusus pikeun kulawarga anu ngagaduhan orok. Téknologi sumping kana kahirupan urang pikeun ngagampangkeun urang. JEUNG pikeun kolot anu ngagaduhan orok di bumi, bantosan naon waé sakedik. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan Monitor Orok kosong, kaméra premium supados henteu kaleungitan detail anu pangleutikna di bumi.

Aya kamungkinan sajajalan di pasar nalika milari kaméra monitor orok. Dinten ayeuna Kami nyaritakeun sadayana ngeunaan proposal Vacos. Kaméra kaamanan lengkep pikeun ngendalikeun orok nganggo pidéo, audio, visi wengi sareng seueur deui tibatan batur sanggup nawiskeun.

Vacos Baby Monitor, orok anjeun aman

Ningali dina penampilan fisik, kaméra Vacos Baby Monitor, nyaéta idéntik sareng kaméra kaamanan anu sanés yén urang parantos tiasa ngabuktoskeun. Kaméra dirancang pikeun jinis panjagaan sanés, sapertos bumi atanapi bisnis urang. Sanaos upami urang tingali Dina manpaatna, urang mendakan bédana anu penting. Naha ieu monitor orok anu anjeun milari? Candak nyekel éta Monitor Orok kosong dina halaman wéb resmi dina harga anu pangsaéna.

Urang tiasa nyarios yén éta bénten-bénten utamina anu urang mendakan video sirkuit katutup kumargi urang gaduh pamancar pidéo, kaméra, sareng panarima sinyal, sapertos layar, dimana ayana kadali diperlukeun pikeun konfigurasi sareng panggunaan na. Sirkuit aman 100% sareng bebas tina peretasan anu mungkin.

Unboxing Vacos Monitor Orok

Ayeuna waktuna pikeun milarian jero kotak monitor "kit" orok ieu. Sakumaha anu parantos urang tingali, urang mendakan dua unsur utama sapertos kaméra pidéo éta sorangan, dina bodas sareng didamel tina plastik kalayan bérés gloss. Jeung monitor kalayan layar sareng tombol kontrol.

Kami ogé ngagaduhan unsur dasar anu sanés pikeun dianggo sapertos kabel. Kami gaduh kabel ayeuna pikeun kaméra, sareng hiji deui pikeun ngeusi batre monitor. Duanana sareng Format USB Tipe-C. Teuing dua adaptor kakuatan pikeun masing-masing kabel. 

Pesen didieu anjeun Monitor Orok kosong dina harga pangsaéna dina halaman wéb resmi

Tungtungna, urang mendakan a aksésori anu bakal dipaké pikeun ngaco kaméra pidéo kana témbok berorientasi dimana éta cocog sareng urang. Budak leutik detil hias anu masihan kaméra siga budak yén urang tiasa nempatkeun diluhurna; dua pasang tina tanduk pink jeung konéng. Sareng sapertos biasa, a pituduh pangguna leutik sareng dokuméntasi garansi tina produk. 

Desain kaméra sareng layar

Sakumaha urang parantos mairan, kaméra tiasa diubaran kalayan sampurna salah sahiji kaméra panjagaan anu parantos kami tiasa tés. Éta ngagaduhan basa silinder anu bagian sanésna dibulatkeun deui numana lensa terpadu. Tapi tetep, urang mendakan elemen anu ngabédakeunana, sapertos anteneu, atanapi kamungkinan dipersonalisasi ku sababaraha aksésoris hiasan anu kalebet dina kotak.

Parantos mikropon sareng ogé kalayan spéker, tah éta dilengkepan ku sora dua arah. Henteu diragukeun manpaat pisan pikeun tiasa komunikasi sareng orok sepanjang waktos upami anjeunna hudang atanapi upami urang hoyong nyarios sareng anjeunna dina pengeras suara kanggo ngalemeskeun anjeunna. Lénsa nampilkeun resolusi HD 720P sareng sareng a visi wengi anu saé anu nganteurkeun gambar anu seukeut dina lampu naon waé, atanapi henteu leres-leres ayana.

El monitor anu ngendalikeun kaméra gaduh Layar LCD 5 inci. Di payun, di beulah katuhu tina layar, urang mendakan kancing fisik anu ngawasa ngadalikeun panggunaan aranjeunna. 

dina tukang, ditambah a bulu mata naon jalan janten urang tiasa nahan anjeunna, urang mendakan anteneu sahingga sinyalna dikaluarkeun sareng ditampi kalayan langkung jelas. Dina handapeun ngabogaan slot kartu mémori memori 256 MB dimana urang tiasa nyimpen rékaman.

Fitur Monitor Orok Vacos

Waktosna kanggo nyaritakeun anjeun ngeunaan alesan utama anu ngajantenkeun Vacos Baby Monitor ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna di pasar pikeun mutuskeun éta. Sakumaha anu parantos kami carioskeun, rarancang, sanaos identik sareng kaméra panjagaan "normal", éta pikaresepeun, moderen sareng éta moal bentrok dina rohangan naon waé.

Hatur nuhun kana menu monitor urang tiasa sacara gampil gaduh sadayana kontrol anu diperyogikeun pikeun ngamangpaatkeun panggunaanana. Kalayan a tombol langsung, urang tiasa aktipkeun atanapi nganonaktipkeun kaméra, atanapi mikropon ngobrol sareng orok atanapi tiasa nguping upami orok nangis. Kalayan tombol-tombol di daérah tengah urang tiasa muterkeun kaméra dugi ka 355 derajat sareng ngalihkeunana dugi ka 55 derajat Dengdekkeun. Urang ogé tiasa ngazum gede gambar ku tombol tengah nganggo 1,5X zum dugi ka 2X.

Mustahil pikeun mendakan jalan buntu yén Monitor Baby Vacos kami henteu ngadaptar. Kalayan monitor urang tiasa ngaitkeun nepi ka 4 kaméra anu béda yén urang tiasa ngendalikeun dina cara anu sami. Maka urang bakal ngagaduhan gambar unggal juru kamar tidur kamar dimana kami badé dipasang. Sadaya kaamanan anu anjeun pilari dina alat, sareng éta anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna dina halaman wéb resmi na.

Sadayana dikendalikeun "

Sénsor kalayan kaméra na ngajantenkeun langkung lengkep sareng fungsina 100% pikeun nawiskeun kami pangalaman lengkep. Kami gaduh sensor gerak anu bakal ngawaskeun monitor sareng hayu urang tingali naha orok parantos hudang atanapi ngan ukur gerak nalika bobo. Dina cara nu sami, sénsor sora bakal pemicu kaméra sareng monitor upami orok ceurik.

Salah sahiji sénsor anu ngajantenkeun Monitor Monitor Baby béda ti alternatip anu sanés nyaéta suhu na. Kaméra tiasa nawiskeun kami inpormasi ngeunaan suhu kamar. Ku cara ieu urang bakal terang ku cara anu saderhana upami perlu nempatkeun manaskeun atanapi sabalikna, yén suhu luhur.

Monitor Baby Vacos ngagaduhan éta kamungkinan pikeun ngarékam gambar. Henteu ngan ukur nawiskeun kami siaran langsung, upami urang hoyong, urang tiasa ngenalkeun a Kartu SD mikro dugi ka 256MB pikeun ngahémat dina video. Urang bakal ngagaduhan sinyal anu jelas sareng henteu dipotong ku jarakna dugi ka 300 méter tina kaméra ka monitor, urang tiasa ngalih-ngalih di bumi tanpa aya masalah.

Detil anu penting nyaéta Monitor Vacos Baby anjeun teu kedah smartphone, ku sabab kitu urang moal kedah masang aplikasi. Sanés ogé sambungan internét perlu Pikeun dipaké, sinyal anu dipancarkeun ku kaméra ngan ukur kauninga ku monitor éta nyalira. Tanpa Aplikasi atanapi internét, gambar urang bébas tina hacker.

Pro sareng kontra ngeunaan Monitor Baby Vacos

Naros

El Ukuran layar 5 inci sareng resolusi 720p

Kesederhanaan de uso ti mimiti momen sareng kagagihan pilihan

Sénsor, sora, gerakan sareng suhu

Naros

  • layar
  • Super gampang dianggo
  • Sénsor

Kontra

Tanpa internét dina waktos arsitektur imah tiasa nempatkeun sababaraha halangan

harga leuwih luhur ti rata

Kontra

  • Teu aya wifi
  • harga

Pendapat editor

Monitor Orok kosong
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
103
  • 80%

  • Monitor Orok kosong
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 31 Agustus 2021
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 60%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.