Analisis: Realme 9 Pro +, serangan dina pertengahan rentang anu diusulkeun ku merek

Kami uih deui kalayan analisa anu masihan hartos ka komunitas urang, waktos ieu sareng smartphone tina merek anu kami parantos ngiringan ti saprak badarat di Spanyol, kami jelas-jelas ngobrolkeun. Nyaan. Waktos ieu nganggo spanduk énggal anu tujuanana pikeun meupeuskeun katenangan pertengahan.

Panggihan sareng kami Realme 9 Pro + anyar, terminal anu gaduh alungan hardware anu saé, naha éta patut? Kami nyarioskeun ka anjeun sadaya rusiah dina analisa jero ieu Realme 9 Pro + anyar, alternatif anu pasti ku perusahaan anu badé pencét méja, hayu urang tingali naha éta suksés.

Bahan sareng desain

Sakali deui rarancang Realme eta visually nunjuk luhureun naon urang manggihan dina watesan kualitas katarima. Kaca deui kalawan modul tilu kaméra maksakeun nu dijieunna tina méthacrylate, sedengkeun bagian handap pikeun USB-C jeung ampir punah tapi nice-ka-tingali 3,5mm port jack pikeun headphone. Bezel katuhu pikeun tombol konci na bezel kénca pikeun kenop polumeu. Éta kajadian, sapertos dina seueur Realme anu sanés, éta pigura telepon dijieunna tina polycarbonate (plastik), hal umum anu ngamungkinkeun hiji ngurangan beurat sarta hususna waragad.

  • beurat: 128 gram
  • Kandel: 8 milimeter
  • Kelir: Midnight Black - Green - Light Shift (kalayan robah warna)

Kami ngan ukur 128 gram pikeun ketebalan 8mm nu dibungkus dina terminal nu, anjeun ogé nyaho, boga panel 6,43 inci kalawan pigura handap Palasik jeung freckle kaméra selfie di belah kénca juru luhur. Aranjeunna ngadopsi daérah pungkur anu rada melengkung pikeun ngagampangkeun cengkraman sareng pigura datar salaku merek industri ayeuna.

Mamang teu realme 9 pro+ Dina tingkat visual muncul leuwih ti naon urang manggihan kalawan pabrik na, tapi ieu teu titik négatip lamun urang tumut kana akun yén palastik nyadiakeun lightness sarta lalawanan, jelas urang teu nyanghareupan terminal high-end atawa pura-pura. janten.

Ciri téknis

Hal kahiji anu nyerang kami nyaéta teu sapertos modél inferior tina séri anu sami, dina ieu realme 9 pro+ Gunung processor MediaTek, urang ngobrol ngeunaan Diménsi 920 Octa Core, prosésor panganyarna anu nunjukkeun kamampuan téknisna sareng ngembangkeunana leres dina tés anu kami laksanakeun. Pikeun bagian na, anjeunna dipirig ku 8GB LPDDR4X RAM sareng 128GB panyimpenan UFS 2.2 anu ngahasilkeun hasil di luhur 500.000 titik di Antutu.

  • Prosesor: MediaTek Diménsi 920
  • RAM: 8GB LPDDR4X + 5GB Dinamis-RAM
  • Panyimpenan: 128GB UFS 2.2

processor dijieun dina arsitéktur 6nm sareng GPU urang gaduh ARM Mali-G68 MC4 nu geus dipigawé ogé dina tés grafik urang. Sadaya ieu dibarengan ku 5GB Dynamic-RAM, mémori virtual anu tiasa urang saluyukeun dina léngkah-léngkah ti 2GB ka 5GB gumantung kana kabutuhan urang.

  • Telepon: 5G
  • Bluetooth 5.1
  • WiFi 6
  • NFC

Perkawis konéktipitas, Prosesor ieu gaduh kamampuan 5G Dina pita anu paling umum, tina naon anu urang tiasa pariksa, kami gaduh sinyalna, sanaos lajuna jauh tina anu dijanjikeun ku perusahaan kusabab alesan ékspansi henteu aya hubunganana sareng alat. Dipirig ku pangpangna Bluetooth 5.1, WiFi 6 sareng tangtosna NFC pikeun mayar sareng ngaidentipikasi diri urang sorangan.

Layar, multimédia sareng otonomi

Kami gaduh panel AmoLED buatan Samsung 6,43 inci sareng sareng a Laju nyegerkeun 90Hz disarengan ku sénsor sidik dina layar anu ogé gaduh kamampuan ngukur denyut jantung. Aranjeunna bakal dinobatkeun ku 120Hz, tapi urang ngabayangkeun yén tina segi kinerja perusahaan parantos milih ngan ukur 90Hz anu langkung luhur tibatan biasa. Kami gaduh panel anu disaluyukeun, kalayan puncak kacaangan anu saé sareng éta, tina sudut pandang kuring, mangrupikeun salah sahiji faktor anu paling positip tina terminal.

Sedengkeun pikeun bagian multimédia, urang gaduh sora anu sigana stereo tanpa kitu, sanaos aranjeunna ngaku cocog sareng téknologi. Dolby Atmos sareng Ambient Sound ngalangkungan sistem stereo asimétri ieu. Dina cara anu sami janji Realme ka kami Hi-Res Emas pikeun sora, sanajan urang teu bisa obyektif pariksa bagian teknis ieu.

Sedengkeun pikeun otonomi, terminal ieu ampir 190 gram mounts batré gedé 4.500 mah anu écés henteu gaduh ngecas nirkabel, sedengkeun urang gaduh anu terkenal 60W muatan gancang tina terminal ieu kalawan algoritma optimasi beban VTF. Tangtosna, carjer anu kalebet gaduh port USB-A, hal anu masih kaget ku seueur palaksanaan USB-C anu kami alami. Pondokna, urang gaduh 50% tina terminal dimuat dina ngan 15 menit.

kamera

Realme nyobian ngalungkeun sésana nganggo sénsor anu dilakukeun ku Sony(IMX766) Kalayan stabilisasi OIS teu kirang ti 50MP, hayu urang tingali set kaméra:

  • Kepala sekolah: 50MP Sony IMX766 f/1,8
  • Lensa Angle lega: 8MP f / 2,3
  • Jerona: 2MP f / 2,4
  • Dual-LED Flash

Dina hal ieu, kuring negeskeun yén sénsor anu dipasang pikeun ngadamel modul anu langkung ageung henteu efektif, hal anu ditingalikeun ku Google dina rentang piksel. Kami gaduh sénsor anu ngabela diri dina kaayaan anu nguntungkeun sareng anu henteu sangsara teuing dina Modeu Peuting, sanaos sénsor sésa-sésa nunjukkeun seueur gangguan sareng masalah dina kaayaan anu kontras.

Sedengkeun pikeun Kaméra selfie urang gaduh 16MP kalayan f / 2,4 kalayan "mode kaéndahan" anu ditekenan teuing tapi urang moal boga masalah digeneralisasi dina selfie nu. Ngarekam pidéo Kuring mamatahan anjeun nyandak katingal di video nu accompanies artikel ieu dimana anjeun boga test di-jero, pondokna: stabilisasi cukup, eta sangsara kalawan kontras jeung rentang dinamis alus pikeun rékaman 4K na SlowMo di 960FPS.

Pendapat editor

Kalayan Realme 9 Pro + ieu, sakali deui firma narékahan pikeun nawiskeun eksponén maksimal dina hal rasio hardware / harga, kumaha ogé, sapertos biasana kajantenan, kami ngagaduhan yén pertengahan rentang kurang sababaraha fitur anu urang panginten kusabab kinerja sesa alat (salah) anu aya. Pilihan anu pikaresepeun pisan dina pasar pertengahan nyaéta naon anu urang mendakan dina Realme 9 Pro+ ieu.

harga: realme 9 Pro+: Antara 350 sareng 450 euro. Vérsi: 6GB + 128GB // 8GB + 256GB // realme 9 Pro: Antara 300 sareng 350 euro. Vérsi: 6GB + 128GB // 8GB + 128GB // realme 9i: antara 200 jeung 250 euro. // Vérsi: 4GB + 64GB // 4GB + 128GB

realme 9 pro+
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
  • 80%

  • realme 9 pro+
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Sénsor kaméra utama anu saé
  • Lightness jeung otonomi pas dina leungeun
  • kinerja software lightweight

Kontra

  • Sénsor jero surplus
  • Sora teu nepi ka layar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.