Analisis sareng gambar tina Power Music Box 7+ speaker potenet

Sistem Énergi teras-terasan damel atos ti Spanyol pikeun démokratisasi téknologi dina sadaya daérah, salah sahiji anu parantos dikhususkeun sareng dimana éta ngasilkeun prestasi anu paling hébat nyaéta sora, di Actualidad Gadget kami parantos nganalisis bagian ageung tina rentang audio na kalayan hébat fitur sareng harga murah. Kami gaduh hadiah anu pikaresepeun anu tiasa anjeun ilubiung pikeun kéngingkeun satuan gratis.

Waktos Ieu urang ngagaduhan Energy Music Box 7+ di panangan kami, kombinasi desain, kakuatan sareng fungsionalitas anu anjeun kedah terang. Cicing sareng kami dina tinjauan komprehensif ngeunaan Energy Music Box 7+ ieu.

Kumaha kuring tiasa ngiringan raffle?

Anu mimiti, sareng kami terang yén anjeun bakal terang kumaha anjeun tiasa lebet masihan. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nuturkeun pitunjuk ieu ngalangkungan platform raffle kami dina tautan ieu.

Kotak Musik Énergi 7+ Pasihan

Ieu sakumaha gampangna pikeun dicekel spéker anu spektakuler sareng kuat ieu Bluetooth tina panangan énergi Sistem. Tapi tangtosna, ayeuna anu penting nyaéta terang naon diwangunna sareng naon kautamaan sareng cacat na, urang angkat ka dinya sareng analisa na.

Desain sareng Bahan: A Premium Premium Look

Dina pandangan heula, bungkusan Energy Music Box 7+ tetep dina tingkat anu sami sareng sesa produk perusahaan, paket pangwangunan karton anu cukup tahan sareng disegel. Pas urang muka, éta membangkitkan produk anu moal bentrok ampir di mana waé di bumi urang, sareng éta nalika dasar sareng bagian luhurna didamel tina karét non-slip (sapertos seueur produk anu merekna), opat payuneun didamel tina aluminium anodized atanapi matt, sabab urang resep nyebutna. Anjeun tiasa ngagaleuhna di Amazon tina 59 euro. Urang buka diménsi:

  • X x 258 82 100 mm
  • 1,460 kg

Di luhurna kami gaduh panel kancing khas anu diintegrasikeun kana panel, tombol mékanis anu umum dina kontrol multimédia sareng diluyukeun sareng kamampuan panyatur khususna. Bagian tukangna nyaéta anu ngagaduhan penutup karét Palasik dimana urang bakal mendakan asupan tambahan sareng sambungan microUSB disusun pikeun port muatan sareng maca kartu microSD pikeun berinteraksi sareng musik anu disimpen. Éta henteu alit, tapi pikaresepeun sareng didamel saé, cara anu saé supados katingalina saé sapertos di lingkungan damel urang.

Ciri téknis: Kakuatan sareng konektipitas

Produk na nangtung pikeun sistem 2.0 20W stereo anu nawiskeun sora na rada kuat. Pikeun ieu éta ngagaduhan dua spéker jangkauan, kalayan ukuran 2,5 inci. Pikeun bagian na, éta ngagaduhan radiator mémbran pasip, sahingga kéngingkeun rentang frekuensi antara 40 Hz sareng 18 KHz. Sadaya ieu dina tingkat kakuatan, kanyataanna nyaéta Energy Music Box 7+ ieu sora rada kuat, panginten urang tiasa mikir yén langkung kusabab diménsina, tapi cukup pikeun nikmati kamar normal sakitar 12 méter pasagi salaku kantor.

Dina tingkat konéktipitas kami henteu kakurangan nanaon, tapi, kami bakal sono yén énergi Sistem, kalayan merhatoskeun hargana, parantos mutuskeun nambihan speaker ieu kana sistem multi-kamar anu diadaptasi anu ngagaduhan alat sanés. Kami gaduh Bluetooth 4.1 Kelas II, anu bakal masihan dugi ka jarak 10 méter, langkung ti cukup pikeun ampir sadaya bumi. Pikeun mékanisme baranahan kabel kami gaduh sambungan jack 3,5 mm Palasik sareng maca kartu microSD cocog sareng kenangan dugi ka 128 GB, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun baranahan .mp3 format tanpa tambahan.

  • Bluetoot 4.1 Kelas II
  • Sambungan Bantu 3,5mm
  • 128 GB maca kartu microSD
  • radio FM

Kami ogé ngagaduhan Radio FM salian ti éta urang tiasa ngupingkeun musik dina ampir kaayaan naon waé, kalayan anteneu anu terintegrasi lengkep, urang moal butuh hulk. Ieu mangrupikeun hal anu ngaapresiasi sareng anu beuki leungit dina produk nirkabel ieu, kumargi ampir sadayana difokuskeun kana Spotify sareng jasa anu sami.

Otonomi sareng pangalaman pangguna

Waktosna kanggo nyarioskeun naon anu penting, momen otonomi sareng pangalaman panggunaan urang. Kanyataanna nyaéta biaya urang seueur pikeun ngicalan batréna, supados urang ngagaduhan ide, Éta ngagaduhan batré lithium-ion 2.600 mAh anu masihan sakitar 8 jam otonomi upami urang nganggo ngalangkungan Bluetooth kalayan kakuatan volume maksimum, nyandak urang tina nol dugi ka saratus beban sakitar tilu rékaman otonomi anu parantos kami parios di Actualidad Gadget sareng disertifikasi. Ieu tabel otonomi anu disayogikeun ku Energy System:

  • Otonomi dina volume 50%: 20 jam
  • Otonomi dina volume 70%: 14 jam
  • Otonomi dina volume 100%: 8 jam

Ngeunaan pangalaman pangguna, kami mendakan speaker tanpa konfigurasi, sacara praktis pasang - & - play. Pikeun nyieun jalan, urang ngan saukur ngahurungkeun tombol kakuatan, pencét tombol konéksi sareng tingali dina setélan alat Bluetooth kami meungkeutna. Sora bakal mastikeun yén kami numbu, ti waktos éta musik urang tina alat sélulér bakal tiasa dianggo sareng panyatur, janten ti ayeuna iraha waé urang ngahurungkeun, éta bakal otomatis nyambung.

pangalusna

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Potencia
  • harga

Pangalusna tanpa ragu Kami mendakan sababaraha konfigurasi gampang tina alat, dibarengan ku otonomi anu cukup anu urang boro-boro bakal turun tina 12 jam playback, méwah dina hal ukuranana alat. Hal anu sami kajadian sareng desain, popok tapi épéktip, jujur, éta cukup suksés dina aspek ieu.

Goréng

Kontra

  • Tanpa Multi-Kamar
  • Mikro USB
 

Titik négatip utama Kami mendakanana dina rata-rata sora na, éta sorot bass, tapi nalika urang ka Rock & Roll katingalina kirang pisan, hal anu ilahar di sabagéan ageung panyatur nirkabel. Éta ogé leungit yén aranjeunna parantos milih Bluetooth 5.0 sapertos alat sanés anu merek.

Kotak Musik Énergi 7+
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
59 a 69
  • 80%

  • Kotak Musik Énergi 7+
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 78%

Sorana kuat, urang henteu ragu ngeunaan éta, sareng ningkatkeun bass, tapi, kadang-kadang tiasa sigana rada datar nalika urang ngantunkeun musik anu langkung komérsial. Jelas yén urang nyanghareupan alat di handapeun 60 euro, saha anu badé ngabélaan sareng éta bakal ngamungkinkeun urang ngupingkeun musik di rohangan tanpa komplikasi kalayan kualitas sedeng. Anjeun tiasa ngagaleuhna tina 59 euro dina halaman wéb Energy Energy, atanapi bet dina Amazon salaku panyadia biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.