Analisis Sasatoan Box Luar Énergi Sistem

Panutup énergi Sistem outdoor Box Beast

Sistem Énergi Cacah kami deui pikeun ngalakukeun analisa salah sahiji produk anjeun. Sakumaha biasana, éta ngeunaan alat anu aya hubunganana sareng musik sareng sora. Tapi éta sanés ngan ukur salah sahiji waé. Kami parantos cukup untung tiasa ngaraosan sato galak, éta Énergi Sistem outdoor Box Beast.

Spéker anu naékkeun aksésoris musik portabel pikeun tingkat luhur. Naha anjeun salah sahiji butuh kakuatan? Nya nyandak 2 gelas… atawa leuwih. Pilihan penting pikeun diperhatoskeun upami anjeun milari spéker anu disiapkeun pikeun ker sareng anu gaduh seueur kakuatan. 

Sato sato énergi

Nalika urang badé nyobian alat anu aya hubunganana sareng musik Énergi Sistem sok nyarios. Y. dina hal ieu naekeun polumeu nepi ka maksimal pikeun ngenalkeun urang kana Kotak Lebah Luar. Panyatur anu ageung sareng kuat dina pangertian anu leres tina dua kecap. Daék nutupan séktor kalayan paménta anu hébat, tingkah paripolahna moal nyingkah anjeun.

Sanaos ukuran sareng beurat na, urang nyanghareupan spéker portabel. Anjeun tiasa "masang" na di juru favorit bumi anjeun. Tapi anjeun ogé tiasa nyandak dimana waé anjeun angkat. Éta panginten sanés anu paling portabel atanapi nyaman diangkut. Tapi sabaraha anjeun nawiskeun nepi ka 14 jam musik dina kakuatan pinuh tanpa reureuhan? 

Julukan sato galak dina tungtung ngaranna lain ku teu dihaja. Upami anjeun hoyong musik anjeun didangukeun sapinuhna, Energy Sistem outdoor Box Beast mangrupikeun panyatur anjeun. Kami ngandelkeun, henteu langkung atanapi kirang, éta 60 watt kakuatan, Kekejaman. Entong sieun pencét play di rohangan terbuka, musik anjeun bakal teras-terasan disada. Upami anjeun milari kakuatan, mésér Energy System outdoor Box Beast anjeun didieu di Amazon.

Dirancang pikeun di luar ruangan 

Énergi Sistem Ourterior Box Beast exterior

Su rarancang jelas ditujukeun pikeun tim anu laptop. Ngan tingali dina cecekelan badag na. Candak musik anjeun sareng bagikeun ka mana waé anjeun angkat, tapi kadéngé sora pisan. The Energy Sistem outdoor Box Beast ngagaduhan beuratna langkung ti 3 satengah kilo. Tapi dipasihan ukuran na ageung sareng cekelan anu hébat ditawarkeun ku gagang na, henteu beurat teuing atanapi henteu raoseun dibawa.

Sadayana struktur éta Diwangun tina palastik hideung anu kakuatanana, saé. Anjeun teu kedah sieun nabrak atanapi percikan, titik anu saé. Di tengahna, milikna grid dina héjo kontras sampurna pikeun nawiskeun produk aslina. Dina waktos ayeuna, kami henteu tiasa mendakan Energy Sistem outdoor Box Beast dina warna anu sanés. Spéker ieu moal ditingali, sareng langkung pisan nalika urang ngamimitian.

The Energy Sistem outdoor Box Beast sapertos kieu

Binatang Energi Hareup

Hatur nuhun kana anjeun desain simetris, anu paling nyarios sato énergi nyaéta sami kanggo payuneun sapertos tukangna. Sareng desain ieu nurut kana kamungkinan musik anjeun disada sami ti dua belah pihak. Pikeun ieu urang gaduh dua pasang spéker diposisikan dina dua sisi pikeun pangalaman sora 360 °.

Dina salah sahiji sisi na urang gaduh kancing fisik pikeun hubungan langsung sareng panyatur. Di tengahna urang gaduh tombol pareum. Sareng sakuringeun urang mendakan tombol kanggo kontrol volume, anu ogé bakalan maju atanapi nunda trek. Kami ogé mendakan tombol maén / reureuhan. Sareng tombol, ayana di beulah luhur, kanggo aksés kana menu.

Énergi Sistem outdoor Box Beast kadali

Upami ningali kana lain sisi na kami mendakan seueur palabuhan lebet sareng kaluar kalayan anu ngagaduhan Kotak Batin Sato. Handapeun karét ngajaga aranjeunna tina beueus sareng percikan, anu urang bakal gampang dipiceun anu kami mendakan seueur pilihan anu ngagedékeun kamungkinan. Kami gaduh input ayeuna dimana urang bakal nyolok kana kabel pikeun ngeusi batre.

Palabuhan Énergi Sistem Énergi Kotak Peti Binatang

Kami gaduh 3,5mm jack format analog input input port. Ogé kalayan Maca kartu mémori SD Mikro. Sareng terasna, a Panyambung Usb dimana salain tiasa nyambungkeun mémori luar, urang tiasa nyambungkeun alat naon waé sareng nganggo spéker salaku power bank. Sakumaha urang tingali, seueur pilihan pikeun tiasa maénkeun musik karesep urang dina hiji cara atanapi cara anu sanés.

Konéktipitas anu cocog sareng serbaguna

Sakumaha anu parantos urang tingali, nunjukkeun kamungkinan sambungan anu ditawarkeunana, Energy Sistem outdoor Box Beast mangrupikeun alat anu cocog sareng serbaguna. Kami nganggap tambahan langkung ti pikaresepeun éta Radio FM. Salian ti sambungan fisik, "sato galak" nyambung pisan épisiénna.

Energi Sistem Luar Box Ukuran sato

Su Sambungan Bluetooth aman sareng stabil hatur nuhun kana téknologi v5.0 kelas II kalayan anu éta dilengkepan. Kalayan lingkup nepi ka 10 méter jauhna. Ngarojong propil Bluetooth A2DP/AVRCP. Éta ngagaduhan 2,4 GHz frékuénsi damel. Poho ngeunaan sambungan atanapi motong playback. 

Otonomi sahingga musikna henteu lirén

Nalika urang nyarioskeun spéker portabel, batréna mangrupikeun hal anu penting. Sareng salaku tambahan kana kakuatan atanapi desain, urang tumut kana akun aki anu dipibanda. Spéker Sistem Énergi Box Beast Binatang nyaéta dilengkepan batré lithium-ion 2.600 mAh. Batré anu Urang tiasa ngeusi batre saparantos habis dina waktos 3 satengah jam. 

Sanaos apriori sigana sigana henteu cekap ngeusi batre éta sanggup nawiskeun dugi ka 14 jam musik "non stop". Otonomi anu tiasa disingget atanapi diperpanjang gumantung kana tingkat volume anu kami anggo.

Lambaran data énergi Sistem outdoor Box Beast

Énergi Sistem outdoor Box Beast jung

Marca Sistem Énergi
model Kotak Kotak sato
Sistem sora 2.0 stereo
Spéker terintegrasi 4 dinamis 3 "spéker jangkauan lengkep
Konektipitas Bluetooth 5.0
Konéktipitas tambahan USB - slot SD mikro - 3.5 jack bantu
radio FM SI
batre 2.600 mah
Otonomi nepi ka jam 14
Ngecas waktos horas 3.5
ukuran X x 490 190 220 mm
beurat 3675 g
harga 159.00 €
Link pameseran Énergi Sistem outdoor Box Beast

Pro sareng kontra

Naros

Kagungan kakuatan 60 W henteu normal dina alat portabel.

Diwangun ku bahan anu bakal nolak kejutan sareng dijaga tahan percikan, pami hariwang.

360º sora sakurilingna berkat set ganda tina dua speaker dina unggal sisina.

Naros

  • Kakuatan 60W
  • Guncangan sareng tahan cai
  • Sora 360º

Kontra

Beurat langkung 3,5 kg beurat pikeun diangkut.

Henteu aya warna sanés anu sayogi, ayeuna urang ngan ukur gaduh versi héjo.

Kontra

  • beurat
  • Hiji warna hiji

Pendapat editor

Énergi Sistem outdoor Box Beast
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
159,00
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.