Analisis menara sora énergi Sistem Multiroom WiFi

Merk Spanyol énergi Sistem henteu pernah lirén ngagumkeun kami ku produk anu beuki suksés, nawiskeun téknologi, desain sareng kinerja anu saé tanpa teuing ngahukum harga beuli. Ku alatan éta, sistem Énergi Sistem Multiroom aranjeunna sigana urang mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun dipertimbangkeun disada imah urang. Dina Aktualidad Gadget kami parantos gaduh kasempetan pikeun nganalisis produk ieu sacara jero, janten hayu urang kenal aranjeunna kalayan langkung jéntré.

Naon ari Sistem Energi Multiroom?

Pikeun anu henteu terang éta, Multiroom mangrupikeun kamampuan alat-alat énergi pikeun saling sinkronisasi dina raraga maénkeun musik dina sababaraha bagéan bumi, siga anu "musik latar" anu lami. Tapi sacara logika nirkabel, ngalangkungan WiFi atanapi Bluetooth. Nyaéta, urang nyalin audio tina alat Smartphone atanapi Tablet sareng Energy Sistem Multiroom kami nyingkronkeun via jaringan WiFi pikeun ngirining babarengan. Pikeun ngadalikeun unggal spéker (upami anjeun gaduh sababaraha menara sareng / atanapi alat mérek anu sanés) urang tiasa nganggo Aplikasi énergi Wi-Fi, sayogi gratis ti Play Store atanapi App Store. Aya seueur kamungkinan: pangbasajanna nyaéta nyambungkeun pamuter sareng unggal alat ngalangkungan Bluetooth masing-masing. Anu paling canggih nyaéta nganggo aplikasi dina handphone anjeun sareng tablet pikeun mandiri ngatur volume unggal panyatur anu aya hubunganana, nyingkronkeunana, jsb. Tangtosna anjeun ogé tiasa nganggo USB atanapi maca kartu SD sareng ngoperasikeun menara ku kadali jarak jauhna.

Pikeun ngaunduh aplikasi dina Android / ios anjeun nganggo tautan ieu:

WiFi Multiroom énergi (Tumbu AppStore)
Énergi Multiroom WiFibebas
Énergi Multiroom Wi-Fi
Énergi Multiroom Wi-Fi
pamekar: Sistem Énergi
harga: bebas

Munara sora anu kuat

Waktos Ieu kami diuji bungkus diwangun ku dua menara sora Wi-Fi Energi Multiroom Tower. Unggal menara diwangun ku dua wol payun 4 ″ (10 + 10W), tweeter 1,5 ″ (10W) sareng subwoofer 4 ″ (30W). Dina total aranjeunna nambihan ka inohong anu henteu tiasa dipertimbangkeun tina 60W RMS pikeun tiap menara.

Menara éta sorangan ukuranna henteu kirang ti saméter, kalayan lébar sareng jero 15 cm. Katingali produk na langsing sareng pikaresepeun, desain vinil hideung langsing dihijikeun ku panel sentuh luhur backlit anu nambihan sentuhan modernitas. Menara kalebet dasar opsional alit anu ningkatkeun kestabilan sét, upami anjeun nganggap yén anjeun aya bahaya murag (contona upami urang ngagaduhan murangkalih, piaraan atanapi urang ngan saukur condong kana jati di bumi).

Nguji menara

Pas munara dipasang, kami nampi sora-sora anu nunjukkeun modeu anu dipilih (Bluetooth, WiFi, SD, USB, jsb.). Dina pamanggih kuring fungsi ieu henteu diperyogikeun kumargi urang ningali dina layar luhur, aplikasi atanapi remote control. Menara gaduh rohangan anu diaktipkeun di luhur ku slot dimana urang tiasa setor hapé atanapi pamuter dina waktos anu sami urang ngeusi batre, Sareng dua stop kontak USB 2-amp, ideu anu paling praktis sareng wilujeng sumping. Sinkronisasi WiFi dilaksanakeun tanpa masalah, salaku panangananana saderhana. The kualitas sora sigana suksés pisan, Kalayan kamungkinan milih sababaraha ékualisasi disimpen atanapi ngatur kasaimbangan treble sareng bass ngalangkungan dua roda sadidinten anu aya di tukang. Peryogi dicatet yén subwoofer, sanaos ukuranana rada leutik, nambihan seueur awak sareng jero sora, janten langkung ti cukup pikeun tatangga pikeun émut ka urang upami urang nganggo éta sapinuh kakuatan.

Panel toél luhur gaduh keuna rada sesah, tapi éta mangrupikeun hal anu normal ti saprak ayeuna urang parantos biasa pisan kana sensitipitas layar sentuh Smartphone kami, dugi ka mencét kontrol anu sanés sigana henteu biasa. Sakumaha anu kuring parantos sateuacanna, desain anu sami saé sareng lampu latar waktos nambihan "touch".

Kualitas playback ngalangkungan média fisik (USB, kartu, atanapi sambungan kabel) henteu ngadukung témpél. Fungsi nirkabel (Bluetooth atanapi WiFi), sapertos anu anjeun ngarepkeun WiFi tiasa dianggo langkung saé. Kalayan jaringan ieu, kagagalan motong mikro atanapi sinkronisasi jarang-jarang kajadian, masalah khusus anu dina kasus ieu salami milliseconds sareng tiasa dianggap normal dina jenis produk ieu.

Ngeunaan aplikasi énergi Wi-Fi

Upami urang hoyong alat pikeun masangkeun sareng saling komunikasi, urang kedah merta pasang aplikasi énergi Wi-Fi. Hatur nuhun kana aplikasi ieu anjeun tiasa ngalaksanakeun sadaya kendali, ngajalajah file pamuter anu aya hubunganana, sambungan sareng Tuneln, Spotify, jsb.

Pendapat editor

Energy Energy Multiroom WiFi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
130
  • 60%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • Sora
    Penerbit: 88%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Sora kualitas
  • Gampang pisan dianggo
  • Singkronisasi sababaraha alat

Kontra

  • Desain rada tanggal
  • Ukuranana ageung pisan

Resumiendo

Ngaronjatna kualitas produk Enegy Sistem teu tiasa ditolak. Ieu produk kalayan kualitas sora anu saé, desain pikaresepeun, fungsionalitas WiFi sareng harga murah € 130 per menara. Anjeun tiasa mésér éta lebet kadieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodo cenahna

    Éta goréng sareng goréng éta sanés Vifa Stockholm janten sora na henteu saé.