Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Amazon Music Unlimited

amazon-musik

Perusahaan Jeff Bezos Amazon, anu resep bersaing dina sagala rupa kalapa, ngaluncurkeun layanan streaming musik anyar na anu disebut Amazon Music Unlimited sababaraha dinten ka pengker. Dihaturkeun salaku alternatif serius pikeun Apple Music, Tidal sareng ratu Spotify. Nanging, urang henteu acan terang platform ieu sacara jero, kituDinten ieu kami badé mersihan sadaya keraguan anjeun ngeunaan Amazon Music Unlimited, jelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang. Dini teuing pikeun nyaritakeun naha platform streaming musik anyar ieu mangrupikeun kagagalan, tapi kanyataanna nyaéta Amazon condong gagal nalika usaha di luar toko online.

Mangpaat khusus Amazon Music Unlimited nyaéta yén éta bakal tiasa dianggo saé pisan sareng Alexa, asistén maya anu dipiboga ku perusahaan Jeff Bezos di pasar digital. Salaku tambahan, sababaraha alat sora sapertos Amazon Echo, parantos gaduh Alexa terintegrasi, janten éta bakal langkung gampang ngalaksanakeun tugas ngagunakeun Amazon Music Unlimited ngalangkungan aranjeunna. Ieu ngandung harti yén musik di bumi urang sigana sacara total diatur ku Amazon Naha tarohan anyar Amazon bakal suksés? Tetep katingal, hayu urang marios deui.

Hayu urang kana anu penting. Naon biayana?

Amazon

Sanaos kanyataan yén Amazon condong ngajantenkeun kontén na langkung mirah, streaming musik sigana macet sahenteuna anu henteu aya perusahaan anu wani ngaleuwihan. Kumaha carana tiasa sanés, éta bakal ngarugikeun € 9,99 per bulan. Nanging, éta gaduh kedip-kedip pikeun pangguna jasa Perdana Musik saderhana, ku cara kieu, jalma-jalma anu sateuacanna ngagaduhan akun Amazon Prime, bakal ngagaduhan harga khusus € 7,99 per bulan. Pilihan anu sanésna nyaéta mayar sataun pinuh pikeun € 79. 

Harga anu parantos kami terang, engké bakal nawiskeun a Rencana kulawarga, hiji hal anu gancang-gancang nganyenyeri Apple Music sareng Spotify, kumargi sadaya musik anu anjeun pikahoyong dugi ka 6 alat ngan ukur € 15 per bulan mangrupikeun pilihan anu cukup sukulent. Pilihan séjén nyaéta € 149 per taun (teu acan aya).

Di sisi anu sanésna, pangguna anu ngagaduhan Amazon Echo atanapi Echo Two, bakal ngagaduhan langganan khusus ngan ukur € 3,99 per bulan kalayan aksés ka sadaya katalog. Hanjakalna, langganan anu murah ieu ngan ukur tiasa diaksés dina hiji Echo atanapi Echo Dot.

Naha cocog sareng ios sareng Android?

musik-Amazon

Kanyataanna, Amazon Music Unlimited bakal sayogi kanggo ios di App Store, tapi ogé pikeun Android di Google Play Store, Tanpa ngacak-acak anjeun.

Tapi éta henteu lirén di dinya, urang ogé tiasa nganggo Amazon Music Unlimited dina Windows PC, dina macOS, dina alat Amazon Fire sareng bahkan dina versi wéb anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngaoptimalkeun langganan ti browser nanaon.

Kunaon Music Unlimited sareng sanés Spotify atanapi Apple Music?

spotify

Pikeun nanaon, sareng pikeun sadayana. Antarmuka Musik Unlimited pikeun alat ios sareng Android spektakuler, Nanging, éta henteu nawiskeun desain anu ngadorong kami langsung ninggali platform anu sanés (panginten upami Apple Music, anu cekap kirang dina hal éta).

Éta ngagaduhan bagéan rekomendasi, sareng kami parantos terang kumaha tim Amazon biasana damel ieu, éta bakal nganalisis rasa urang pikeun nawiskeun musik anu urang resep, hiji hal anu kanggo ayeuna mangrupikeun tugas anu ditangguhkeun pikeun Spotify, anu biasana nyarankeun eusi anu éta sigana paling henteu dipikaresep dina sababaraha kaayaan.

Tangtosna, kasaluyuan sareng Alexa kéngingkeun kakuatan, bari Apple henteu ngijinkeun Siri pikeun ngahubung sareng Spotify, upami éta sareng Apple Music, di sisi sanésna langkung sami sareng Google Assistant. Pasti, Alexa mangrupikeun hiji-hijina asistén anu bakal tiasa dianggo leres sareng Music Unlimited, sareng anu ideal upami anjeun gaduh langkung seueur alat tina merk seuri.

Kumaha kuring ngalanggan Amazon Music Unlimited?

Amazon Echo

Ayeuna sistem anyar ieu ngan ukur aya di Amérika Serikat Amérika, tapi badé sumping di Spanyol. Naon waé pangguna tiasa ngaraosan Sidang 30 dinten, sapertos anu parantos dilakukeun ku Spotify. Di sisi anu sanésna, Apple Music nawiskeun uji coba 90 dinten lengkep. Dina akhir taun éta bakal sumping di Inggris, Jérman sareng Australia. Anjeun tiasa ngalanggan langsung nganggo Alexa dina alat Echo anjeun atanapi dina halaman Amazon pribadi anjeun, gancang sareng gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.