Anjeun tiasa mésér Amazon Echo Input kalayan diskon 15 euro

Amazon sering pisan satuju pikeun ngaluncurkeun diskon anu pikaresep dina produk Amazon Echo nalika nembé diluncurkeun, sahingga néwak jumlah pangguna poténsial, strategi anu di Spanyol tiasa dianggo saé pisan sareng alat sanés dina kisaran sapertos Echo Spot sareng Echo Dot.

Waktos ayeuna, Amazon Echo Input nampi diskon 15 euro kanggo pameserna saminggu ieu anu anjeun henteu kedah limbah, alat leutik anu tiasa ngajantenkeun ampir sadaya panyatur di bumi atanapi kantor anjeun "pinter", cara Amazon hoyong merjuangkeun Google Chromecast anu suksés.

Kami parantos parantos aya dina panangan urang, alat alit pisan anu langsing sareng buleud ieu anu anjeun tiasamésér dina tautan ieuKami parantos nguji éta sareng kesan mimiti kami rada saé. Éta ngagaduhan antar muka anu cukup saderhana, anjeun kedah nyambungkeun kana kakuatan nganggo kabel microUSB sareng adaptor jaringan anu kalebet kana paket éta, sareng lebetkeun aplikasi Alexa tina alat Android atanapi iOS mana waé pikeun tiasa nikmati éta, dina sababaraha Ngan ukur sababaraha detik anjeun bakal tiasa ngaraosan asisten maya Amazon kalayan panyatur nanaon.

Kauntungan utama na nyaéta ngamungkinkeun urang nyingkronkeunana sareng spiker "non-cerdas" boh ngalangkungan Bluetooth sareng ngalangkungan sambungan minijack anu ogé aya di tukangna. Janten prinsipna anjeun moal ngagaduhan masalah naon waé alat anu anjeun badé anggo pikeun nguntungkeun tina Input Amazon Echo anjeun. Sakumaha urang parantos nyarios, ayeuna berkat diskon signifikan dina halaman wéb Amazon anjeun tiasa kéngingkeunna ngan ukur 24,99 euro (harga biasa 39,99 euro) dina dua vérsi na, bodas sareng hideung. Ngan ukur aya dua tombol sareng mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nyandak Alexa ka bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.