Anker ngumumkeun produk anyarna di CES 2022

Inovasi Anker, pamimpin global dina éléktronika konsumen sareng téknologi ngecas, dinten ayeuna ngumumkeun produk anyar tina merek Anker, AnkerWork, eufy Security sareng Nebula na. Ieu kalebet bar konperénsi pidéo sareng lampu terpadu, bel panto pinter sareng dua kaméra sareng proyektor laser 4K portabel sareng AndroidTV.

The AnkerWork B600 ngagunakeun desain sadaya-dina-hiji anyar nu ngagabungkeun kaméra 2K, 4 mikropon na diwangun-di speaker sapanjang kalawan bar lampu. Idéal pikeun dianggo di bumi sareng di rohangan kantor, desain kompakna gampang nempatkeun kana monitor éksternal. Saatos nyambungkeun via USB-C, B600 tiasa dianggo sareng sabagéan ageung platform konperénsi pidéo pikeun nyayogikeun kualitas pidéo anu séhat sareng sora anu jernih bari ngajaga méja anjeun teratur.

The eufy Kaamanan Video Doorbell Dual Nyiar pitulung pikeun merangan maling Éntri ku nyadiakeun teu ukur kaméra hareup 2K, tapi ogé kaméra 1080p handap-fokus kadua dirancang pikeun ngajaga hiji panon on bungkusan nu geus disimpen dina mat. Kaméra hareup ngagunakeun sudut pandang 160º (FOV) sedengkeun kaméra anu nyanghareup ka taneuh ngagunakeun visi 120º pikeun gampang ningalikeun sareng ngawas bungkusan.

Nebula Cosmos Laser 4K sareng Cosmos Laser mangrupikeun proyektor laser premium anu lami-lami. Nebula Cosmos Laser 4K anu paling luhur gaduh résolusi 4K UHD sedengkeun Nebula Cosmos Laser standar gaduh résolusi HD lengkep 1080p. Munculna téknologi laser nyadiakeun évolusi anyar pikeun tawaran projector Nebula urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.